- 14 Aralık 2018
- 349
- 833
- 103
Düşündük, hepbirlikte olayı çözdük, fakat anlatamadık.. hatta sert yorum yapanlar beddua aldiBen şöyle bir göz attım sayfalara bi ara kv ve eşim haklıymış demiş bir üyeye. Gerisini düşünün işte
Adam kendi demiş, sen değil de başkası ile evlensem şimdiye öldürmüştüm diye. Neden boşasın?Kocasının Bosanma davası acmadıgına yemın edebilirim ama ıspatlayamam.
Yok canım ya baya eşim haklıO onu demek istemedi bence. Bir okudum da. Birisi eşin haklı demek ki tarzı bir şey demiş o da haklıymış ya diye ironi yapmış.
Ay acaba ben mi iyi düşündümsizin dediğiniz gibi mi yoksa
Karısına ne kadar değer verdiğini bu şekilde ifade edebiliyorAdam kendi demiş, sen değil de başkası ile evlensem şimdiye öldürmüştüm diye. Neden boşasın?
Yok canım ya baya eşim haklı
sizi gidi pislikler demek istedi bize
Tarzı değişikKarısına ne kadar değer verdiğini bu şekilde ifade edebiliyor
Ben öyle anlamadım ya. Ama öyle de olabilir diyemiyorum. Ayakları üzerinde duran biri bu kadar hakarete sırf yakışıklı ya da başka bir sebepten katlanamaz herhaldeO onu demek istemedi bence. Bir okudum da. Birisi eşin haklı demek ki tarzı bir şey demiş o da haklıymış ya diye ironi yapmış.
Ay acaba ben mi iyi düşündümsizin dediğiniz gibi mi yoksa
Ama kocası yakışıklı ya ondan belki anlamadıDüşündük, hepbirlikte olayı çözdük, fakat anlatamadık.. hatta sert yorum yapanlar beddua aldi
Aslında burdaki psikolojik şiddet söyle işliyor. Kadına senin dışında başka biri ile evlenseydim ve senin yaptıklarıni bir başkası bana yapsaydi onu öldürürdüm diyor. Kadında bunu iltifat olarak algılayıp beni çok seviyor kocam diye kendini göklerde hissedip, hemen hareketlerini düzeltmeye ve ayak ucunda yürümeye başlıyor.Tarzı değişikÇünkü anadili öküzce
Aslında içinde derinlerde biyerlerde anlıyor ve çok mutsuz. Fakat beyni öylesine yıkanmış ki her türlü suçu kendinde görüyor. Adam çok fena, bağımlı olmasi için ne gerekiyorsa yapmış. Başarılı da olmuş, belki bu msjlar ise yarar diye yazdık, ama suçlu koca değil biz olduk, anlatamıyoruz. Umarım cesaretini toplar kurtulur bu yaratiktanAma kocası yakışıklı ya ondan belki anlamadı
Adam kendi demiş, sen değil de başkası ile evlensem şimdiye öldürmüştüm diye. Neden boşasın?
İşte asıl sorun bu neden neden neden?Aslında burdaki psikolojik şiddet söyle işliyor. Kadına senin dışında başka biri ile evlenseydim ve senin yaptıklarıni bir başkası bana yapsaydi onu öldürürdüm diyor. Kadında bunu iltifat olarak algılayıp beni çok seviyor kocam diye kendini göklerde hissedip, hemen hareketlerini düzeltmeye ve ayak ucunda yürümeye başlıyor.
Bı de bosanalım guzel bir kadın bulup evlenıcem diyecek kadar.[
öldürecek kadar değil dövecek kadar seviyor demek ki..
Elinde değil, yapmayı ister fakat şuanki kafası ile hiçbir tepki veremiyor, korkuyor.. Sağlam bir terapi ile başarabilir.İşte asıl sorun bu neden neden neden?
Bu kadar kör olunmamalıBiz hemcinsleri olarak üzülüyoruz anlatmaya çalışıyoruz bedduayı yeyip kalıyoruz
Yakışıklı kocam varŞu yakışıklı kelimesini uzuuuun süre duyasım yok artık.
Çok yakışıklı bir yorum olmuşYakışıklı kocam var
Çünkü benim yüzünden biterse ömür boyu suçlarım kendimi .Senin çıkardığın olay yüzünden bitecek dyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?