Dönmüştür bileNe zaman eve dönüyorsunuz?
Gitmiş miydi ki?Dönmüştür bile
Belki kayınvalide bunlarla beraber dönmüştürDönmüştür bile
Aman sıkı tutsun bırakmasın. Herkes erkek doğurmuş, o altın doğurmuş çünküne.Belki kayınvalide bunlarla beraber dönmüştüroğlunu artık zor yalnız bırakır.
Kayınvalidenin yanındaydılar.Gitmiş miydi ki?
Oğlu paşası kavga ederken tabiki sahip çıkacak, ana o ana. Gel oğlum boşayalım bunu, bize karı mı yok diyecek.Aman sıkı tutsun bırakmasın. Herkes erkek doğurmuş, o altın doğurmuş çünküne.
Ya yoksa? Hadi bakalım.Oğlu paşası kavga ederken tabiki sahip çıkacak, ana o ana. Gel oğlum boşayalım bunu, bize karı mı yok diyecek.
Çünkü psikolojik olarak sağlıksız ve çökmüş durumdasınız.Benim annem her konuşmasında bosandan başka bir şey söylemiyor bana . Onlar dağ gibi arkamda benim.Boşanmayı istemeyen benim
İnşallah doğrudur ve kocanız sizi boşar.Dava açıldığına niye inanmıyorsunuz onu da anlayamadım
Çünküne yi farklı okudumAman sıkı tutsun bırakmasın. Herkes erkek doğurmuş, o altın doğurmuş çünküne.
Ben evladıma gözüm gibi bakıyorum kelimelerinize dikkat edin .Ayrıca çocuğumu da kimseye vermem annem de dahil buna. Bakabilecek kapasitem olmasaydı yapmazdm zatenİnşallah doğrudur ve kocanız sizi boşar.
Siz çocuğu da heder edersiniz. En azından anneannesi sizden iyi bakar çocuğa.
Evet çocuğunuz aç değil, altı kuru ama ruhunu doyurabilecek bir anne-babaya sahip değil maalesef.Ben evladıma gözüm gibi bakıyorum kelimelerinize dikkat edin .Ayrıca çocuğumu da kimseye vermem annem de dahil buna. Bakabilecek kapasitem olmasaydı yapmazdm zaten
Ben bunları yaşadım tecrübe ettim benim yanlışlarmı hatalarımı yapmaması için elimden geleni yaparm. Ayrıca eğitimci olan siz değilsiniz benim bana öğretmeyin istersenizEvet çocuğunuz aç değil, altı kuru ama ruhunu doyurabilecek bir anne-babaya sahip değil maalesef.
Siz size şiddet uygulayıp, aşağılayan, boşanmak isteyen adamdan ayrılamayacak kadar zayıf bir insanken evladınıza doğruyu, yanlışı, ezilmemeyi, kendisini korumayı nasıl öğreteceksiniz?
Ki muhtemelen her sağlıksız kafa yapısı gibi siz de çocuğu kocanız size bağlansın, vazgeçemesin diye dünyaya getirdiniz.
Kendine faydası olmayanın başkasına faydası olmaz.Ben bunları yaşadım tecrübe ettim benim yanlışlarmı hatalarımı yapmaması için elimden geleni yaparm. Ayrıca eğitimci olan siz değilsiniz benim bana öğretmeyin isterseniz
Evet altın doğurduğunu iddia ediyor. Böyle cillop gibi oğlanı bulmuşum kaşınıyormuşum onun deyimiyleAman sıkı tutsun bırakmasın. Herkes erkek doğurmuş, o altın doğurmuş çünküne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?