- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
Yakışıklılık önemli
Bu manyağı hiçbir akıllı kadın beklemez.. anında basar tekmeyi..evet, konu sahibi icin cok önemli. adamin kendini zerre sevmemesi hatta insan olarak bile deger vermemesi önemli degil ama yakisikli olmasi assssssiri önemli. diyor ya baskasiyla mutlu olursa diye, olur tabi niye olmasin. gercekden sevdigi asik oldugu biriyle cok mutlu olur, cok da mutlu eder.
Herkes çıldırdı artık.Sinirden kendimizi yoluyoruz.Konu sahibi hala aynı tas aynı hamam.Sadece yorum yapanlara laf yetiştirmek için konuya bakıyor.Asla sorulara cevap vermiyor.Çoğumuzu görmezden geliyor.Beddua edenleri görüyor amaKizlar sakin mi olsak acaba? Psikolojik şiddetin etkisi bizde patlamasın...
Yağuşuklu kocişkosuyla aşkları depreşti ve KV elini ayağını öpüp özür dileyin ve ile anne kız mertebesine ulaştılarSon durumunuz nedir ?
Açtı hanım efendi ne diye yalan söyleyeyim
Derdi seni aldı heraldeevet, konu sahibi icin cok önemli. adamin kendini zerre sevmemesi hatta insan olarak bile deger vermemesi önemli degil ama yakisikli olmasi assssssiri önemli. diyor ya baskasiyla mutlu olursa diye, olur tabi niye olmasin. gercekden sevdigi asik oldugu biriyle cok mutlu olur, cok da mutlu eder.
Derdi seni aldı heralde
Bakin ben düşündüğüm zaman benim yaptığım bişey yok .Çünkü bu adamla aynı evin içinde yaşayan benim . Onlar ise benim suçlu olduğumu söylüyorlar. Tüm kavgaların benim yüzümden çıktığını . Hamile halimle iki buçuk saatlik yol gittim bir gün şikayet etmedim. Eşim hamilelik dönemin boyunca işinden şikayet etti beni suçladı buraya senin yüzünden geldim dedi . Dayak olayını anlatyrm tahrik etme hak edene vurulur dyrlar .Hele kaynanam sürünürsün benim oğlum altın gibi dyr .Psikolojimi mahvettiler .Belki dyrm çocuğumuz vakit geçirdikçe biraz değişir tek umudum budiyelim açtı.
neden şu an nerede kaldığınızı kırk kere sorulmasına rağmen cevaplamıyorsunuz?
ikinci sorumda adamın boşanma davası açması hakkındaki hisleriniz neler? ne hissettirdi size bu girişimi?
üzüldünüz mü vay emeklerime mi dediniz bana bunu nasıl yapar diye mi düşündünüz?
yoksa sinirlendiniz mi? yada mesela düşündünüz mü davayı açması gereken ben iken dayak yiyen itilip kakılan ben iken tüm bunlara rağmen vazgeçmemişken gözden çıkarılan da benim diye gururunuz kırılmadı mı?
içinizde ne yaşıyorsunuz hangisini yaşıyorsunuz cidden merak ettim.
Bakin ben düşündüğüm zaman benim yaptığım bişey yok .Çünkü bu adamla aynı evin içinde yaşayan benim . Onlar ise benim suçlu olduğumu söylüyorlar. Tüm kavgaların benim yüzümden çıktığını . Hamile halimle iki buçuk saatlik yol gittim bir gün şikayet etmedim. Eşim hamilelik dönemin boyunca işinden şikayet etti beni suçladı buraya senin yüzünden geldim dedi . Dayak olayını anlatyrm tahrik etme hak edene vurulur dyrlar .Hele kaynanam sürünürsün benim oğlum altın gibi dyr .Psikolojimi mahvettiler .Belki dyrm çocuğumuz vakit geçirdikçe biraz değişir tek umudum bu
Değişmeyecek.Bakin ben düşündüğüm zaman benim yaptığım bişey yok .Çünkü bu adamla aynı evin içinde yaşayan benim . Onlar ise benim suçlu olduğumu söylüyorlar. Tüm kavgaların benim yüzümden çıktığını . Hamile halimle iki buçuk saatlik yol gittim bir gün şikayet etmedim. Eşim hamilelik dönemin boyunca işinden şikayet etti beni suçladı buraya senin yüzünden geldim dedi . Dayak olayını anlatyrm tahrik etme hak edene vurulur dyrlar .Hele kaynanam sürünürsün benim oğlum altın gibi dyr .Psikolojimi mahvettiler .Belki dyrm çocuğumuz vakit geçirdikçe biraz değişir tek umudum bu
Derdi seni aldı heralde
Bakin ben düşündüğüm zaman benim yaptığım bişey yok .Çünkü bu adamla aynı evin içinde yaşayan benim . Onlar ise benim suçlu olduğumu söylüyorlar. Tüm kavgaların benim yüzümden çıktığını . Hamile halimle iki buçuk saatlik yol gittim bir gün şikayet etmedim. Eşim hamilelik dönemin boyunca işinden şikayet etti beni suçladı buraya senin yüzünden geldim dedi . Dayak olayını anlatyrm tahrik etme hak edene vurulur dyrlar .Hele kaynanam sürünürsün benim oğlum altın gibi dyr .Psikolojimi mahvettiler .Belki dyrm çocuğumuz vakit geçirdikçe biraz değişir tek umudum bu
Kısacası şu an evinizde kocanızın yanında eski hayatınıza devam ediyorsunuz.Bakin ben düşündüğüm zaman benim yaptığım bişey yok .Çünkü bu adamla aynı evin içinde yaşayan benim . Onlar ise benim suçlu olduğumu söylüyorlar. Tüm kavgaların benim yüzümden çıktığını . Hamile halimle iki buçuk saatlik yol gittim bir gün şikayet etmedim. Eşim hamilelik dönemin boyunca işinden şikayet etti beni suçladı buraya senin yüzünden geldim dedi . Dayak olayını anlatyrm tahrik etme hak edene vurulur dyrlar .Hele kaynanam sürünürsün benim oğlum altın gibi dyr .Psikolojimi mahvettiler .Belki dyrm çocuğumuz vakit geçirdikçe biraz değişir tek umudum bu
Size yazık ayıp . Gerçekten severse mutlu olur ve eder bu cümleyi beni dahada üzmek için mi yazdınızgercekden ama gercekden yazik sana, en cok da senin yetistirdigin o cocuga yazik........
Bastırdığı öfkesini burada boşaltıyor. Özel hayatında olmayan söz hakkini, bu şekilde kullanmaya çalışıyor. Kendi sorunlarıyla yüzleşmek acı ama burada isyan kolay.. Allah yardımcısı olsun.Konunuzu ara ara okuyorum ve cidden samimiyetle soruyorum: bu konudan ve bizden beklentiniz nedir? Hiçbir soruya cevap vermiyor, hiçbir tavsiyeyi almıyor, hiçbir eleştiriyi kaldıramıyorsunuz. Sadece gelip yazılanlara sertçe cevap yazıp beddua ediyorsunuz. Burada ne yazılırsa yazılsın evliliğinize devam etmeyi tercih edebilirsiniz, hepimiz kendi seçimlerimizin sonuçlarını yaşıyoruz. Bu sayfayı kapatınca biz sizi unutacağız, bu hayatı yaşayan ve çocuğunuza yaşatan sizsiniz. Bu şekilde konuyu ilerletmektense kapatıp hayatınıza devam etmek daha doğru bir tercih olmaz mı sizce de? Sadece soruyorum.
azcık mantıklı olunSize yazık ayıp . Gerçekten severse mutlu olur ve eder bu cümleyi beni dahada üzmek için mi yazdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?