Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki de farkındayım Kendı adıma.

içim şişti okumakta zorlandım.. karsıdan bosan demek ııllakı kolay ıcınde olunca ben nasıl tepkı verırdım cocugum olsa bılmıyorum. ama artık calısan anneler de kendı hayatını cevırebılır. cocuklarına bakabılır dıye psıkolojık ve sozlıu sıddete katlanmalarını ıstemıyorum. bu kadının kendı omrunu çöp etmesı demek. zor durumda olsan para sıkıntısı aılen senı ıstemese vs demem ama boşan...sevmıyor senı saymıyor ... aşk sart değidi de... olmaz bu..

Ben bunları yaşadım tecrübe ettim benim yanlışlarmı hatalarımı yapmaması için elimden geleni yaparm. Ayrıca eğitimci olan siz değilsiniz benim bana öğretmeyin isterseniz
Bu ülkedeki eğitimcilerin hepsi gerçek eğitimci değil, diplomalı cahiller de oldukça fazla bu ülkede. Benim bir eğitimci ! arkadaşım, dün erkek arkadaşlarımla içki içiyorum deyince "hatay küçük yer, laf söz olur" dedi. Bu kişi bu cehaletiyle çocuklara ne katabilir? Bir erkeğe "x kadınlarla içki içme laf söz olur" diyebilir mi? Ağzını bile açamaz. çünkü erkeğe her şeyi mübah gören zihniyette. Siz de onun farklı versiyonusunuz. O da sırf bir pipili benimle evlenmez diye sözde iyiliğim için beni uyardı, siz de başka bir pipili sizi terk etmesin diye kulu kölesi oluyorsunuz. Sonra da erkekler neden şiddet uyguluyor, kadınlara değer vermiyor. Sizin gibiler oldukça daha çok g.. kalkar bunların. Devam edin hepiniz.

Arkadaşlar kim ne yazmışsa okuyorum hepsini. Işime gelen yorumlara cevap yazdığımdan bahsetmişsiniz. Ne yazıp ne söyleyeyim. Yazsam alacağım tepki belki gurursuzsun boşanmak için neyi bekliyorsun. Ya ne hayallerle evlendim .Sadakatsizlik yapmadım,küfretmedim hakaret etmedim,mutlu olsun diye elimden gelen her şeyi yaptım,bağırdı çağırdı sustum alttan aldım belki ufak tefek hatalarım olmuştur . Geriye dönüp baktığımda boşanmak için elde tutulur hiç bir sebep yok.Evlilik sürdürecek kapasitesi yoksa başta söyleyecekti bana .Ben onun deneme tahtası değilim. Sindiremiyorum kendime . Psikologa gidin demissiniz .Bikac ay önce gittim .Eşimle durumumuzu anlattım. Kadının bana söylediği haklı mı olmak istiyorsan mutlu mu mutlu olmak istiyorsan mutlu etmeye bak cümleler aynen bu .Eşimin beni sevmediğini yalnuzca merhamet duyduğunu düşünüyorum dedim sevmese ne diye yanında dursun çekip giderdi dyr

Evlilik süresince hata yapmamıs olabilirsiniz. Ama kendinize değer vermezsrniz karşı taraftan saygı göremezsiniz. Size yapilanlara tepki gösterin. Herşeye susarsam mutlu olurum düsüncesi cok yanlıs bir düşünce. Siz böyle yaparsanız eşinizde aileside saygısızlığın dozunu arttırır. Nereye kadar sabredeceksiniz?Boşanmasanız bile gözünü korkutun hiç olmazsa.

Eşimin beni sevmediğini yalnuzca merhamet duyduğunu düşünüyorum dedim sevmese ne diye yanında dursun çekip giderdi dyr
Siz psikoloğa gittiğinizden emin misiniz? Hiçbir psikolog bu sondaki sözü sarfetmez. Ben çok gittim, ordan biliyorum. Eğer eşiniz götürdü ise, şüphelenin.

Ayrıca, eşiniz size merhamet falan duymuyor, bunu da bir geçin. Allah' tan merhametli adam gördük de, nasıl olur biliyoruz.

Evet genc bi kadındı . Hatta şaşırdım kullandığı cümlelere .Ben tek gittim eşimin haberi yoktu

Bosverin siz evliliğinizde boyle yaşamaya devam edin.cunku diger türlüsü sizi bozar.
Aliskanliklardan kurtulmanız zor.bu adama takmissiniz kafayi.birde yazdiklarinizdan anladigim sizin gözünüzde bosanmak facia birsey.oyuzden cekmeye devam ediniz .

Hayır niye facia olsun .Evlenirken biraz da olsa mantığını kullansaydım şu an bunları yaşıyor olmazdım.Dürüst olmak gerekirse evet iki aylık bebekle boşanmak zor tek başına bakmak büyütmek daha da zor .Ailem uzakta fakat ayrılmak istemememdeki esas sebep eşimi çok özleyeceğimi unutamayacağını düşünüyorum

Allah kurtarsın kardeşim. Diyecek laf bulamadım başka.

geçmişi donduremesiniz ama
Hepimiz hata yapıyoruz
Mantikli davranan da yanılabiliyor
Bunun garantisi yokki
Umdugumuzla buldugumuz hayat farkli
Evlilik enriski kurum
Ben kucuk yasta evlenmedim mesela
Kacabildigim kadar kactim
Nekadar gecolsa okadar iyi olurdedim
Erkenden cile cekmek istemedim vsvs
Ama yinede insan kaderini degistiremez
Nasibindeki ile evlenirsin
Gerisi baht yani
Esle sorunlar yasaniyorsa ve ruh sagligimiz bozuluyorsa yapacak birsey yok

Bıçak kemiğe dayanmamış daha. Sadece içinizi dökmek istemişsiniz. Güzel de yapmışsınız. İşte verilen tavsiyeler bunlar. Böyle adamdan hayır gelmeyeceği açık. Karar sizin. Yazarken sonuçta hiçbirimizin parmakları yorulmuyor. Yaşarken siz rencide olup siz kriz geçiriyorsunuz, sizin gençliğiniz gidiyor. Bize olan bir şey yok....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…