Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynaya bakıp yazdın galiba

Maaşı eline sayıyorum dedin ve bitti...

Ne alaka .Eşim sen sessiz sakinsin seninle bile çatisyrz daha baskın bir karakter olsa yapamycağini ifade etti

Sağ olun

Ne alaka .Eşim sen sessiz sakinsin seninle bile çatisyrz daha baskın bir karakter olsa yapamycağini ifade etti
Oooohooo o cok sey ifade ederde hicbiri samimi olamaz. Yorum yapmayacaktim ama madem sordunuz sizinle bir site paylaşacağım. Narsist yada değil, farketmez. Eşiniz melek de olabilir. Amacimiz tanı koymak değil sadece siteyi incelediğinizde manipulasyona teknikleri hakkında bilgi sahibi olursunuz. Burdaki yazıları okuyun ve nasıl bir manipulasyona uğradığını anlayın.

Çok güzel günah alıyorsunuz bravo

Çok güzel günah alıyorsunuz bravo
Rutky rica ederim size yardımcı olmaya çalışan insanlara beddua etmeyin ve kızmayın. İnsanlar bu durumdan çıkmanız icin emek verip yorum yazdi. Belki o sert yorumu tekrar tekrar okuyunca farkedeceksiniz bazi seyleri. Sanal ortam bile olsa; iyi kötü herkes size yardım etmeye çalıştı. Hakkınızda hayirlisi ne ise o olsun.

Böyle birbirimize destek olduğumuz bir platformda kadın dostlarımı birbirine sataşırken görünce üzülüyorum.

Sayın rutky hanım gerçekten insanlar size destek olmak istedi. Kendinize yapılanları nasıl hazmettiginize saşırdı. O cevaplar oyüzden.Kadın dayanışması yani... bence siz de eşinizin yaptıklarını tekrar okuyup bir yön çizin. Yazıktır yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…