Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşler değişse bile, iyilesip akli basina geldiginde kocasının bu yaptıklarını unutup affedebilecekse onu artık kendi bilir. Düştüğü kuyudan bir ciksa sonrasında kendi istemeyecek zaten.. Burda yol göstermeye çalışanlar da; Allahın kuyudan çıkması için rutkye gönderdiği sağlam bir ip.

Boşanma davası açmış koca yetmezmiş gibi ailesinin de yanında kalmak ve bunu olağan görmek, size kim neden saygı duysun bu saatten sonra?

Gidecek cesaretiniz yok, eşiniz davayı geri çeker diye düşünüyorsunuz belki ama daha kötü şeyler yaşayacaksınız bundan sonra bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.

Ne kadar heycanli değil mi yaşamadığınız hayatları ne de güzel yargiliyorsunuz

Esim açtım dedi yalan söylemiyorum dört bin kadr bi param da gitti dedi

Lütfen istisnalar yanlış anlamasın gücenmesin. Ama eğitimsiz erkek olmuyor be. Lise mezunuymuş bak kocası mesela. Bence bir erkek zeki olacak önce. Kültürlü olacak. Hayatı yönetmeyi evliliği yönetmeyi bilecek. Cahil erkek konuşmalarına gelemiyorum.

O kadar parasının gitmesi imkansız, avukatı yoksa. Bu adamın avukat tutacağını da düşünmüyorum. Size tebligat gelmese bile e devlette hakkınızda açılan ya da tarafı olduğunuz davalar gözükür.bir bakın, rahat rahat kalın.

Var akrabası avukat

maalesef en erken ayikan benim bu konuya, siz bosanmayacaksiniz, bosanamazsiniz cunku esinizle aranizda guvensiz bag var, koparamiyorsunuz.

Halbuki az bir silkelenseniz, kendinize gelseniz birakip gideceksiniz ama yapamiyorsunuz onu anladik -ki ben zaten biliyordum-

size tek bir sorum var: anne-babaniz sizi bu boya bu posa o narsist (evet narsist ama herkesin burda yazdigi gibi diil, bu adam ciddi narsist gorunuyor) adamin ve ailesinin size yaptiklarini, soylediklerini cekesiniz diye mi getirdi? Kendinize sayginiz yok, cocugunuzun huzurlu olmasina dair bir beklentiniz de yok ama ya aileniz? Duysalar kahrolurlar, eminim

Adam sizi manipule ediyor, sizi yonetebilmesi icin sizi eziklemesi gerek ve bunu cok guzel yapiyor. Normal davransa ezemeyecek, siz ondan kat kat ustun bir kisiliksiniz bunu biliyor aslinda.

lutfen vazgecin, vazgectiginizde her seyin aslinda korktugunuz kadar zor olmadigini goreceksiniz ve neden yillardir buna katlanmisim diyeceksiniz

Son düzenleme:
kusura bakmayın arkadaşlar ama öz ana babadan değer gören kadın bu hallere zaten düşmez, belli ki konu sahibinin ana babasında iş yok, boşanıyorum dese önce onlar geçerler önüne aman kızım yapma diye, aha da buraya yazıyorum, boşanamaz çünkü kendi ailesinden de bunu görmüş

Woman, Elbette bir psikologun teşhis koymasi gerekir fakat narsist kurbaninin, deveye hendek atlatmasi, narsisti psikoloğa yada terapiye ikna etmesinden daha kolaydır. Konudaki koca, sevmeyen yada saygi duymayan bir kocadan ziyade; bildigimiz düzenli duygusal iskence yapan bir hasta. Eğer varsa (ki yok, herkimin hayal urunu ise rutky yada kocanin) bosanma talebi bile; yaptigi zaaf tespiti ile kadının bağımlı kişilik olduğunu çözmesine dayaniyor. Kadinin bosanamayacagini biliyor ve ordan vuruyor. Uğradığı ağır duygusal siddet, herkesin şoklar icinde okudugu tepkiler vermesine yol açıyor. Konu sahibinin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Normal bir evlilik, sevgi yok saygı bitti olayı değil bu. Öyle olsa bu kadari olaylarin yasanmasi imkansiz. Anlasamadiklari icin ayrilirlar olur biter. Konu çok derin. Durumun bir tik ötesi aklını kaybetmekle eşdeğer. Allah yardımcısı olsun

bu adamın hali hazırda elinin altında , ,telefonunda sm sinden görüştüğü 3-5 kız yoksa ben de piraye değilim...

Ya şaka gibi birde bugün oğlumuzu ablası kucağına veriyor verme görmek istemiyorum diyor . Bana dava açmış düşman ya çocuğuna da düşman olmuş
ya ona da bişey yaparsa öfke aninda? şu laftan sonra yapamaz diyebilir misiniz? pardon ama neyi bekliyorsunuz siz tam olarak?

bulmaya üşendim ama kendisi yazdı.
annesi boşan demiş sakın karışma boşanır mutsuz olursam senden bilirim demiş.

Şu an tayin isteme şansım yok iki üç yıl geçmesi lazım. Annemin haberi var kısmen ama .Ona kalsa bi dakika durma diyor
Bu kadar detaylı bilmiyorlar ama haberdarlar. Annem ilk günden beri boşan çekme bu terbiyesiz diyor
Annem kahroluyor desem yeridir. Onu hep korkuttum karışma boşanırsam seni suçlarım dedim .Elini kolunu bağladım

buldum.

ya rutky kendini savunmaya çalışma artık anlamıyo musun?bu insanlar yalancı inkarcı düzenbaz...sen "ama şöyle ama böyle , ama siz bana boyle yaptıniz.."dedikçe onlar kazanıyor..merak etme onlar çok iyi biliyor naptıklarını, seni böyle suçlayarak , yalan söyleyerek sindiriyorlar, delirtiyorlar...söyleyeceğin tek şey var " evet ulan bitiriyorum, boşanmak istiyorum" sonra çık git ananın evine, el kadar bebeyle seni hala bunların elinden almayan o ana babaya da çok güvenmezdim ben yerinde olsam ya , neyse...

zaten aldattığına yemin edebilirim ama ispat edemem...Rutky aldatıldığını gözüyle görse "benim yüzümden çünkü çirkinim" der yine bırakmaz, adam öz bebeğine çekin şunu gözüm görmesin dedi de yine bırakmadı, bi boynuzda mı bırakacak allasen

Ben öyle anlamadım ya. Ama öyle de olabilir diyemiyorum. Ayakları üzerinde duran biri bu kadar hakarete sırf yakışıklı ya da başka bir sebepten katlanamaz herhalde
ne kadar yakışıklı bilmiyoruz ki? belki kadının günahını alıyoruz, belki biz de görsek hemen jiletliycez kendimizi, efendime söyliyim böyle brad pitt gibi, bradley cooper gibi, al pacino gibi bişey belki...bilmiyorum ben ölücem meraktan , yok mu ifşa timi ya, bi el atın da biz de bi görelim şu afeti cihanı

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…