Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet altın doğurduğunu iddia ediyor. Böyle cillop gibi oğlanı bulmuşum kaşınıyormuşum onun deyimiyle
Dışarda onun oğlundan ala bir ton adam var. Ama siz kaynananızın karşısına çıkıp o lafları ağzına ağzına tıkamazsınız tabi. O da oğlum var diye gezer durur, sanki tek o doğurmuş gibi.

Konuyu okuduğunuza emin misiniz .Ben bir yere gitmedim. Eşimle gitmiştik zaten ailesinin yanına bayram için

Ben bunları yaşadım tecrübe ettim benim yanlışlarmı hatalarımı yapmaması için elimden geleni yaparm. Ayrıca eğitimci olan siz değilsiniz benim bana öğretmeyin isterseniz
Siz o yanlışları sürdürürken oğlunuza yapmamayı nasıl öğreteceksiniz? Şey gibi oldu bu, dediğimi yap, gittiğim yoldan gitme.

Ben evladıma gözüm gibi bakıyorum kelimelerinize dikkat edin .Ayrıca çocuğumu da kimseye vermem annem de dahil buna. Bakabilecek kapasitem olmasaydı yapmazdm zaten

Çocuğa bakmak sadece yemeğini vermek, iki oyun oynamak,eğitim hayatını gözetlemek değil ki.

Annesi sürekli eziliyor ve bu ortam içerisinde büyüyor, büyüyecek. Degersizlik hissini ailede görerek öğrenecek.

Babasinin ve annesinin sagliksiz iliskisini gorerek buyuyecek. Bir tarafin diger tarafi ezmesi, bir tarafin surekli alttan almasi gerektigini dusunecek. Ki kk da o kadar çok kadin var ki bunu benimsemiş ve hayatın sarsılmaz gerçeği gibi kabul etmiş.

Gözünüz gibi bakmayın mümkünse biraz objektif bakın

Travma geçiriyor galiba, takıldı kaldı orda.

Ben bunları yaşadım tecrübe ettim benim yanlışlarmı hatalarımı yapmaması için elimden geleni yaparm. Ayrıca eğitimci olan siz değilsiniz benim bana öğretmeyin isterseniz
Bu kafayla lütfen çocuk yetiştirmeyin. Şöyle dışarıdan kendinize bir bakın demek istediğini anlarsınız diye inanıyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…