Bilmiyorum sormadımtamam açtıysa duruşma ne zaman?
Simdi nerdesin kiminlesin ?Bilmiyorum sormadım
Tabiki de farkındayım Kendı adıma.Farkinda misiniz konu sahibi sadece cevap vermek istedigini alintiliyor.Gunlerdir son durum ne diye soruluyor bir defa bile cevap vermiyor.Ne olup bittigine dair soyledikleri sadece bunlar:
Evet açti.
Acti evet.
Açti.
Dava açtı.
Acti dava.
e-Devletten sorgulayabilirsinizBilmiyorum sormadım
Bilmiyorum sormadım
içim şişti okumakta zorlandım.. karsıdan bosan demek ııllakı kolay ıcınde olunca ben nasıl tepkı verırdım cocugum olsa bılmıyorum. ama artık calısan anneler de kendı hayatını cevırebılır. cocuklarına bakabılır dıye psıkolojık ve sozlıu sıddete katlanmalarını ıstemıyorum. bu kadının kendı omrunu çöp etmesı demek. zor durumda olsan para sıkıntısı aılen senı ıstemese vs demem ama boşan...sevmıyor senı saymıyor ... aşk sart değidi de... olmaz bu..Merhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
Tamam.
Bu ülkedeki eğitimcilerin hepsi gerçek eğitimci değil, diplomalı cahiller de oldukça fazla bu ülkede. Benim bir eğitimci ! arkadaşım, dün erkek arkadaşlarımla içki içiyorum deyince "hatay küçük yer, laf söz olur" dedi. Bu kişi bu cehaletiyle çocuklara ne katabilir? Bir erkeğe "x kadınlarla içki içme laf söz olur" diyebilir mi? Ağzını bile açamaz. çünkü erkeğe her şeyi mübah gören zihniyette. Siz de onun farklı versiyonusunuz. O da sırf bir pipili benimle evlenmez diye sözde iyiliğim için beni uyardı, siz de başka bir pipili sizi terk etmesin diye kulu kölesi oluyorsunuz. Sonra da erkekler neden şiddet uyguluyor, kadınlara değer vermiyor. Sizin gibiler oldukça daha çok g.. kalkar bunların. Devam edin hepiniz.Ben bunları yaşadım tecrübe ettim benim yanlışlarmı hatalarımı yapmaması için elimden geleni yaparm. Ayrıca eğitimci olan siz değilsiniz benim bana öğretmeyin isterseniz
Evlilik süresince hata yapmamıs olabilirsiniz. Ama kendinize değer vermezsrniz karşı taraftan saygı göremezsiniz. Size yapilanlara tepki gösterin. Herşeye susarsam mutlu olurum düsüncesi cok yanlıs bir düşünce. Siz böyle yaparsanız eşinizde aileside saygısızlığın dozunu arttırır. Nereye kadar sabredeceksiniz?Boşanmasanız bile gözünü korkutun hiç olmazsa.Arkadaşlar kim ne yazmışsa okuyorum hepsini. Işime gelen yorumlara cevap yazdığımdan bahsetmişsiniz. Ne yazıp ne söyleyeyim. Yazsam alacağım tepki belki gurursuzsun boşanmak için neyi bekliyorsun. Ya ne hayallerle evlendim .Sadakatsizlik yapmadım,küfretmedim hakaret etmedim,mutlu olsun diye elimden gelen her şeyi yaptım,bağırdı çağırdı sustum alttan aldım belki ufak tefek hatalarım olmuştur . Geriye dönüp baktığımda boşanmak için elde tutulur hiç bir sebep yok.Evlilik sürdürecek kapasitesi yoksa başta söyleyecekti bana .Ben onun deneme tahtası değilim. Sindiremiyorum kendime . Psikologa gidin demissiniz .Bikac ay önce gittim .Eşimle durumumuzu anlattım. Kadının bana söylediği haklı mı olmak istiyorsan mutlu mu mutlu olmak istiyorsan mutlu etmeye bak cümleler aynen bu .Eşimin beni sevmediğini yalnuzca merhamet duyduğunu düşünüyorum dedim sevmese ne diye yanında dursun çekip giderdi dyr
Siz psikoloğa gittiğinizden emin misiniz?Eşimin beni sevmediğini yalnuzca merhamet duyduğunu düşünüyorum dedim sevmese ne diye yanında dursun çekip giderdi dyr
Evet genc bi kadındı . Hatta şaşırdım kullandığı cümlelere .Ben tek gittim eşimin haberi yoktuSiz psikoloğa gittiğinizden emin misiniz?Hiçbir psikolog bu sondaki sözü sarfetmez. Ben çok gittim, ordan biliyorum. Eğer eşiniz götürdü ise, şüphelenin.
Ayrıca, eşiniz size merhamet falan duymuyor, bunu da bir geçin. Allah' tan merhametli adam gördük de, nasıl olur biliyoruz.
Hayır niye facia olsun .Evlenirken biraz da olsa mantığını kullansaydım şu an bunları yaşıyor olmazdım.Dürüst olmak gerekirse evet iki aylık bebekle boşanmak zor tek başına bakmak büyütmek daha da zor .Ailem uzakta fakat ayrılmak istemememdeki esas sebep eşimi çok özleyeceğimi unutamayacağını düşünüyorumBosverin siz evliliğinizde boyle yaşamaya devam edin.cunku diger türlüsü sizi bozar.
Aliskanliklardan kurtulmanız zor.bu adama takmissiniz kafayi.birde yazdiklarinizdan anladigim sizin gözünüzde bosanmak facia birsey.oyuzden cekmeye devam ediniz .
geçmişi donduremesiniz amaHayır niye facia olsun .Evlenirken biraz da olsa mantığını kullansaydım şu an bunları yaşıyor olmazdım.Dürüst olmak gerekirse evet iki aylık bebekle boşanmak zor tek başına bakmak büyütmek daha da zor .Ailem uzakta fakat ayrılmak istemememdeki esas sebep eşimi çok özleyeceğimi unutamayacağını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?