- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
Kadını kışkırtıp duruyoruz sonra o da beddua ediyorRutky yine banlı ne oldu acep
Burada okuduğum herkes yardımcı olmaya çalışıyor, sert üslupta bulunanlar da durumuna üzülüp silkelemek için öyle yazıyorlar, keşke bunu anlayıp ona göre yorum yapsa.Kadını kışkırtıp duruyoruz sonra o da beddua ediyor
egitimsiz erkek derken "Diploma cehalet alir... baki kalir" lafini hatirlatmak isterim.Lütfen istisnalar yanlış anlamasın gücenmesin. Ama eğitimsiz erkek olmuyor be. Lise mezunuymuş bak kocası mesela. Bence bir erkek zeki olacak önce. Kültürlü olacak. Hayatı yönetmeyi evliliği yönetmeyi bilecek. Cahil erkek konuşmalarına gelemiyorum.
egitimsiz erkek derken "Diploma cehalet alir... baki kalir" lafini hatirlatmak isterim.
Banı kalkar kalkmaz son gaz bedduaya başlıyor da ooooonndan.Rutky yine banlı ne oldu acep
Kalbin kazan gibi kararmış seninBanı kalkar kalkmaz son gaz bedduaya başlıyor da ooooonndan.
Her okuyan adam olamaz, ama adam olanlar mutlaka okuyanlardırLütfen istisnalar yanlış anlamasın gücenmesin. Ama eğitimsiz erkek olmuyor be. Lise mezunuymuş bak kocası mesela. Bence bir erkek zeki olacak önce. Kültürlü olacak. Hayatı yönetmeyi evliliği yönetmeyi bilecek. Cahil erkek konuşmalarına gelemiyorum.
Olabilir....Ne yaptı acabaumarım eşine beni boşama diye yalvarmaz.
Benim annem her konuşmasında bosandan başka bir şey söylemiyor bana . Onlar dağ gibi arkamda benim.Boşanmayı istemeyen benimkusura bakmayın arkadaşlar ama öz ana babadan değer gören kadın bu hallere zaten düşmez, belli ki konu sahibinin ana babasında iş yok, boşanıyorum dese önce onlar geçerler önüne aman kızım yapma diye, aha da buraya yazıyorum, boşanamaz çünkü kendi ailesinden de bunu görmüş
Dava açıldığına niye inanmıyorsunuz onu da anlayamadımWoman, Elbette bir psikologun teşhis koymasi gerekir fakat narsist kurbaninin, deveye hendek atlatmasi, narsisti psikoloğa yada terapiye ikna etmesinden daha kolaydır. Konudaki koca, sevmeyen yada saygi duymayan bir kocadan ziyade; bildigimiz düzenli duygusal iskence yapan bir hasta. Eğer varsa (ki yok, herkimin hayal urunu ise rutky yada kocanin) bosanma talebi bile; yaptigi zaaf tespiti ile kadının bağımlı kişilik olduğunu çözmesine dayaniyor. Kadinin bosanamayacagini biliyor ve ordan vuruyor. Uğradığı ağır duygusal siddet, herkesin şoklar icinde okudugu tepkiler vermesine yol açıyor. Konu sahibinin psikolojik desteğe ihtiyacı var. Normal bir evlilik, sevgi yok saygı bitti olayı değil bu. Öyle olsa bu kadari olaylarin yasanmasi imkansiz. Anlasamadiklari icin ayrilirlar olur biter. Konu çok derin. Durumun bir tik ötesi aklını kaybetmekle eşdeğer. Allah yardımcısı olsun
Benim annem her konuşmasında bosandan başka bir şey söylemiyor bana . Onlar dağ gibi arkamda benim.Boşanmayı istemeyen benim
HoşgeldinDava açıldığına niye inanmıyorsunuz onu da anlayamadım
davayı sizin ikamet etmediğiniz yerde neden açsınDava açıldığına niye inanmıyorsunuz onu da anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?