- 19 Mayıs 2020
- 47.905
- 215.417
- 598
Dışarda onun oğlundan ala bir ton adam var. Ama siz kaynananızın karşısına çıkıp o lafları ağzına ağzına tıkamazsınız tabi. O da oğlum var diye gezer durur, sanki tek o doğurmuş gibi.Evet altın doğurduğunu iddia ediyor. Böyle cillop gibi oğlanı bulmuşum kaşınıyormuşum onun deyimiyle
Konuyu okuduğunuza emin misiniz .Ben bir yere gitmedim. Eşimle gitmiştik zaten ailesinin yanına bayram içinSiz kayınvalidenizin yanına adam gelsin sizi oradan alsın diye gitmişsiniz ama o adam dönmez.
Ne yapacaksınız adamla boşandıktan sonra yeni kız arkadaşı tanışmaya geldiğinde ailesiyle beraber mi tanışacaksınız?
Kaybetmekten ölümüne korkan karşıdaki ne yaparsa yapsın susan gitmeyen insanlara kaybetmeye mahkumdur.
Siz o yanlışları sürdürürken oğlunuza yapmamayı nasıl öğreteceksiniz? Şey gibi oldu bu, dediğimi yap, gittiğim yoldan gitme.Ben bunları yaşadım tecrübe ettim benim yanlışlarmı hatalarımı yapmaması için elimden geleni yaparm. Ayrıca eğitimci olan siz değilsiniz benim bana öğretmeyin isterseniz
İyi de dava açılmış hala orada işiniz nedir?Konuyu okuduğunuza emin misiniz .Ben bir yere gitmedim. Eşimle gitmiştik zaten ailesinin yanına bayram için
Daha açılmamış be. Neden açsın? Daha nerden bulacak adam böyle vur kafasına al ekmeğini kadını?İyi de dava açılmış hala orada işiniz nedir?
began bunu profile yazmak istiyorumKendine faydası olmayanın başkasına faydası olmaz.
Kökü çürük ağacın meyvesi olmaz.
Ben evladıma gözüm gibi bakıyorum kelimelerinize dikkat edin .Ayrıca çocuğumu da kimseye vermem annem de dahil buna. Bakabilecek kapasitem olmasaydı yapmazdm zaten
AçtıDaha açılmamış be. Neden açsın? Daha nerden bulacak adam böyle vur kafasına al ekmeğini kadını?
Hep böyle yakışıklı şeyler yazıyorsun profilinebegan bunu profile yazmak istiyorum
♥
Baktınız mı e-devletten?
Bakıp bakmasının ne önemi var yalvarıp bir şekilde ikna edeceğini düşünüyor.Baktınız mı e-devletten?
Yazın tabi :)began bunu profile yazmak istiyorum
♥
Gündemi takip ediyorum. Bu arada söyledim mi? Yakışıklı kocam var benimHep böyle yakışıklı şeyler yazıyorsun profiline
Yok ilk defa duyuyorum bu sözüGündemi takip ediyorum. Bu arada söyledim mi? Yakışıklı kocam var benim
Travma geçiriyor galiba, takıldı kaldı orda.Farkinda misiniz konu sahibi sadece cevap vermek istedigini alintiliyor.Gunlerdir son durum ne diye soruluyor bir defa bile cevap vermiyor.Ne olup bittigine dair soyledikleri sadece bunlar:
Evet açti.
Acti evet.
Açti.
Dava açtı.
Acti dava.
İkna edecek birşey yok ki. Adam boşamaz zaten.Bakıp bakmasının ne önemi var yalvarıp bir şekilde ikna edeceğini düşünüyor.
Bu kafayla lütfen çocuk yetiştirmeyin. Şöyle dışarıdan kendinize bir bakın demek istediğini anlarsınız diye inanıyorum...Ben bunları yaşadım tecrübe ettim benim yanlışlarmı hatalarımı yapmaması için elimden geleni yaparm. Ayrıca eğitimci olan siz değilsiniz benim bana öğretmeyin isterseniz
Arpa önemli amaIlk gün okumustum topigi görüyorum ki bir arpa boyu yol alınmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?