Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyini özleyeceksiniz, vurmalarını mı, hakaretlerini mi, aşşağılamalarini, hangisinin özlemi ağır basacak? Bu kadar değersiz görmeniz kendinizi, çok üzücü.

Ailenizin yanına gidip bir nefes alıp en azından belki biraz sağlıklı düşünme yetiniz işlev görür. Ama giderseniz eşinizin paşa gönlü olmaz diye ona da cesaret edemezsiniz muhtemelen.

Boşanın

Peki şu anda aynı evin içinde ne yapıyorsunuz? Hiç konuşmuyor musunuz? Boşanmak istemediğinizi söylediniz mi? Ya da ailesi ne diyor bu duruma? E siz gitmediğinize göre, günlük yaşam hiç bir şey olmamış gibi devam mı ediyor?

o kişi psikolog muydu? emin misiniz?

Geriye dönüp baktığımda boşanmak için elde tutulur hiç bir sebep yok.

Hakaret, asagilanma, siddet gecerli sebep degilse, geriye oldurulmek mi kaliyor?

(Allah korusun kimse icin asla boyle bir sey olsun istemem.)

Valla kendime denileni geçtim biri bana geldiğin yere bak yok bindiğin araba belliydi vs. diye ailemi küçümsese suçsuz yere onlar hiçbirşey yapmamışken o adama ancak dehdeh Düldül derim.

Valla kendime denileni geçtim biri bana geldiğin yere bak yok bindiğin araba belliydi vs. diye ailemi küçümsese suçsuz yere onlar hiçbirşey yapmamışken o adama ancak dehdeh Düldül derim.
Bunu yapabilecek cesaretiniz olduğunu düşünmüyorum

Geriye donup baktiginda Bosanmak ıcın elle tutulur sebep yok mu ilahi Rutky.
Sevılmemen hakaret gormen parana el konması falan Bosanmak ıcın yeterli degıl mı. Ne olsun mesela tekma toka dovsun mu, gozunun onunde aldatsın mı anca bunlar mı sebep olur?
Asagılanıp ezilen Sevılmemen onemsiz mi?

Bu sitede “psikoloğa gittim şöyle dedi, böyle dedi” denilen hiçbir söze inanmıyorum.
O kadar saçma şeyler yazıyorlar ki, bu ülkede psikoloji eğitimi almış insanların bu şekilde konuşması imkansız.
Büyük ihtimalle işinize geldiği gibi yazıp psikolog öyle dedi böyle dedi diyorsunuz.
Yahut psikoloğa durumunuzu doğru düzgün anlatmıyorsunuz.
Psikoloğa git deniliyor;
“Ama psikoloğa gittim, o da böyle dedi.”
Evet evet, kesin.

Öffff başından beri ruh emici bir konu. Size burda yazılan şeylere kulak tıkayıp lalalalaalaaaaa tavrı takınacaksanız, tavsiye veren insanlara sanki hayatları hakkında en ufak bir fikriniz varmış gibi beddua bombası atacaksanız yani kısaca burdan faydalanmayacaksanız gidin ağlayarak günlüğünüze yazın yazdıklarınızı. İnsanların da sinirini zıplatmayın.

Boşanma davası açma konusunda sizin yazdıklarınızın doğru olduğunu varsayarsak, eşinizin dava açtığı falan yok. Sizin nabzınızı ölçüyor. Siz de ona istediğini veriyorsunuz. Adam size dava açtım diyor. Siz duruşma tarihini bile sormuyorsunuz onu geçtim internetten bile bakmıyorsunuz acaba açtı mı gerçekten diye. Hala oturduğunuz yerde oturmaya devam ediyorsunuz. Adam da anladı ki bu kadın ben ne yaparsam yapayım en ufak bir gurur emaresi gösterip tırnaklarını çıkarmayacak, susup çekmeye, kendini suçlamaya devam edecek. Ki zaten bunun için evlenmiş sizinle. Bu olaydan sonra şiddeti daha da artırarak sizi sindirmeye devam edecek.

Diyelim ki açtı davayı. Sizin korktuğunuz şey sizin yüzünüzden bitmesi, eşinizin sizi suçlaması. Siz ne yaparsanız yapın bu adam sizi suçlayacak ki zaten. Bir ay sonra da on yıl sonra da. Siz bu adamı yatakta bassanız, o an bir mucize gerçekleşse ve siz aydınlanıp boşanma davasını kendiniz açsanız bile siz suçlu olacaksınız onun gözünde. Senin yüzünden aldattım sen suçlusun diyecek. Siz de vazgeçeceksiniz.

Kendi hayatınızda seyirci konumundasınız. Etrafınızda bir şeyler oluyor ve siz oturup geçmesini düzelmesini bekliyorsunuz sadece. Öyle bir şey olmayacak.

Oooo çok fena..Yenilir yutulur cinsten değil.Size zaten saygısı bile yok.Bence bu evlilik yürümez,uzatmaları oynar.O da sizin sabrınıza bağlı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…