Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kendime denileni geçtim biri bana geldiğin yere bak yok bindiğin araba belliydi vs. diye ailemi küçümsese suçsuz yere onlar hiçbirşey yapmamışken o adama ancak dehdeh Düldül derim.
Açıklama olarak onların bir suçu yok sana sinirlendiğim için öyle söylüyorum dyr

Ben ifade edemedim kendimi galiba . Benim için sebep çok boşanmam için yani.Onun için yok demek istedim. Ben ona busey yapmadım ki

Ah be bacım, amma dil dökmüşsün ama nafile. Okumayacak. Okusa da anlamayacak. Parmaklarına yazık, güzel beynine yazık.

Yorumlarınızın hepsini okudum, anlattığınız kadarıyla eşiniz sizi sevmiyor, ayrılmak İçin elinden geleni yapıyor yine de olmayanı oldurmaya çalışıyorsunuz.

Bugün olmasa da birgün bu evlilik bitecek gibi görünüyor o yüzden birbirinizin vaktinden çalmayın.

Anlatamıyorum heralde size onun elde tutulur bir sebebi yok ayrılmak için
Biz anlatamıyoruz heralde. Onun elle tutulur sebebi olmasına gerek yok. Sizin sebepleriniz, sizin çektikleriniz yeterli değil mi? Boşanmalar illaki iki tarafın sebebi olması üzerine mi gerçekleşiyor ya da kocişkolar memnun değilse mi açılır sanıyorsunuz?

Ah be bacım, amma dil dökmüşsün ama nafile. Okumayacak. Okusa da anlamayacak. Parmaklarına yazık, güzel beynine yazık.

Yazdıklarım bir yere çarpıp bana geri dönecek biliyorum ama yazmasam da çatlardım artık. Bir yandan da üzülüyorum aşırı manipüle olmuş durumda kendi hayatını kendi mahvediyor. İşi gücü imkanı, gerçekten başka çaresi olmadığı için kocalarını çeken kadınlar var. Sadece kkda bile onlarca var. Konu sahibinin hem annesi arkasında hem işi gücü var. Çoğu kadın onun yerinde olup kocasını bırakabilmek için neler vermez. İnsanların kendine bu kadar haksızlık yapmasını hazmedemiyorum.

Anlatamıyorum heralde size onun elde tutulur bir sebebi yok ayrılmak için
Var, sizi sev-mi-yor. Bir insan olarak değer bile vermiyor. Çocuğunuza çok üzülüyorum. Sizin ısrarla boşanmayıp böyle zehirli bir evlilikte büyütmeye çalıştığınız çocuğunuz ileride aynı babası gibi olacak

İnanır mısın benim eşimde ailesine karşı tuhaf bi düşkünlüğü vardı onunda annesi gel git akıllı beni hiç sevmiyor kinci benden gelinlik görememiş eşim derdi git anneme otur çay iç sohbet et yardım et bilmem ne .. ben çok ağladım yıprandım bir sene oldu evleneli . arada çocuk var kıyamam gerçekten okurken sinirlendim sana üzüldüm kaynanalara karşı nefretim hiç bitmeyecek bunlar sana ilerde hastalık olarak geri dönecek sıkıl üzül sinir stres hastalık hastası olacaksın otur düşün sen değerlisin değerini yitirme senden değerli değil hiç bir şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…