- 19 Ağustos 2018
- 2.778
- 6.916
- 158
- 29
Memuriyede bile bu kadar dehşete düşmedim.Kk tarihinde dehşete düştüğüm Ender konulardan biri... Freudun bu durumu incelemesini çok isterdim.
Evet ya o bile kocasına bazen diş çıkartıyordu.Ailesine koltuk almak istediğini söyleyebilmişti meselaMemuriyede bile bu kadar dehşete düşmedim.
Memuriye kendini sevdirmeye çalışmıyordu. Çevresinden biraz çekiniyordu, yaşı geçmeden çocuk falan yapmak istiyordu. Her şeyin farkındaydı aslında.Evet ya o bile kocasına bazen diş çıkartıyordu.Ailesine koltuk almak istediğini söyleyebilmişti meselaAma bu konu bambaşka resmen
Ya bi gidin Allah aşkına yaAma dogrusu o, asık olup sevdıgın de mutlu olacak.
Davayı açtüBosanma davası olmadıgına yemın ederım ama ıspatlayamam dedıgımde bana kızdı Bı de.
Sen kafayı yemişsin bacım merhamet iyi taraf heeee.Ben şok!Maddi özgürlüğün de var bu adamdan kurtul ver anasının eline.Neyse seni kırmak istemem yazmayayım dahaMerhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
Yorum yazmayacaktim, dayanamadım yazıyorum.. tezim şöyle; adam dava açtım diye yalan soyledi. 4-5 gun once bayram sonrasıydi. zaten memleketlerine de dönmediklerine göre ikametgahinin olmadığı yerde dava acmamiştir.. tebligat ta @rutkynin eline geçmiş olamaz..Bosanma davası olmadıgına yemın ederım ama ıspatlayamam dedıgımde bana kızdı Bı de.
Gayet mantıklıYorum yazmayacaktim, dayanamadım yazıyorum.. tezim şöyle; adam dava açtım diye yalan soyledi. 4-5 gun once bayram sonrasıydi. zaten memleketlerine de dönmediklerine göre ikametgahinin olmadığı yerde dava acmamiştir.. tebligat ta @rutkynin eline geçmiş olamaz..Rutky de kandiriliyor olabilir.. nasıl fikir?
Ben de bu manyak adamın kimseyi sevemeyecegine, seviyor gözükse bile; sevgisinin sömürü içerikli bir sevgi olacağına yemin edebilirim ama ispatlayamamAma dogrusu o, asık olup sevdıgın de mutlu olacak.
Bütün bu dediklerinizi adama haddini bildirmek için değil, kendisi icin yapmalı.. O adama ders de verse, ders alması imkansız. Kocanin karisina yaptıklarını insan düşmanına bile yapamaz.Şimdi yorumları ve yazılanlari okudumKendine gell acilen.Bak o evden çocuğunu al ve hemen ayrıl.Dava açmış çok iyi hemen kabul et.Ben elimden geleni yaptım katlanılmaza katlandim buraya kadar diyip bu işe içten içe ölsende son vereceksin.Guclu olup seni sülük,kene gibi görmelerine artık müsade etmeyeceksin.Kaçan balık büyük olur böyle diyeyim belki bu sana bir tavır olurda o adama bir ders verirsin.Sen değerli her şeye layık olan birisin.O adana haddini bildirirsen belki düzelir böyle mıymıy olursan ihtimal yok
Alır dersini... Bugüne kadar ne yapsa yutan susan amann gitme,bosanmayalim diyen biri var karşısında.Adam simarikligindan, terbiyesizliğinden uçmuşş.Simdi ona hoooop der sırtını döner ve bitecekse bile artık gururunu ön plana alıp bitirelim derse bu o adamda şok etkisi yaratır.Bütün bu dediklerinizi adama haddini bildirmek için değil, kendisi icin yapmalı.. O adama ders de verse, ders alması imkansız. Kocanin karisina yaptıklarını insan düşmanına bile yapamaz.
Şoku atlatinca özüne döner, kısa bir süre sonrada kadinin çektiği restin acısını çıkarmaya başlar. Onu ne yapacağız? Toptan kurtulması lazım, en temizi o.Alır dersini... Bugüne kadar ne yapsa yutan susan amann gitme,bosanmayalim diyen biri var karşısında.Adam simarikligindan, terbiyesizliğinden uçmuşş.Simdi ona hoooop der sırtını döner ve bitecekse bile artık gururunu ön plana alıp bitirelim derse bu o adamda şok etkisi yaratır.
Kadın eğer çektiği testten keyif alır ve bunu tarzı bundan sonraki hayat,kişilik tarzı edinirse iş değişebilir.Şoku atlatinca özüne döner, kısa bir süre sonrada kadinin çektiği restin acısını çıkarmaya başlar. Onu ne yapacağız? Toptan kurtulması lazım, en temizi o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?