Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yakışıklılık önemli

evet, konu sahibi icin cok önemli. adamin kendini zerre sevmemesi hatta insan olarak bile deger vermemesi önemli degil ama yakisikli olmasi assssssiri önemli. diyor ya baskasiyla mutlu olursa diye, olur tabi niye olmasin. gercekden sevdigi asik oldugu biriyle cok mutlu olur, cok da mutlu eder.

Bu manyağı hiçbir akıllı kadın beklemez.. anında basar tekmeyi..

Kizlar sakin mi olsak acaba? Psikolojik şiddetin etkisi bizde patlamasın...
Herkes çıldırdı artık.Sinirden kendimizi yoluyoruz.Konu sahibi hala aynı tas aynı hamam.Sadece yorum yapanlara laf yetiştirmek için konuya bakıyor.Asla sorulara cevap vermiyor.Çoğumuzu görmezden geliyor.Beddua edenleri görüyor amaBu arada hala cevap vermedi kocasıyla aynı evde mi ailesinin yanında mı

Açtı hanım efendi ne diye yalan söyleyeyim

diyelim açtı.
neden şu an nerede kaldığınızı kırk kere sorulmasına rağmen cevaplamıyorsunuz?
ikinci sorumda adamın boşanma davası açması hakkındaki hisleriniz neler? ne hissettirdi size bu girişimi?
üzüldünüz mü vay emeklerime mi dediniz bana bunu nasıl yapar diye mi düşündünüz?
yoksa sinirlendiniz mi? yada mesela düşündünüz mü davayı açması gereken ben iken dayak yiyen itilip kakılan ben iken tüm bunlara rağmen vazgeçmemişken gözden çıkarılan da benim diye gururunuz kırılmadı mı?
içinizde ne yaşıyorsunuz hangisini yaşıyorsunuz cidden merak ettim.

Derdi seni aldı heralde

Derdi seni aldı heralde

Konunuzu ara ara okuyorum ve cidden samimiyetle soruyorum: bu konudan ve bizden beklentiniz nedir? Hiçbir soruya cevap vermiyor, hiçbir tavsiyeyi almıyor, hiçbir eleştiriyi kaldıramıyorsunuz. Sadece gelip yazılanlara sertçe cevap yazıp beddua ediyorsunuz. Burada ne yazılırsa yazılsın evliliğinize devam etmeyi tercih edebilirsiniz, hepimiz kendi seçimlerimizin sonuçlarını yaşıyoruz. Bu sayfayı kapatınca biz sizi unutacağız, bu hayatı yaşayan ve çocuğunuza yaşatan sizsiniz. Bu şekilde konuyu ilerletmektense kapatıp hayatınıza devam etmek daha doğru bir tercih olmaz mı sizce de? Sadece soruyorum.

Bakin ben düşündüğüm zaman benim yaptığım bişey yok .Çünkü bu adamla aynı evin içinde yaşayan benim . Onlar ise benim suçlu olduğumu söylüyorlar. Tüm kavgaların benim yüzümden çıktığını . Hamile halimle iki buçuk saatlik yol gittim bir gün şikayet etmedim. Eşim hamilelik dönemin boyunca işinden şikayet etti beni suçladı buraya senin yüzünden geldim dedi . Dayak olayını anlatyrm tahrik etme hak edene vurulur dyrlar .Hele kaynanam sürünürsün benim oğlum altın gibi dyr .Psikolojimi mahvettiler .Belki dyrm çocuğumuz vakit geçirdikçe biraz değişir tek umudum bu

Belki değişir diyip kendini ezdirme. Yazık değil mi sana allah aşkına. Yani bu hayat insana 1 kere veriliyor. Onu da kötü insanlarla mı geçireceksin

Değişmeyecek.

yahu adam seni sevmiyor, nereye degisecek? burda sirayla millete beddua edip laf yetistirecegine, sana sorulan sorulara cevap versen, insanlar sana daha iyi yardim edebilirlerdi. ha, sen yine bu hayat dedigin seyi secersin orasida senin bilecegin is tabi. bize ne, gece ben rahat rahat yattim, huzur bulamayan sensin.
ben sadece ciddi anlamda cocuguna aciyorum. böyle bir anne tarafindan yetistiriliyor cok aci.....

Kısacası şu an evinizde kocanızın yanında eski hayatınıza devam ediyorsunuz.

Bastırdığı öfkesini burada boşaltıyor. Özel hayatında olmayan söz hakkini, bu şekilde kullanmaya çalışıyor. Kendi sorunlarıyla yüzleşmek acı ama burada isyan kolay.. Allah yardımcısı olsun.

Sizin derdiniz kocam beni bosamasin.
Oldu getirin kocaniza yazalım.
Size saygısı yok adamin, olmayacakta.
Boşandığı zamanda elbette birisiyle birlikte olacak neden olmasın ki ?
Ne sanıyorsunuz acaba ?
Sizden boşandıktan sonra aydınlanma mi yaşayacak ?
Aşık olur ya da olmaz sizi ilgilendiren kısmı bu olmamalı.
Gururunuzu düşünün.
Ben ezik bir adamı sevemem mesela
Her türlü hakaretime eyvallah diyen adama asla saygı duymam.
O da size duymuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…