Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açtı davayı ne diye yalan söyleyeyim size .Çocuk var ortada ben de istemeyince gitmek şu an annesigilin evindeyiz

Davayı acalı dört beş gün oldu ne diye yalan söyleyeyim size

Bizim bilmediğimiz şeyler var demek. Bir de adamın ve kv ağzından dinlemeli, yoksa bir kadın neden bunu kendine yapsın.
Neden yapıyorum biliyor musunuz arkadaşların dediği bağımlı hale gelmişim ona. Her şeyimi kendim halledyrm maddi olarakta özgürlüğüm var ama halen yanındayım. Eşimi de annesini de dinleseniz ağızlarını açıpta bir şey söyleyemezler. Dava sonrası bir abi ikimizle konuştu . Sizin derdiniz ne diye . Ben bana yapılanları anlattım adam ağzı açık dinledi .Kendisi ise hiçbir şey söyleyemiyor. Tek söylediği beni kandırdı. Bana en başta ben senin memleketinde yasarim dedi .Dedim de beyni bozuk adam şartlar uygun olursa yasarim dedim ben sana. Onun kinini tutuyrmus bana .Biz taniatigimizfa da gurbetteydi. Yine gurbette.Ben sözleşmeliyim şu an iki üç yıl daha olduğum yerden çıkamam ki ondan sonrası da muamma yine memleketine gidebilrm diye kesin bişey yok . Tanıştığımızda öğretmen olduğunu biliyordu. Çok istiyorsa memlekette yaşamak ordan ev hanımı birini alıp rahatlıkla tayin isteyecekti . Bu arada işinde de tayin yok . Yalnızca becayiş var .Benim için değil eline geçmediği için gidemiyor memleketine. Olayın özeti bu

Bu saatten sonra düzelmesini beklemeyin. Merhametli pişman oluyor demişsiniz. Ne okadar hakaret içerikli konuşsun nede pişman olsun. Kalp kırıldıktan sonra pişman olmanın önemi yok

Açtı davayı ne diye yalan söyleyeyim size .Çocuk var ortada ben de istemeyince gitmek şu an annesigilin evindeyiz

akıl alır gibi değil çünkü..
neden kimse inanmıyor diye düşündünüz mü?
akla mantığa ters çünkü.
adam boşanma davası açıyor siz kendi evinizde bile değil kv evinde kalmaya devam ediyorsunuz. o ailenin gözünde çöp kadar değeriniz yokken üstelik. kv niz haklı o zaman madem alttan alıp kendinizi hırpalattırmayın. eşinizin ailesi oğlumuz dövdü gitmedi dava açtı gitmedi diye düşünüyor kendinizi onların gözünde değersizleştiren sizsiniz. eşinizde dahil hiçbiri size saygı duymuyor. bu kafayla giderseniz çocuğunuzda duymayacak. evladınız da size çöp gibi davranacak bağımlı ezik bir kadın olduğunuzu düşünecek. neden kendinize bu muameleyi layık görüyorsunuz sevdiğiniz için mi? cevabınız evetse sizi sevmeyen boşanmak isteyen döven aşağılayan adamın nesini seviyorsunuz? huyu suyu hakkında siz de iyi şeyler düşünmüyorsunuz üstelik. acilen destek alıp bu bağımlılıktan kurtulmanız lazım. daha önce de yazdım tek değilsiniz artık böyle bir adamın yanında çocuk büyütmeyi istemek gibi bir hakkınız yok.
tüm umudunuzu bağladığınız o çocuk (çocuğu severse düzelir) size nefret kusacak güçlü olsaydın da boşansaydın diye.
zavallı aciz bir kadın olacaksınız gözünde.

Senin yerinde olup kendi paramı kazansam ah keşke diyen insan o kadar çok ki. Kıymetini bil. Bunu kullanmaya bak. İhtiyacım yok benim kimseye diye bir silkelen. Bırak bağımlılığı..

Adam boşanma davası bile açmış, daha ne kadar kendini ezdireceksin?
Ekonomik özgürlüğün olmasına rağmen, senin ki saplantılı bir duygu bence.

Ters psikoloji yap.Evet samimi olma ailemle de bende olmayacam de biraz resti cek ya.He bide kaynanana da bir cift laf etseydin keske.Senin karakterin nahif sessiz demek ki yargılayanaz herkesin kusuru güzel yanı vardır.Cok gülsen niye gülüyorsun derdi emin ol.

Sen deli olma güzelim böyle adamla da aileyle de hayat geçmez. Yazık etme daha fazla

Ne kadar iyi niyetlisin

Ona eminim zaten eş kişisi sayesinde baya tatmin etti egosunu

Bosanma davası olmadıgına yemın ederım ama ıspatlayamam dedıgımde bana kızdı Bı de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…