Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
azcık mantıklı olun
Sızı sevse boyle davranır mıydı
Seven adam ıncıtmekten korkar
Bu denklemı saglamanız lazım
Sadece sevip sevmemeyle ilişkili olduğunu düşünmüyorum bu durumun . Günlerdir konuşmuyoruz ben kendi içimde düşündüm. Eşimde evlilik sürdürecek kapasite yok .Ahlakı bozuk .O istiyor ki ben konusayim karşımdaki hep sussun her zaman ama

ozaman bu ılıskı bıtmıs
Neden uzatıyorsunuz

Yanına gidip konuşmaya çalıştınız mı ?
Bu kadar olumsuzluklara rağmen diretmenizin başka bir sebebi daha olmalı.
Olayları farklı mı anlattınız bize ?
Sizin eksikleriniz neler ?
Bir de aynı evde yaşadığınızı artık herkes anlamıştır, bunu bir de sizin söylemeniz neden bu kadar zor geliyor ?

Düzelmez...

boşanma davası yok yani.
çocuğunuzla vakit geçirip değişmesini umduğunuza göre...
zaten mantığa tersti normali davayı sizin açmanızdı.
madem psikolojiniz bozuldu destek alın o zaman. düzeldiğinde belki sağlıklı düşünce yapısına kavuşur size eziyet eden adamın düzelmesini çocuğun başaramayacağını kendiniz idrak edersiniz. ama lütfen bunu çocuğunuz büyümeden yapın ki o da psikolojisi bozuk büyümesin annesinin kendini inandırdığı masal yüzünden.
siz kendinize ne isterseniz yapabilirsiniz elbet ancak artık evladınızı da düşünmek zorundasınız.. kadın olarak kendinizden vazgeçmiş olsanız da anne olarak sağlıklı olmak ve kalmak için çaba harcamalısınız. artık anne olarak ne kocanızın ne de ailesinin saçmalıklarına katlanma lüksünüz yok.

Size yazık ayıp . Gerçekten severse mutlu olur ve eder bu cümleyi beni dahada üzmek için mi yazdınız
Çok zorlasa çocuğunu sever. Onun çocuğu sonuçta. Ama sizi sevmeyecek. İstediğinizi yapabilirsiniz. Hayat sizin hayatınız. Ama gerçeklerinize alışsanız iyi olur. Daha az acı çekersiniz.

Biz henüz eşimin ailesinin yanındayız dönmedik evimize. Eksik anlattıgm hicbisey yok .Eşim beni ailemin yanına her gelişimizde kavga cikaryrsn diye suçluyor şunun farkına varamıyor annesi yılan gibi soktuğu için dayanamyrm o yüzden kavga çıkıyor. Ama düşünüyorum kendi annesi yanımızda değilken de kavga oluyor çünkü onun problemleri bir türlü bitmyr. Bir gün iş bir gün memleket sevdası bir gün böyle uzar gdr. Hasta olmktn korkyrm

Bir yuvanin yıkılması çok zor bir durum .Ama maalesef psikolojiniz bozulmuş bile.Bu kadar insan yanlış mı görüyor.Dışarıdan bakamıyorsunuz olaylara çünkü zihniniz bozulmuş,sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bence söylenenleri dikkate alın.Bütün bu eziyeti çekmek zorunda değilsiniz. Psikologa gidin en azından çocuğunuz için.

Boşanma davası ne zaman açıldı?

Peki bu böyle ne kadar sürecek ? Neden bu eziyete dayanıyorsunuz ? Bu adamın değişmeyeceği aşikar.

onca laf ediliyor sana, kocan güya (zerre inanmiyorum) bosanma davasi aciyor ama sen hala ordasin? hic mi gururun haysiyetin serefin yok? cocugunun karsisinda kendini bu kadar mi ezdirecek kadar aciz bir insansin. senin gibi kendi hakkini bile savunamayan anneyle nasil büyüyecek bu cocuk? kimi örnek alacak? gurursuz korkak annesini mi yoksa küfürbaz siddetci agzi pis babasini mi?

Yahu neden o zaman bu evliliği sürdürmek için çabalıyorsun. Çok normal gibi dayaktan bahsediyorsun.

Şunu göremiyorsun güzel kardeşim. Olanlar kv nin ya da senin yüzünden değil. Sen diyorsun ahlakı bozuk diye. Siz olsa olsa etkensiniz sebep değil.

Çocuğunu severse düzelir diye umudunuz var. Gözüm görmesin istemiyorum diyen kocanız değil mi? Evladını sabi bebekken sevmeyen sonra sevebilir mi?
Neden bu ısrar? Neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…