Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynanalardan nefret edeceğinize gıt anneme yardım et hizmet et diyen kocalardan etsenız
Belkı sorunlarınızı da cozeceksınız ama, olaylara Isınıze geldigi taraftan bakıyorsunuz.

Kaynanalardan nefret edeceğinize gıt anneme yardım et hizmet et diyen kocalardan etsenız
Belkı sorunlarınızı da cozeceksınız ama, olaylara Isınıze geldigi taraftan bakıyorsunuz.
O benim her zaman kanayan yaramdır kabahatli eşlerimiz inkâr etmiyorum o sebepten ötürü dinmeyen öfkem var

Onun kocası yakışıklı. Lütfen yorum yaparken iki kez düşünün

Çocuk yokken ayrılın işte.
Sağlığınızı yitirip konu sahibi gibi mantığınızın devre dışı kalmasını mı bekliyorsunuz?
Çocuk yokken ayrılın işte.
Sağlığınızı yitirip konu sahibi gibi mantığınızın devre dışı kalmasını mı bekliyorsunuz?
a annesinde bi sıkıntı olduğunu anladı eşim. Kadın yaptığı hareketlerle normal olmadığını gösterdi herkese . Gecenin 12 sinde bana geliyor eşimin işe gitmesini bekledi gelmiş seninle konuşacaklarım ,var senden evlatlık görmedim gelinlik görmedim benden uzak olun dedi evine gitti

Kendiniz yazmışsınız sağlığımı kaybetmek üzereyim diye. Üstelik köle olduğunuz halde. Eşiniz anlasa ne olur tepki koymadıktan sonra? Kadın evinize gelip istediği gibi davranıyorken kurtulmanız zor.

Olabilir o sevmiyor.
Bazen bız cok severiz karsı taraf sevmez.
Bize de saygı duyup eyvallah demek duser.
Eyvallah diycem öyle
Onun kocası yakışıklı. Lütfen yorum yaparken iki kez düşünün
Bu yakışıklı kelimesine niye bu kadar gocundunuz?o evlenirken sadece ona aldanıp evlendiğimi ifade etmek için kullandğm bir kelimeydi . Ayrıca gerçek olan bir şeyi yazdım bu kadar zorunuza gidecek bir şey yok

Seni anlıyorum. Benim de kocam gerçekten çok yakışıklı

Senin bir yaran var belli bu konuda. Özellikle k yakışıklı kısmına yoğunlaştığına göre
Yalnız yakışıklı diye hayatını mahveden sizsiniz. Üstelik mahvetmeye devam ediyorsunuz.
Hazır burdasınız. e-devletten uyap'a bakar mısınız davaya dair bilgi var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…