Akşam çay vakti burada buluşuruzYoklama mı alıyorsun
Bir umut belki cevaplar bugün.2 temel soruya yine cevap yok :)
Umut Fakirin ekmeği be aplaBir umut belki cevaplar bugün.
Evet bana değer vermeyen ve beni zerre sevmeyen yakışıklı bir adam hep kanayan yaram olduSenin bir yaran var belli bu konuda. Özellikle k yakışıklı kısmına yoğunlaştığına göre
Yok o kısım değil de yakışıklı kısmi derdin olmuşEvet bana değer vermeyen ve beni zerre sevmeyen yakışıklı bir adam hep kanayan yaram oldu
Umrunda değil ki zaten boşanmayacakdava tarihi ne zaman?
ne zaman bakacaksınız e devletten?
baktınız yok mu? ondan mı cevap yazmıyorsunuz ?
Umrunda değil ki zaten boşanmayacak
Benim için sebep tonla ,onun için yok
Hayır bakmadım.Ona da davayla ilgili hiç bir şey sormadımdava tarihi ne zaman?
ne zaman bakacaksınız e devletten?
baktınız yok mu? ondan mı cevap yazmıyorsunuz ?
O zor işte. Öyle bir şeye kalkışırsa ahımın yerde kalmayacağını biliyorum . Ilahi adalet hiç şaşmaz. Bugüne kadar kafayı yemediysem ayakta durabiliyorsam Rabbime olan inancımdan. Onun terazisi hiç şaşmaz.Kaynanamda belasını bulur yakındır.Var aslında
Karşısında sürekli ezdigi bir kadın var. Sevgi, ask duygusu karşıdaki insana biraz da hayranlık barındıran bir duygu. Bunların hiçbiri yok artık. Sadece ona bağımlı biri var karşısında o yuzden saygı duymuyor, sevgisi de bitmiş .
elle tutulur bir nedeni var sizin daha fazla elle tutulur nedeniniz var.
Bu adam sizden boşanıp sonra kendine saygisi olan biriyle evlenirse ona bana davrandigi gibi neden davranmiyoru sorgulayacaksiniz. Sebebi sizin kendinize layık gördüğünüz bu haliniz
Açtı ben sormuyorum bakmiyorumdainsan bir merak etmez mi ? boşanmak istemediği adam dava açmış güya merak edip bakarsın. ha açmadığını biliyorsan bakmazsın.
Gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorsunuz öyleyse. Peki o mahkeme celbi elinize ulaştığında ne yapacaksınız, sonrası için planınız var mı? Ya da eşinizi vazgeçirmek için bir şeyler yapıyor musunuz? Mutlu olmanızı isterim küçük de bebeğiniz var ama bu şartlarda nasıl olacak. İlahi adalet var evet ama her zaman bizim görebileceğimiz şekilde ya da hemen işlemiyor, hatta bazen hiç işlemiyorAçtı ben sormuyorum bakmiyorumda
Aman ne güzel. İnşallah sözünde durur.a annesinde bi sıkıntı olduğunu anladı eşim. Kadın yaptığı hareketlerle normal olmadığını gösterdi herkese . Gecenin 12 sinde bana geliyor eşimin işe gitmesini bekledi gelmiş seninle konuşacaklarım ,var senden evlatlık görmedim gelinlik görmedim benden uzak olun dedi evine gitti
1 eylülden önce dava görülmez. Adli tatil var. Celbin konu sahibinin eline ulaşmasına daha var. Tabi, kocası dilekçe verdiyse. Vermez diyoruz, inandıramıyoruz.Gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorsunuz öyleyse. Peki o mahkeme celbi elinize ulaştığında ne yapacaksınız, sonrası için planınız var mı? Ya da eşinizi vazgeçirmek için bir şeyler yapıyor musunuz? Mutlu olmanızı isterim küçük de bebeğiniz var ama bu şartlarda nasıl olacak. İlahi adalet var evet ama her zaman bizim görebileceğimiz şekilde ya da hemen işlemiyor, hatta bazen hiç işlemiyor
Daha açılmaz dava. Adli tatil var. Dilekçe alınır ama görülmez 1 eylülden önce.Yalnız yakışıklı diye hayatını mahveden sizsiniz. Üstelik mahvetmeye devam ediyorsunuz.
Hazır burdasınız. e-devletten uyap'a bakar mısınız davaya dair bilgi var mı?
Fark ettim zaten konu sahibi ayrı bir dünyada yaşıyor, sorulara cevap yok, mantıklı önerilere kulak tıkıyor, herkese bol bol beddua ki kimse beddua edilecek bir şey demiyor, kendine gelsin güçlensin kendini ezdirmesin istiyor ama yok. En gereksiz konulara kısa ve bilgilendirmekten uzak cevaplar veriyor. Hakkında hayırlısı olsun istiyorum ama kendi kendini yakmaya devam ediyor1 eylülden önce dava görülmez. Adli tatil var. Celbin konu sahibinin eline ulaşmasına daha var. Tabi, kocası dilekçe verdiyse. Vermez diyoruz, inandıramıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?