Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O onu demek istemedi bence. Bir okudum da. Birisi eşin haklı demek ki tarzı bir şey demiş o da haklıymış ya diye ironi yapmış.

Ay acaba ben mi iyi düşündüm sizin dediğiniz gibi mi yoksa
Yok canım ya baya eşim haklı
sizi gidi pislikler demek istedi bize

O onu demek istemedi bence. Bir okudum da. Birisi eşin haklı demek ki tarzı bir şey demiş o da haklıymış ya diye ironi yapmış.

Ay acaba ben mi iyi düşündüm sizin dediğiniz gibi mi yoksa
Ben öyle anlamadım ya. Ama öyle de olabilir diyemiyorum. Ayakları üzerinde duran biri bu kadar hakarete sırf yakışıklı ya da başka bir sebepten katlanamaz herhalde

Tarzı değişik Çünkü anadili öküzce
Aslında burdaki psikolojik şiddet söyle işliyor. Kadına senin dışında başka biri ile evlenseydim ve senin yaptıklarıni bir başkası bana yapsaydi onu öldürürdüm diyor. Kadında bunu iltifat olarak algılayıp beni çok seviyor kocam diye kendini göklerde hissedip, hemen hareketlerini düzeltmeye ve ayak ucunda yürümeye başlıyor.

Ama kocası yakışıklı ya ondan belki anlamadı
Aslında içinde derinlerde biyerlerde anlıyor ve çok mutsuz. Fakat beyni öylesine yıkanmış ki her türlü suçu kendinde görüyor. Adam çok fena, bağımlı olmasi için ne gerekiyorsa yapmış. Başarılı da olmuş, belki bu msjlar ise yarar diye yazdık, ama suçlu koca değil biz olduk, anlatamıyoruz. Umarım cesaretini toplar kurtulur bu yaratiktan

İşte asıl sorun bu neden neden neden?
Bu kadar kör olunmamalı Biz hemcinsleri olarak üzülüyoruz anlatmaya çalışıyoruz bedduayı yeyip kalıyoruz

Rutky artik konuna yorum yapmayacağım. Seni kıran bir cümle kurduysam kusura bakma. Seni tanımadığım halde bir hemcinsim olarak yardım etmeye, gözünü açmaya çalıştım.. yaşadıkların gerçekten çok zor.. En kisa zamanda aydınlanman dileğiyle. sağlıcakla kal... Sen değerlisin bunu untma lütfen

Çünkü benim yüzünden biterse ömür boyu suçlarım kendimi .Senin çıkardığın olay yüzünden bitecek dyr

Ah be canım idrak gücünü kaybetmişsin ve ne yanlış ne doğru ayırt edemiyorsun. Yoğun bir manipülasyona uğruyorsun. Hayat sınavın dilerim çocuklarını çok yormaz. Çünkü ilerde çocuğunuz ona yaşattığınız şeyleri sizden çıkaracak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…