Açıklama olarak onların bir suçu yok sana sinirlendiğim için öyle söylüyorum dyrValla kendime denileni geçtim biri bana geldiğin yere bak yok bindiğin araba belliydi vs. diye ailemi küçümsese suçsuz yere onlar hiçbirşey yapmamışken o adama ancak dehdeh Düldül derim.
Bunun açıklaması olamaz ki diyemezAçıklama olarak onların bir suçu yok sana sinirlendiğim için öyle söylüyorum dyr
Ben ifade edemedim kendimi galiba . Benim için sebep çok boşanmam için yani.Onun için yok demek istedim. Ben ona busey yapmadım kiGeriye donup baktiginda Bosanmak ıcın elle tutulur sebep yok muilahi Rutky.
Sevılmemen hakaret gormen parana el konması falan Bosanmak ıcın yeterli degıl mı. Ne olsun mesela tekma toka dovsun mu, gozunun onunde aldatsın mı anca bunlar mı sebep olur?
Asagılanıp ezilen Sevılmemen onemsiz mi?
E ben bu adama sevmekten başka bir şey yapmadım amaYo var..
Dava acmıs.
Daha napsın adam?
Dava actı demedin mi sebebi yoksa neden dava acsın?
Bısey yapmana gerek yok, sevmiyor bu yeterliBen ifade edemedim kendimi galiba . Benim için sebep çok boşanmam için yani.Onun için yok demek istedim. Ben ona busey yapmadım ki
Olabilir o sevmiyor.E ben bu adama sevmekten başka bir şey yapmadım ama
sizi sevmiyor olmasi sebeb degil miAnlatamıyorum heralde size onun elde tutulur bir sebebi yok ayrılmak için
E ben bu adama sevmekten başka bir şey yapmadım ama
Başlarda bu kadar terbiyesiz hadsiz değildi. Zaman geçtikçe dozu arttırdıOooo çok fena..Yenilir yutulur cinsten değil.Size zaten saygısı bile yok.Bence bu evlilik yürümez,uzatmaları oynar.O da sizin sabrınıza bağlı.
Yoo var.Anlatamıyorum heralde size onun elde tutulur bir sebebi yok ayrılmak için
zaten evlilikler zamanla yipraniyorBaşlarda bu kadar terbiyesiz hadsiz değildi. Zaman geçtikçe dozu arttırdı
Anlatamıyorum heralde size onun elde tutulur bir sebebi yok ayrılmak için
Ah be bacım, amma dil dökmüşsün ama nafile. Okumayacak. Okusa da anlamayacak. Parmaklarına yazık, güzel beynine yazık.Öffff başından beri ruh emici bir konu. Size burda yazılan şeylere kulak tıkayıp lalalalaalaaaaa tavrı takınacaksanız, tavsiye veren insanlara sanki hayatları hakkında en ufak bir fikriniz varmış gibi beddua bombası atacaksanız yani kısaca burdan faydalanmayacaksanız gidin ağlayarak günlüğünüze yazın yazdıklarınızı. İnsanların da sinirini zıplatmayın.
Boşanma davası açma konusunda sizin yazdıklarınızın doğru olduğunu varsayarsak, eşinizin dava açtığı falan yok. Sizin nabzınızı ölçüyor. Siz de ona istediğini veriyorsunuz. Adam size dava açtım diyor. Siz duruşma tarihini bile sormuyorsunuz onu geçtim internetten bile bakmıyorsunuz acaba açtı mı gerçekten diye. Hala oturduğunuz yerde oturmaya devam ediyorsunuz. Adam da anladı ki bu kadın ben ne yaparsam yapayım en ufak bir gurur emaresi gösterip tırnaklarını çıkarmayacak, susup çekmeye, kendini suçlamaya devam edecek. Ki zaten bunun için evlenmiş sizinle. Bu olaydan sonra şiddeti daha da artırarak sizi sindirmeye devam edecek.
Diyelim ki açtı davayı. Sizin korktuğunuz şey sizin yüzünüzden bitmesi, eşinizin sizi suçlaması. Siz ne yaparsanız yapın bu adam sizi suçlayacak ki zaten. Bir ay sonra da on yıl sonra da. Siz bu adamı yatakta bassanız, o an bir mucize gerçekleşse ve siz aydınlanıp boşanma davasını kendiniz açsanız bile siz suçlu olacaksınız onun gözünde. Senin yüzünden aldattım sen suçlusun diyecek. Siz de vazgeçeceksiniz.
Kendi hayatınızda seyirci konumundasınız. Etrafınızda bir şeyler oluyor ve siz oturup geçmesini düzelmesini bekliyorsunuz sadece. Öyle bir şey olmayacak.
Biz anlatamıyoruz heralde. Onun elle tutulur sebebi olmasına gerek yok. Sizin sebepleriniz, sizin çektikleriniz yeterli değil mi? Boşanmalar illaki iki tarafın sebebi olması üzerine mi gerçekleşiyor ya da kocişkolar memnun değilse mi açılır sanıyorsunuz?Anlatamıyorum heralde size onun elde tutulur bir sebebi yok ayrılmak için
Ah be bacım, amma dil dökmüşsün ama nafile. Okumayacak. Okusa da anlamayacak. Parmaklarına yazık, güzel beynine yazık.
Var, sizi sev-mi-yor. Bir insan olarak değer bile vermiyor. Çocuğunuza çok üzülüyorum. Sizin ısrarla boşanmayıp böyle zehirli bir evlilikte büyütmeye çalıştığınız çocuğunuz ileride aynı babası gibi olacakAnlatamıyorum heralde size onun elde tutulur bir sebebi yok ayrılmak için
İnanır mısın benim eşimde ailesine karşı tuhaf bi düşkünlüğü vardı onunda annesi gel git akıllı beni hiç sevmiyor kinci benden gelinlik görememiş eşim derdi git anneme otur çay iç sohbet et yardım et bilmem ne .. ben çok ağladım yıprandım bir sene oldu evleneli . arada çocuk var kıyamam gerçekten okurken sinirlendim sana üzüldüm kaynanalara karşı nefretim hiç bitmeyecekMerhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?