O zor işte. Öyle bir şeye kalkışırsa ahımın yerde kalmayacağını biliyorum . Ilahi adalet hiç şaşmaz. Bugüne kadar kafayı yemediysem ayakta durabiliyorsam Rabbime olan inancımdan. Onun terazisi hiç şaşmaz.Kaynanamda belasını bulur yakındır.
Bence yakışıklı olması artı. Yani düşünsene evde yakışıklı bir koca ile birliktesin. Bak bak doyamazsın valla.Yalnız yakışıklı diye hayatını mahveden sizsiniz. Üstelik mahvetmeye devam ediyorsunuz.
Hazır burdasınız. e-devletten uyap'a bakar mısınız davaya dair bilgi var mı?
Yakışıklı ama dövüyor, sövüyor, evden kovuyor.Bence yakışıklı olması artı. Yani düşünsene evde yakışıklı bir koca ile birliktesin. Bak bak doyamazsın valla.
Ben hemen işleyecek demiyorum zaten . Rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmaz . Yaşattığını yaşamadan ölmez kimse .Eşim boşanmak istemediğimi biliyor .Ikna derken de sessiz kalıyorum elimden başka bişey gelmiyor .Üstüne düşersem ters tepeceğini biliyorum .En mutlu olduğumuz anlarda bile seninle ilgili bir sıkıntım yok ama ben bekar hayatımı özlüyorum arkadaşlarımı evlilik ağır sorumluluk diyordu. Benimle ne niyetle evlendi bilmiyorum .Allah ile kendi arasında . 30 yaşında adam beş yaşındaki çocuk kadar aklı yok .Gerçeklerle yüzleşmekten korkuyorsunuz öyleyse. Peki o mahkeme celbi elinize ulaştığında ne yapacaksınız, sonrası için planınız var mı? Ya da eşinizi vazgeçirmek için bir şeyler yapıyor musunuz? Mutlu olmanızı isterim küçük de bebeğiniz var ama bu şartlarda nasıl olacak. İlahi adalet var evet ama her zaman bizim görebileceğimiz şekilde ya da hemen işlemiyor, hatta bazen hiç işlemiyor
Emin misin amcanın mutlu olduğunaİlahi adalete bende inanıyorum ama her zaman bizim istediğimiz yönde işlemez.
Karısı yillarca amcami çekti-siddet-hakaret-aldatma vs.-. Kendi rizasiyla, maddi ozgurlugu de vardi, ailesi de arkasindaydi. Sonra amcam terkedip kızından bir kaç yaş büyük biriyle evlendi. Biz de diyorduk asla mutlu olamaz o karakter yapısında biri ama mutlu ve şu an bir çocukları var.basina metaor falan yağması gerekiyordu bence o yaptiklarindan sonra ama yağmadı
O belasını bulsun bu belasini bulsunla uğraşana kadar kendine sahip çık biraz bence
Bi de kıyameti kopardılar uzaktan eğitimle psikolog mu olunacak diye. Buyurun ülkedeki psikologların hali. İşinde gerçekten iyi olanlar bi elin parmağını geçmez seansları da 400 den başlıyorArkadaşlar kim ne yazmışsa okuyorum hepsini. Işime gelen yorumlara cevap yazdığımdan bahsetmişsiniz. Ne yazıp ne söyleyeyim. Yazsam alacağım tepki belki gurursuzsun boşanmak için neyi bekliyorsun. Ya ne hayallerle evlendim .Sadakatsizlik yapmadım,küfretmedim hakaret etmedim,mutlu olsun diye elimden gelen her şeyi yaptım,bağırdı çağırdı sustum alttan aldım belki ufak tefek hatalarım olmuştur . Geriye dönüp baktığımda boşanmak için elde tutulur hiç bir sebep yok.Evlilik sürdürecek kapasitesi yoksa başta söyleyecekti bana .Ben onun deneme tahtası değilim. Sindiremiyorum kendime . Psikologa gidin demissiniz .Bikac ay önce gittim .Eşimle durumumuzu anlattım. Kadının bana söylediği haklı mı olmak istiyorsan mutlu mu mutlu olmak istiyorsan mutlu etmeye bak cümleler aynen bu .Eşimin beni sevmediğini yalnuzca merhamet duyduğunu düşünüyorum dedim sevmese ne diye yanında dursun çekip giderdi dyr
Şöyle deme işte,'' Bensiz mutlu olacak. '' diye bırakmıyor zaten adamı. Kendi hayatını çöpe atıyor bu uğurda, haberi yok.İlahi adalete bende inanıyorum ama her zaman bizim istediğimiz yönde işlemez.
Karısı yillarca amcami çekti-siddet-hakaret-aldatma vs.-. Kendi rizasiyla, maddi ozgurlugu de vardi, ailesi de arkasindaydi. Sonra amcam terkedip kızından bir kaç yaş büyük biriyle evlendi. Biz de diyorduk asla mutlu olamaz o karakter yapısında biri ama mutlu ve şu an bir çocukları var.basina metaor falan yağması gerekiyordu bence o yaptiklarindan sonra ama yağmadı
O belasını bulsun bu belasini bulsunla uğraşana kadar kendine sahip çık biraz bence
Mutsuz dese rahatlayacak mısınEmin misin amcanın mutlu olduğuna
Kadının yokluğu adama ödül ya hu aynı konuyu mu okudukHemen boşan demek ne kadar kolay geliyo millete inanamıyorum!
Mücadele edeceksin öncelikle elinin altında oyuncak olma yokluğunla imtihan et sen ve çocuğu olmadan ne yapacak onu bi öğrensin ilk önce
Bırak git denedinmi bilmiyorum
Özür dileyip yalvarınca da şartlarını koyarak geri gel
KV ye gelince yoluna yerine yamacına yaklaştırma kendi gitsin görsün anneciğini
Ha ödül olarak görecekse o adamdan koca olmaz baba olmaz niye evlenmişkiKadının yokluğu adama ödül ya hu aynı konuyu mu okuduk
Pardon da kimi nereye getiriyor?Benim evim burası o kadar emeklerle kurdmMutsuz dese rahatlayacak mısın
Cidden uzun zamandır çok konu okuyorum burda ama sana çok üzülüyorum. Basiretin öyle bağlanmış öyle saçmasapan bi kafaya girmişsin ki çıkman da zor bence. Sen o evden adam başka kadın getirip seni sürükleyip kapıya atmadan çıkmazsın. Bu olmazsa ve evliliğin! devam ederse bi 10 yıl sonra epey dizlerini döveceksin
Evlenince fark etmiş ama vazgeçmiyor. Emeklerim deyip duruyor. Halbuki zararın neresinden dönsen kardırHa ödül olarak görecekse o adamdan koca olmaz baba olmaz niye evlenmişki
Pardon da kimi nereye getiriyor?Benim evim burası o kadar emeklerle kurdm
Emin misin amcanın mutlu olduğuna
Mesajları tam okumamıştım siz ayıktırana kadarEvlenince fark etmiş ama vazgeçmiyor. Emeklerim deyip duruyor. Halbuki zararın neresinden dönsen kardır
Bi elinde davulu eksikmiş amcanın da he. :))) Böyle bağıra çağıra sağda solda duyuruyorsa var bişeyler. Bak, yeni karısı kendi değerini biliyor kendini ezdirmiyormuş, aferin ona. Yeni yengen tek ayak üstünde durduruyor amcanı, amcan eski rahatını arıyor bence. Ama erkekliğe de pislik sürdürmüyor.Evet herkese evliliğinde ne kadar mutlu olduğunu anlatıyoreski eşine o kadar kotu davranıyordu ki mesela yenisine öyle davranmıyor. Davransa zaten çekebilecek bir kadın değil anında terkeder
Bi elinde davulu eksikmiş amcanın da he. :))) Böyle bağıra çağıra sağda solda duyuruyorsa var bişeyler. Bak, yeni karısı kendi değerini biliyor kendini ezdirmiyormuş, aferin ona. Yeni yengen tek ayak üstünde durduruyor amcanı, amcan eski rahatını arıyor bence. Ama erkekliğe de pislik sürdürmüyor.
Gelmiştir o. :))))) Yeni karısına gönlünce eziyet edemiyor, o da musibet.İçeride neler oluyor bilemem ama beklenen musibetler yağmuru gelmedi ona bende şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?