Gelmiştir o. :))))) Yeni karısına gönlünce eziyet edemiyor, o da musibet.
Konuyu ve yazdığınız tüm mesajları okudum sizin tek bir derdiniz var eşiniz sizden ayrılıp da başkasıyla mutlu olur diye ödünüz kopuyor. Siz mutlu olmak peşinde değilsiniz siz sadece eşinizin mutlu olmaması peşindesiniz. Söylediğinize göre eşiniz baya yakışıklı yani sizden daha güzel birini bulacak diye korkuyorsunuz.Emin misin amcanın mutlu olduğuna
Eger sen kendine deger verseydin, maasini adamin eline saymasaydin, o höt höt davraninca tavrini koysaydin emin ol pesinde pervane sana saygili biri olurdu.Başlarda bu kadar terbiyesiz hadsiz değildi. Zaman geçtikçe dozu arttırdı
Ya sesimi çıkardığım ilk olayda boşanalım dedi bu adam zaten beraberinde de şiddet geldi. Rest çekseydim o zaman biterdi zaten bu evlilik.Cocugum olmasa belki her şey daha kolaydı . Iyi ki olmuş ama evladım Rabbim güzel hayırlı ömür versin ona. Eşim evlenmeden önce ben evlilikten çok korkuyorum dedi hep bana.Hatta kadınlar çok dırdır yapıyor öyle kadın dövülür diyordu ben ciddiye almayıp gülüyordum. Zaten annesi yıllarca babasından dayak yemiş . Ona göre hırpalamak vurmak şiddet değil. Ağız burun kan içinde kalınca şiddet olmuş oluyor .Eger sen kendine deger verseydin, maasini adamin eline saymasaydin, o höt höt davraninca tavrini koysaydin emin ol pesinde pervane sana saygili biri olurdu.
Ama sen sinip, hakaretleri yutup adama sülük gibi yapistigin icin siddetin hakaretin dozu artmis.
Anladin mi?
Bir insan kendine saygi duymazsa baskalari nasil duysun?
Bak eşin boşanmak istiyor ne güzel,burda boşanmak istediği için eşinden tehditler duyanlar var uğraşıp bosanamayanlar var eşinin boşanmak istemesi senin için büyük bir nimet şu anYa sesimi çıkardığım ilk olayda boşanalım dedi bu adam zaten beraberinde de şiddet geldi. Rest çekseydim o zaman biterdi zaten bu evlilik.Cocugum olmasa belki her şey daha kolaydı . Iyi ki olmuş ama evladım Rabbim güzel hayırlı ömür versin ona. Eşim evlenmeden önce ben evlilikten çok korkuyorum dedi hep bana.Hatta kadınlar çok dırdır yapıyor öyle kadın dövülür diyordu ben ciddiye almayıp gülüyordum. Zaten annesi yıllarca babasından dayak yemiş . Ona göre hırpalamak vurmak şiddet değil. Ağız burun kan içinde kalınca şiddet olmuş oluyor .
Ona olan sevgim bitse bu dediklerinizi yapmak çok kolay .Eşimin bana saygısının kalmadığını biliyrm çünkü ne olursa olsun gitmeyeceğimi anladı. Rabbim yardımcım olsun .Artık sağlıklı düşünemiyorumBak eşin boşanmak istiyor ne güzel,burda boşanmak istediği için eşinden tehditler duyanlar var uğraşıp bosanamayanlar var eşinin boşanmak istemesi senin için büyük bir nimet şu an
Senin de boşanmak için sayısız sebebin var ve şanslı olduğun bir çok sey var
Mesleğin iyi bir işin var boşanırsam nasıl geçinicem diye düşünmek zorunda değilsin
Bir düşün boşandıgin zaman fiziksel ve psikolojik siddet olmayacak yavrun daha iyi bir ortamda büyüyecek kendi paranı kendi tasarrufunda harcayacaksin
Siddet olmasa eşin boşanmak istemese sen belki yine devam ettirirdin ama şu an devam ettirebileceğin hiç bir pozisyon yok
Bir otur düşün kendin için çocuğun için en güzeli en sağlıklısı ne olacak mantığınla karar ver
Evet belki eşin boşanırsanız çok güzel bir kadınla da birlikte olabilir ama bunu düşünmek bunun için üzülmek bile yavrun için bencillik değil mi?
İlahi adalete inancım sonsuz Allaha inancım da.O zor işte. Öyle bir şeye kalkışırsa ahımın yerde kalmayacağını biliyorum . Ilahi adalet hiç şaşmaz. Bugüne kadar kafayı yemediysem ayakta durabiliyorsam Rabbime olan inancımdan. Onun terazisi hiç şaşmaz.Kaynanamda belasını bulur yakındır.
Ama iste asırı mutlu oluyorlar kimse mutsuz olmuyor gercek buMutsuz dese rahatlayacak mısın
Cidden uzun zamandır çok konu okuyorum burda ama sana çok üzülüyorum. Basiretin öyle bağlanmış öyle saçmasapan bi kafaya girmişsin ki çıkman da zor bence. Sen o evden adam başka kadın getirip seni sürükleyip kapıya atmadan çıkmazsın. Bu olmazsa ve evliliğin! devam ederse bi 10 yıl sonra epey dizlerini döveceksin
Arkadaşlar bu yorumuma çok gülme emojisi gelmiş.Ben boşanma davası olduğuna gerçekten inanıp,sormuştum ama öyle bir dava yok galibaBoşanma davanız ne Zaman
Tabi ki de yok, deli misin? :))))Arkadaşlar bu yorumuma çok gülme emojisi gelmiş.Ben boşanma davası olduğuna gerçekten inanıp,sormuştum ama öyle bir dava yok galiba
Bu aralar üstümde bir saflık var galibaTabi ki de yok, deli misin? :))))
Bende aynı durumdayım hep tmm demek zorunda gibi. En ufak şeyde çıldırır. Narsist bunlar maalesefBakin benim psikolojimle oynuyor cunku .Tartisma olmayınca çok güzel bakar bana ,sever .Tartisma olduğu an çıldırıyor.Üstelik kışkırtacak birşey de yapmıyorum. Karsisinda iki kelime cevap verdiğim an gözü dönüyor
Aynen. Ayrıca Onda ki Stockholm sendromu bence. Başka bi şey olamazAma iste asırı mutlu oluyorlar kimse mutsuz olmuyor gercek bu
Mutsuz olacak dıyıp neden kandıralım Rutky ı, mutlu olacak malesef adam
Narsist değil kıro ve öküzler narsizm biraz elit kalır bu dağdan inmelere töbe yarabbim yaBende aynı durumdayım hep tmm demek zorunda gibi. En ufak şeyde çıldırır. Narsist bunlar maalesef
Adam boşanma davası açtı diyorsunuz ve hala yüzsüz gibi onunla aynı evde hatta bütün sorunlarınızın temeli olarak gördüğünüz kaynananın evinde ne bekliyorsunuz. Biraz kendinize saygınız olsunAçtı ben sormuyorum bakmiyorumda
Ha öyle mi benim cevremde de kim ah ettiyse hepsi belasını buldu .Kendimi kandırmıyorum için rahat olsun:)İlahi adalete inancım sonsuz Allaha inancım da.
Ama oyle ahım yerde kalmaz kafasında olup kendimi kandırmadım hıc.
Bence sende kandırma.
Ah ettıgım tek bırı var bu hayatta, ve gordugum en mutlu insan suan
Sizin ne kadar oldu evleneliBende aynı durumdayım hep tmm demek zorunda gibi. En ufak şeyde çıldırır. Narsist bunlar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?