Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İlahi adalete bende inanıyorum ama her zaman bizim istediğimiz yönde işlemez.

Karısı yillarca amcami çekti-siddet-hakaret-aldatma vs.-. Kendi rizasiyla, maddi ozgurlugu de vardi, ailesi de arkasindaydi. Sonra amcam terkedip kızından bir kaç yaş büyük biriyle evlendi. Biz de diyorduk asla mutlu olamaz o karakter yapısında biri ama mutlu ve şu an bir çocukları var.basina metaor falan yağması gerekiyordu bence o yaptiklarindan sonra ama yağmadı

O belasını bulsun bu belasini bulsunla uğraşana kadar kendine sahip çık biraz bence

Yalnız yakışıklı diye hayatını mahveden sizsiniz. Üstelik mahvetmeye devam ediyorsunuz.
Hazır burdasınız. e-devletten uyap'a bakar mısınız davaya dair bilgi var mı?
Bence yakışıklı olması artı. Yani düşünsene evde yakışıklı bir koca ile birliktesin. Bak bak doyamazsın valla.

Eşinizden çok buradaki yorumları dert ediyorsunuz. Çok enteresan ya.

Yakışıklı olmasına nasıl aldandınız? Yakışıklı erkek iyi bir eş, iyi bir baba olur diye bir kaide mi var? Dünyanın en ünlü seri katili çok yakışıklı bir adam mesela.

Kendinize de çocuğunuza da hayatı zehir ediyorsunuz. Madem yorumlardan bir şeyler alamayacaksınız, sağa sola beddua edeceksiniz ne diye konu açtınız?

Tam olarak ne söylenmesini beklediniz size? Aferin sen süper bir insansın, düşüncelerin çok sağlıklı, kaynanan cadoloz aslında eşin de süper bir adam, e yakışıklı bi kere daha ne olsun. Aman boşanmayın yuvanız dağılmasın falan mı demeliydik?

Ben hemen işleyecek demiyorum zaten . Rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmaz . Yaşattığını yaşamadan ölmez kimse .Eşim boşanmak istemediğimi biliyor .Ikna derken de sessiz kalıyorum elimden başka bişey gelmiyor .Üstüne düşersem ters tepeceğini biliyorum .En mutlu olduğumuz anlarda bile seninle ilgili bir sıkıntım yok ama ben bekar hayatımı özlüyorum arkadaşlarımı evlilik ağır sorumluluk diyordu. Benimle ne niyetle evlendi bilmiyorum .Allah ile kendi arasında . 30 yaşında adam beş yaşındaki çocuk kadar aklı yok .

Emin misin amcanın mutlu olduğuna

Bi de kıyameti kopardılar uzaktan eğitimle psikolog mu olunacak diye. Buyurun ülkedeki psikologların hali. İşinde gerçekten iyi olanlar bi elin parmağını geçmez seansları da 400 den başlıyor

Şöyle deme işte,'' Bensiz mutlu olacak. '' diye bırakmıyor zaten adamı. Kendi hayatını çöpe atıyor bu uğurda, haberi yok.

Hemen boşan demek ne kadar kolay geliyo millete inanamıyorum!
Mücadele edeceksin öncelikle elinin altında oyuncak olma yokluğunla imtihan et sen ve çocuğu olmadan ne yapacak onu bi öğrensin ilk önce
Bırak git denedinmi bilmiyorum
Özür dileyip yalvarınca da şartlarını koyarak geri gel
KV ye gelince yoluna yerine yamacına yaklaştırma kendi gitsin görsün anneciğini

Emin misin amcanın mutlu olduğuna
Mutsuz dese rahatlayacak mısın
Cidden uzun zamandır çok konu okuyorum burda ama sana çok üzülüyorum. Basiretin öyle bağlanmış öyle saçmasapan bi kafaya girmişsin ki çıkman da zor bence. Sen o evden adam başka kadın getirip seni sürükleyip kapıya atmadan çıkmazsın. Bu olmazsa ve evliliğin! devam ederse bi 10 yıl sonra epey dizlerini döveceksin

Kadının yokluğu adama ödül ya hu aynı konuyu mu okuduk

Pardon da kimi nereye getiriyor?Benim evim burası o kadar emeklerle kurdm

Evlenince fark etmiş ama vazgeçmiyor. Emeklerim deyip duruyor. Halbuki zararın neresinden dönsen kardır
Mesajları tam okumamıştım siz ayıktırana kadar
Adam dava açmış istemiyor bunu çocuğu umrumda değil
Kadın kurtarmaya çalışıyor
Kendinden taviz veriyor saygı sevgi kalmamış
Belki adamın yakasından düşse dank edecek pişman olacak ona da fırsat vermiyor
Bana göre yanlış yolda boşan diyemem ama düş yakasından derim

Evet herkese evliliğinde ne kadar mutlu olduğunu anlatıyor eski eşine o kadar kotu davranıyordu ki mesela yenisine öyle davranmıyor. Davransa zaten çekebilecek bir kadın değil anında terkeder
Bi elinde davulu eksikmiş amcanın da he. :))) Böyle bağıra çağıra sağda solda duyuruyorsa var bişeyler. Bak, yeni karısı kendi değerini biliyor kendini ezdirmiyormuş, aferin ona. Yeni yengen tek ayak üstünde durduruyor amcanı, amcan eski rahatını arıyor bence. Ama erkekliğe de pislik sürdürmüyor.

İçeride neler oluyor bilemem ama beklenen musibetler yağmuru gelmedi ona bende şaşkınım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…