Açtı davayı ne diye yalan söyleyeyim size .Çocuk var ortada ben de istemeyince gitmek şu an annesigilin evindeyizboşanma davası yok yani.
çocuğunuzla vakit geçirip değişmesini umduğunuza göre...
zaten mantığa tersti normali davayı sizin açmanızdı.
madem psikolojiniz bozuldu destek alın o zaman. düzeldiğinde belki sağlıklı düşünce yapısına kavuşur size eziyet eden adamın düzelmesini çocuğun başaramayacağını kendiniz idrak edersiniz. ama lütfen bunu çocuğunuz büyümeden yapın ki o da psikolojisi bozuk büyümesin annesinin kendini inandırdığı masal yüzünden.
siz kendinize ne isterseniz yapabilirsiniz elbet ancak artık evladınızı da düşünmek zorundasınız.. kadın olarak kendinizden vazgeçmiş olsanız da anne olarak sağlıklı olmak ve kalmak için çaba harcamalısınız. artık anne olarak ne kocanızın ne de ailesinin saçmalıklarına katlanma lüksünüz yok.
Dört beş gün olduBoşanma davası ne zaman açıldı?
Davayı acalı dört beş gün oldu ne diye yalan söyleyeyim sizeonca laf ediliyor sana, kocan güya (zerre inanmiyorum) bosanma davasi aciyor ama sen hala ordasin? hic mi gururun haysiyetin serefin yok? cocugunun karsisinda kendini bu kadar mi ezdirecek kadar aciz bir insansin. senin gibi kendi hakkini bile savunamayan anneyle nasil büyüyecek bu cocuk? kimi örnek alacak? gurursuz korkak annesini mi yoksa küfürbaz siddetci agzi pis babasini mi?
Neden yapıyorum biliyor musunuz arkadaşların dediği bağımlı hale gelmişim ona. Her şeyimi kendim halledyrm maddi olarakta özgürlüğüm var ama halen yanındayım. Eşimi de annesini de dinleseniz ağızlarını açıpta bir şey söyleyemezler. Dava sonrası bir abi ikimizle konuştu . Sizin derdiniz ne diye . Ben bana yapılanları anlattım adam ağzı açık dinledi .Kendisi ise hiçbir şey söyleyemiyor. Tek söylediği beni kandırdı. Bana en başta ben senin memleketinde yasarim dedi .Dedim de beyni bozuk adam şartlar uygun olursa yasarim dedim ben sana. Onun kinini tutuyrmus bana .Biz taniatigimizfa da gurbetteydi. Yine gurbette.Ben sözleşmeliyim şu an iki üç yıl daha olduğum yerden çıkamam ki ondan sonrası da muamma yine memleketine gidebilrm diye kesin bişey yok . Tanıştığımızda öğretmen olduğunu biliyordu. Çok istiyorsa memlekette yaşamak ordan ev hanımı birini alıp rahatlıkla tayin isteyecekti . Bu arada işinde de tayin yok . Yalnızca becayiş var .Benim için değil eline geçmediği için gidemiyor memleketine. Olayın özeti buBizim bilmediğimiz şeyler var demek. Bir de adamın ve kv ağzından dinlemeli, yoksa bir kadın neden bunu kendine yapsın.
Evden ayrılacak mısınız yoksa davayı geri çeker diye mi bekliyorsunuz?Dört beş gün oldu
Açtı davayı ne diye yalan söyleyeyim size .Çocuk var ortada ben de istemeyince gitmek şu an annesigilin evindeyiz
yok belki kendine gelirsin diye.
adam
seni
sevmiyor
adam
seni
istemiyor
az omurgali ol.
Neden yapıyorum biliyor musunuz arkadaşların dediği bağımlı hale gelmişim ona. Her şeyimi kendim halledyrm maddi olarakta özgürlüğüm var ama halen yanındayım. Eşimi de annesini de dinleseniz ağızlarını açıpta bir şey söyleyemezler. Dava sonrası bir abi ikimizle konuştu . Sizin derdiniz ne diye . Ben bana yapılanları anlattım adam ağzı açık dinledi .Kendisi ise hiçbir şey söyleyemiyor. Tek söylediği beni kandırdı. Bana en başta ben senin memleketinde yasarim dedi .Dedim de beyni bozuk adam şartlar uygun olursa yasarim dedim ben sana. Onun kinini tutuyrmus bana .Biz taniatigimizfa da gurbetteydi. Yine gurbette.Ben sözleşmeliyim şu an iki üç yıl daha olduğum yerden çıkamam ki ondan sonrası da muamma yine memleketine gidebilrm diye kesin bişey yok . Tanıştığımızda öğretmen olduğunu biliyordu. Çok istiyorsa memlekette yaşamak ordan ev hanımı birini alıp rahatlıkla tayin isteyecekti . Bu arada işinde de tayin yok . Yalnızca becayiş var .Benim için değil eline geçmediği için gidemiyor memleketine. Olayın özeti bu
Davayı acalı dört beş gün oldu ne diye yalan söyleyeyim size
Ters psikoloji yap.Evet samimi olma ailemle de bende olmayacam de biraz resti cek ya.He bide kaynanana da bir cift laf etseydin keske.Senin karakterin nahif sessiz demek ki yargılayanaz herkesin kusuru güzel yanı vardır.Cok gülsen niye gülüyorsun derdi emin ol.Merhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
Sen deli olma güzelim böyle adamla da aileyle de hayat geçmez. Yazık etme daha fazlaMerhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
Ne kadar iyi niyetlisinAy yazdim yazdim sildim
Cocuklu haliyle bosanmak zor
Calisiyosan isten ayril canin kendine vakit ayir suslen alisveris yap cik aralarda dolas lan noluyo bizim hanima desin trip atarak derik umursamayarak korkutursun onu bu arada esinin burcu ne senin burcun ne
Ona eminim zaten eş kişisi sayesinde baya tatmin etti egosunuTers psikoloji yap.Evet samimi olma ailemle de bende olmayacam de biraz resti cek ya.He bide kaynanana da bir cift laf etseydin keske.Senin karakterin nahif sessiz demek ki yargılayanaz herkesin kusuru güzel yanı vardır.Cok gülsen niye gülüyorsun derdi emin ol.
Ama dogrusu o, asık olup sevdıgın de mutlu olacak.Size yazık ayıp . Gerçekten severse mutlu olur ve eder bu cümleyi beni dahada üzmek için mi yazdınız
Bosanma davası olmadıgına yemın ederım ama ıspatlayamam dedıgımde bana kızdı Bı de.boşanma davası yok yani.
çocuğunuzla vakit geçirip değişmesini umduğunuza göre...
zaten mantığa tersti normali davayı sizin açmanızdı.
madem psikolojiniz bozuldu destek alın o zaman. düzeldiğinde belki sağlıklı düşünce yapısına kavuşur size eziyet eden adamın düzelmesini çocuğun başaramayacağını kendiniz idrak edersiniz. ama lütfen bunu çocuğunuz büyümeden yapın ki o da psikolojisi bozuk büyümesin annesinin kendini inandırdığı masal yüzünden.
siz kendinize ne isterseniz yapabilirsiniz elbet ancak artık evladınızı da düşünmek zorundasınız.. kadın olarak kendinizden vazgeçmiş olsanız da anne olarak sağlıklı olmak ve kalmak için çaba harcamalısınız. artık anne olarak ne kocanızın ne de ailesinin saçmalıklarına katlanma lüksünüz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?