Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim annem her konuşmasında bosandan başka bir şey söylemiyor bana . Onlar dağ gibi arkamda benim.Boşanmayı istemeyen benim
Çünkü psikolojik olarak sağlıksız ve çökmüş durumdasınız.
Evladınız için destek almaya mecbursunuz.

İnşallah doğrudur ve kocanız sizi boşar.
Siz çocuğu da heder edersiniz. En azından anneannesi sizden iyi bakar çocuğa.
Ben evladıma gözüm gibi bakıyorum kelimelerinize dikkat edin .Ayrıca çocuğumu da kimseye vermem annem de dahil buna. Bakabilecek kapasitem olmasaydı yapmazdm zaten

Ben evladıma gözüm gibi bakıyorum kelimelerinize dikkat edin .Ayrıca çocuğumu da kimseye vermem annem de dahil buna. Bakabilecek kapasitem olmasaydı yapmazdm zaten
Evet çocuğunuz aç değil, altı kuru ama ruhunu doyurabilecek bir anne-babaya sahip değil maalesef.
Siz size şiddet uygulayıp, aşağılayan, boşanmak isteyen adamdan ayrılamayacak kadar zayıf bir insanken evladınıza doğruyu, yanlışı, ezilmemeyi, kendisini korumayı nasıl öğreteceksiniz?

Ki muhtemelen her sağlıksız kafa yapısı gibi siz de çocuğu kocanız size bağlansın, vazgeçemesin diye dünyaya getirdiniz.

Ben bunları yaşadım tecrübe ettim benim yanlışlarmı hatalarımı yapmaması için elimden geleni yaparm. Ayrıca eğitimci olan siz değilsiniz benim bana öğretmeyin isterseniz

Siz kayınvalidenizin yanına adam gelsin sizi oradan alsın diye gitmişsiniz ama o adam dönmez.
Ne yapacaksınız adamla boşandıktan sonra yeni kız arkadaşı tanışmaya geldiğinde ailesiyle beraber mi tanışacaksınız?
Kaybetmekten ölümüne korkan karşıdaki ne yaparsa yapsın susan gitmeyen insanlara kaybetmeye mahkumdur.

Ben bunları yaşadım tecrübe ettim benim yanlışlarmı hatalarımı yapmaması için elimden geleni yaparm. Ayrıca eğitimci olan siz değilsiniz benim bana öğretmeyin isterseniz
Kendine faydası olmayanın başkasına faydası olmaz.

Kökü çürük ağacın meyvesi olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…