Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ya o bile kocasına bazen diş çıkartıyordu.Ailesine koltuk almak istediğini söyleyebilmişti mesela Ama bu konu bambaşka resmen
Memuriye kendini sevdirmeye çalışmıyordu. Çevresinden biraz çekiniyordu, yaşı geçmeden çocuk falan yapmak istiyordu. Her şeyin farkındaydı aslında.

Konu sahibine şaşıran gençleri sevgiyle selamlıyorum.
Ben artık hiç bir şeye şaşırmamayı öğrendim.
Çevremizde, içinde yaşadığımız toplumda o kadar çok ki bu tip örnekler.
Çocuklarımızı kayıtsız şartsız sevgiyle ve kabulle büyütmediğimiz, onaylamadığımız sürece olmadık insanlardan sevgi ve kabul arıyorlar, arayacaklar.
O nedenle konu sahibine kızmıyorum ben, sadece üzülüyorum...

Dava açılmış o halde siz niye hala onlarla birliktesiniz hemde kv evinde ? Ki ailem sahip çıkar iyiler demiştiniz gitsenize hanımefendi kendi ailenizin yanına bu dengesizlerin yanında hala kalma nedeniniz nedir ?

Sen kafayı yemişsin bacım merhamet iyi taraf heeee.Ben şok!Maddi özgürlüğün de var bu adamdan kurtul ver anasının eline.Neyse seni kırmak istemem yazmayayım daha

Gerçekten merak ediyorum adam boşanma davası açıyor ama siz maaile kayınvalide evindesiniz. Sizi anladım kovmalarını bekliyorsunuz, kovulana kadar bırakmazsınız da onlar neyi bekliyor onu anlamadım. Boşanma davası açtığım kadınla bırak aynı evde olmayı yüzünü görmek istemem. Bana dava açılmış olsa aynı şekilde 2 dk yanında durmam.
Sizin ilişki dinamikleriniz çok ilginç, merak içinde takip ediyorum olacakları

Bosanma davası olmadıgına yemın ederım ama ıspatlayamam dedıgımde bana kızdı Bı de.
Yorum yazmayacaktim, dayanamadım yazıyorum.. tezim şöyle; adam dava açtım diye yalan soyledi. 4-5 gun once bayram sonrasıydi. zaten memleketlerine de dönmediklerine göre ikametgahinin olmadığı yerde dava acmamiştir.. tebligat ta @rutkynin eline geçmiş olamaz.. Rutky de kandiriliyor olabilir.. nasıl fikir?

Gayet mantıklı

Şimdi yorumları ve yazılanlari okudumKendine gell acilen.Bak o evden çocuğunu al ve hemen ayrıl.Dava açmış çok iyi hemen kabul et.Ben elimden geleni yaptım katlanılmaza katlandim buraya kadar diyip bu işe içten içe ölsende son vereceksin.Guclu olup seni sülük,kene gibi görmelerine artık müsade etmeyeceksin.Kaçan balık büyük olur böyle diyeyim belki bu sana bir tavır olurda o adama bir ders verirsin.Sen değerli her şeye layık olan birisin.O adana haddini bildirirsen belki düzelir böyle mıymıy olursan ihtimal yok

Bütün bu dediklerinizi adama haddini bildirmek için değil, kendisi icin yapmalı.. O adama ders de verse, ders alması imkansız. Kocanin karisina yaptıklarını insan düşmanına bile yapamaz.

Bütün bu dediklerinizi adama haddini bildirmek için değil, kendisi icin yapmalı.. O adama ders de verse, ders alması imkansız. Kocanin karisina yaptıklarını insan düşmanına bile yapamaz.
Alır dersini... Bugüne kadar ne yapsa yutan susan amann gitme,bosanmayalim diyen biri var karşısında.Adam simarikligindan, terbiyesizliğinden uçmuşş.Simdi ona hoooop der sırtını döner ve bitecekse bile artık gururunu ön plana alıp bitirelim derse bu o adamda şok etkisi yaratır.

Şoku atlatinca özüne döner, kısa bir süre sonrada kadinin çektiği restin acısını çıkarmaya başlar. Onu ne yapacağız? Toptan kurtulması lazım, en temizi o.

Şoku atlatinca özüne döner, kısa bir süre sonrada kadinin çektiği restin acısını çıkarmaya başlar. Onu ne yapacağız? Toptan kurtulması lazım, en temizi o.
Kadın eğer çektiği testten keyif alır ve bunu tarzı bundan sonraki hayat,kişilik tarzı edinirse iş değişebilir.
Konu sahibi Hz.Ömer (r.a)Bir sözü var.Layik olmayanlar kimseye dil dökme.Kendini rezil edersin.Sence sen bu sözün neresindesin?Ve sence sen benim neyimsin ki ben sana gecenin bu saatinde yol göstermeye çalışıyorum.Senden çıkarım ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…