Aynaya bakıp yazdın galibaBeddua döner dolasir soyleyeni bulur.buraya beddua etmeye gelmissiniz anlasilan..hakli oldugunu sen soyluyorsun ben degil yazdiklarinizi ve size cevap yazanlara verdiginiz cevaplari okursaniz bana ettiginiz bedduayi sizi yasarken gorursunuz..sizin gibi terbiyesizlere ben cevap bile yazmam isine gelince kem küm isine gelmeyince beddua ediyorsun elestiriye katlanamiyorsan bu siteyi mesgul etme
Ama bu kadar sinirlenmeyin üslubunuzu da bozmayıngülüm benim sana kapidaki köpek degeri vermeyen esine cemkireceksin bana degil.
sen ne yapiyordun? kocanla kavga edip devirsi gün ögerencilerini mi canindan bezdiriyordun sinirini atmak icin.
Maaşı eline sayıyorum dedin ve bitti...Merhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
Ne alaka .Eşim sen sessiz sakinsin seninle bile çatisyrz daha baskın bir karakter olsa yapamycağini ifade ettiAslında burdaki psikolojik şiddet söyle işliyor. Kadına senin dışında başka biri ile evlenseydim ve senin yaptıklarıni bir başkası bana yapsaydi onu öldürürdüm diyor. Kadında bunu iltifat olarak algılayıp beni çok seviyor kocam diye kendini göklerde hissedip, hemen hareketlerini düzeltmeye ve ayak ucunda yürümeye başlıyor.
Sağ olunRutky artik konuna yorum yapmayacağım. Seni kıran bir cümle kurduysam kusura bakma. Seni tanımadığım halde bir hemcinsim olarak yardım etmeye, gözünü açmaya çalıştım.. yaşadıkların gerçekten çok zor.. En kisa zamanda aydınlanman dileğiyle. sağlıcakla kal... Sen değerlisin bunu untma lütfen
Anlama problemininiz var galiba hiçbir yerde ne eşime ne annesine haklı demedimYok canım ya baya eşim haklı
sizi gidi pislikler demek istedi bize
Lütfen az ilerde saçmalayın.Anlama problemininiz var galiba hiçbir yerde ne eşime ne annesine haklı demedim
Oooohooo o cok sey ifade ederde hicbiri samimi olamaz. Yorum yapmayacaktim ama madem sordunuz sizinle bir site paylaşacağım. Narsist yada değil, farketmez. Eşiniz melek de olabilir. Amacimiz tanı koymak değil sadece siteyi incelediğinizde manipulasyona teknikleri hakkında bilgi sahibi olursunuz. Burdaki yazıları okuyun ve nasıl bir manipulasyona uğradığını anlayın.Ne alaka .Eşim sen sessiz sakinsin seninle bile çatisyrz daha baskın bir karakter olsa yapamycağini ifade etti
Açtı hanım efendi ne diye yalan söyleyeyimKocasının Bosanma davası acmadıgına yemın edebilirim ama ıspatlayamam.
İyi tamam hayırlısı olsunAçtı hanım efendi ne diye yalan söyleyeyim
Çok güzel günah alıyorsunuz bravoNiye yalan soylesin, şöyle...
Bosan bosan bosan dedik ya.. Simdı dese adama Bosanma davası actım herkes gulecek. Kimse inanmayacak.
Adam actı dedı ki, millet bosan falan demesin o kısmı gecsın..
Sızce baskasıyla evlenir mı mutlu olur mu sorusuna odaklansın herkes.
Asıl cevabını merak ettıgı sey buydu cunku.
Cenemız kapansın bosan demek yerine, diger konuda yazalım dıye attı ortaya bisey.
Ama kimse yemedi.
Öyle birşey denedim uydurmayınBen şöyle bir göz attım sayfalara bi ara kv ve eşim haklıymış demiş bir üyeye. Gerisini düşünün işte
Niye ki siz burda saçmalıyorsunuz amaLütfen az ilerde saçmalayın.
Çok güzel günah alıyorsunuz bravo
Ama bu kadar sinirlenmeyin üslubunuzu da bozmayın
noldu? kociskotellan affeti mi seni? kaynanin ayaklarina kapandin mi? yalvar yakar bence. coh yahusuhlu gocan bosamasin seni sonra....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?