Ya bi gidin Allah aşkına ya
İşler değişse bile, iyilesip akli basina geldiginde kocasının bu yaptıklarını unutup affedebilecekse onu artık kendi bilir. Düştüğü kuyudan bir ciksa sonrasında kendi istemeyecek zaten.. Burda yol göstermeye çalışanlar da; Allahın kuyudan çıkması için rutkye gönderdiği sağlam bir ip.Kadın eğer çektiği testten keyif alır ve bunu tarzı bundan sonraki hayat,kişilik tarzı edinirse iş değişebilir.
Konu sahibi Hz.Ömer (r.a)Bir sözü var.Layik olmayanlar kimseye dil dökme.Kendini rezil edersin.Sence sen bu sözün neresindesin?Ve sence sen benim neyimsin ki ben sana gecenin bu saatinde yol göstermeye çalışıyorum.Senden çıkarım ne?
Ne kadar heycanli değil mi yaşamadığınız hayatları ne de güzel yargiliyorsunuzGerçekten merak ediyorum adam boşanma davası açıyor ama siz maaile kayınvalide evindesiniz. Sizi anladım kovmalarını bekliyorsunuz, kovulana kadar bırakmazsınız da onlar neyi bekliyor onu anlamadım. Boşanma davası açtığım kadınla bırak aynı evde olmayı yüzünü görmek istemem. Bana dava açılmış olsa aynı şekilde 2 dk yanında durmam.
Sizin ilişki dinamikleriniz çok ilginç, merak içinde takip ediyorum olacakları
Esim açtım dedi yalan söylemiyorum dört bin kadr bi param da gitti dediYorum yazmayacaktim, dayanamadım yazıyorum.. tezim şöyle; adam dava açtım diye yalan soyledi. 4-5 gun once bayram sonrasıydi. zaten memleketlerine de dönmediklerine göre ikametgahinin olmadığı yerde dava acmamiştir.. tebligat ta @rutkynin eline geçmiş olamaz..Rutky de kandiriliyor olabilir.. nasıl fikir?
Sağlıklı olduğunu düşünüyorsun yaniHasta olmktn korkyrm
Esim açtım dedi yalan söylemiyorum dört bin kadr bi param da gitti dedi
O kadar parasının gitmesi imkansız, avukatı yoksa. Bu adamın avukat tutacağını da düşünmüyorum. Size tebligat gelmese bile e devlette hakkınızda açılan ya da tarafı olduğunuz davalar gözükür.bir bakın, rahat rahat kalın.Esim açtım dedi yalan söylemiyorum dört bin kadr bi param da gitti dedi
Var akrabası avukatO kadar parasının gitmesi imkansız, avukatı yoksa. Bu adamın avukat tutacağını da düşünmüyorum. Size tebligat gelmese bile e devlette hakkınızda açılan ya da tarafı olduğunuz davalar gözükür.bir bakın, rahat rahat kalın.
İnsanlar size bosanin demeye devam edecek ve siz ama ozunde iyi bi insan cok da guzel bakiyor vs vs diyeceksiniz. Adam uzerinizde ego masturbasyonu yapmaya, siz bunlara katlanmaya, cocugunuz o evde buyumek zorunda kalmaya devam edecek. Bizi niye yoruyorsunuz?
kusura bakmayın arkadaşlar ama öz ana babadan değer gören kadın bu hallere zaten düşmez, belli ki konu sahibinin ana babasında iş yok, boşanıyorum dese önce onlar geçerler önüne aman kızım yapma diye, aha da buraya yazıyorum, boşanamaz çünkü kendi ailesinden de bunu görmüşYa sizin gibileri anlamıyorum aileniz yıllarca böyle pislik adamların ağız kokusunu çekin diye mi okutuyor? Bak ne güzel mesleğiniz de var. Niye aklınıza boşanmak gelmiyor? Bu adamın size karşı ne sevgisi, ne de saygısı var. Çocuğunuz bir şeyleri idrak etmeye başlayınca, hep aşağılanan bir anneye onun da saygısı kalmayacak. Emin olun o adam düzelmeyecek. Belkide daha ileri gidip fiziksel şiddet bile uygulayacak. Aklınızı başınıza toplayıp yeni bir hayat kurun. Bunları haketmiyorsunuz
Yooo dalga geçmiyor, doğruyu söylüyor. Eşinizin size zerre kadar sevgisi yok, daha da vahimi saygısı da yok. Sizinle sadece özgüvensiz, sinik, ne derse yaptırabileceği bir tip olduğunuz ha bir de en önemlisi maaşınız için evlenmiş. Zaten evlenirken de bunu açıkça belirtmiş. Maaşınız var, anneniz boşanmanız durumunda destekçiniz ve siz hala bu vuran öküzünü çekmeye devam ediyorsunuz. Size her şey müstehak ama bir de böyle bir adamdan boşanmamak için, bile bile dünyaya getirdiğiniz o günahsız sabiyi bahane ediyorsunuz ya, biz ne desek boş. Gururunuzu, öz saygınızı ve akıl sağlığınızı yitirmişsiniz. Acilen tedavi görün, kendiniz için değilse bile evladınız için. Çünkü hiç bir evlat sizin gibi aciz, sümsük bir annesi olsun istemez. Haa bu arada içiniz rahat olsun, boşanmanız durumunda eşiniz bir başkasına aşık olabilir. Ama aklı başında, azıcık da olsa gururu olan, canının değerini bilen hiç bir kadın böylesi bir manyağı uzun süre çekip de hayatını karartmaz
Bende sadekahve degilimbu adamın hali hazırda elinin altında , ,telefonunda sm sinden görüştüğü 3-5 kız yoksa ben de piraye değilim...
ya ona da bişey yaparsa öfke aninda? şu laftan sonra yapamaz diyebilir misiniz? pardon ama neyi bekliyorsunuz siz tam olarak?Ya şaka gibi birde bugün oğlumuzu ablası kucağına veriyor verme görmek istemiyorum diyor . Bana dava açmış düşman ya çocuğuna da düşman olmuş
kusura bakmayın arkadaşlar ama öz ana babadan değer gören kadın bu hallere zaten düşmez, belli ki konu sahibinin ana babasında iş yok, boşanıyorum dese önce onlar geçerler önüne aman kızım yapma diye, aha da buraya yazıyorum, boşanamaz çünkü kendi ailesinden de bunu görmüş
Şu an tayin isteme şansım yok iki üç yıl geçmesi lazım. Annemin haberi var kısmen ama .Ona kalsa bi dakika durma diyor
Bu kadar detaylı bilmiyorlar ama haberdarlar. Annem ilk günden beri boşan çekme bu terbiyesiz diyor
Annem kahroluyor desem yeridir. Onu hep korkuttum karışma boşanırsam seni suçlarım dedim .Elini kolunu bağladım
kusura bakmayın arkadaşlar ama öz ana babadan değer gören kadın bu hallere zaten düşmez, belli ki konu sahibinin ana babasında iş yok, boşanıyorum dese önce onlar geçerler önüne aman kızım yapma diye, aha da buraya yazıyorum, boşanamaz çünkü kendi ailesinden de bunu görmüş
ya rutky kendini savunmaya çalışma artık anlamıyo musun?bu insanlar yalancı inkarcı düzenbaz...sen "ama şöyle ama böyle , ama siz bana boyle yaptıniz.."dedikçe onlar kazanıyor..merak etme onlar çok iyi biliyor naptıklarını, seni böyle suçlayarak , yalan söyleyerek sindiriyorlar, delirtiyorlar...söyleyeceğin tek şey var " evet ulan bitiriyorum, boşanmak istiyorum" sonra çık git ananın evine, el kadar bebeyle seni hala bunların elinden almayan o ana babaya da çok güvenmezdim ben yerinde olsam ya , neyse...Çünkü eşim ve ailesi senin yüzünden bozuluyor diyolar sürekli. Davayı açan oğulları. Son olayda kaynananın bir ay kalışı ve bana yaptiklarindan sonra sütüm azaldı gibi geldi . Oğlum sürekli elini yaliyordu. Ağlıyordu. Yaşadığımız şehre dönmeden bir gece önceydi. Eşime sylerim stresten sütüm azaldı ben artık hiçbir şey takmiycam çocuğuma odaklancm dedi . Ondan bikac saat önce de teyzesi gelmişti onların yanında da suratım aşıktı. Onlar gidince eşime sylerim stresten azaldı gibi kaynanada mutfaktan duyuyor yani . Başladı deli gibi söylenmeye. Bağırıyor . Bunu sana getirme dedim ,her geldiğinde kavga çıkarıyor,elin kahrını çekmek zorunda mıyım ,kavgayı çıkarıp stres olan sensin olmaaa devamında eşim kufretmeye ve üstüme yürümeye başladı . Bu olay öncesi annemi aramıştım eşimin yanında. Anne elini emiyor mama vereyim mi demiştim ver demişti verdim bende. Eşim bunu da kullandı. Üstüme yürürken kendi anası ver diyince veriyor benim ki diyince yapmıyor dedi . Bu doğru . Çünkü ben o ahlaksız kadına annem kadar güvenmiyorum. Işte bu olayın sabahı dava açtı . Özetle bir buçuk yıl boyunca eziyet eden o bu kavgadan dolayı da suçlu benmişim
zaten aldattığına yemin edebilirim ama ispat edemem...Rutky aldatıldığını gözüyle görse "benim yüzümden çünkü çirkinim" der yine bırakmaz, adam öz bebeğine çekin şunu gözüm görmesin dedi de yine bırakmadı, bi boynuzda mı bırakacak allasenRutky bakın bişey diyeceğim sakın hemen beddua fırlatmayın
herşeyi sineye çektiğiniz için yakında ihanet vs de olacak
belki üzerinize evlenme halk arasında kötü bir tabir varya o olacak
ben buna ne yaparsam yapayım "ama seviyorum" diyen biri var karşımda diyerekten
ne kadar yakışıklı bilmiyoruz ki? belki kadının günahını alıyoruz, belki biz de görsek hemen jiletliycez kendimizi,Ben öyle anlamadım ya. Ama öyle de olabilir diyemiyorum. Ayakları üzerinde duran biri bu kadar hakarete sırf yakışıklı ya da başka bir sebepten katlanamaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?