Kaynananin evinde değilimAdam boşanma davası açtı diyorsunuz ve hala yüzsüz gibi onunla aynı evde hatta bütün sorunlarınızın temeli olarak gördüğünüz kaynananın evinde ne bekliyorsunuz. Biraz kendinize saygınız olsun
Oturduğunuz yerden ah edin durun. Aman ha, ayağa kalkıp hayatınızı falan kurtarmaya kalkmayın.Ha öyle mi benim cevremde de kim ah ettiyse hepsi belasını buldu .Kendimi kandırmıyorum için rahat olsun:)
Yoruma bak yarabbimSen bir kölesin
Ama eşinizle aynı evdesiniz neyi bekliyorsunuzKaynananin evinde değilim
Evet kendine sindiremiyor üniverste mezunu olmamı falan. Okumamış bi insanla Evlenseydin dyrm yok ben hep belli statüdeki insanlar takıldm dyr .Açıktan iki yıllık okyr şimdi . Iki yıl üniverste olmuyor diycektimde zamanında onu da diyemedim saldırıya gececeği içiniki beden büyüksünüz bu adama
Ha bide ah ettiğiniz o insan için ne kadar çaba gösterdiniz,gururunuzu onurunuzu bi tarafa bıraktınız mı dişinizi sıka sıka günlerce ağladınız mi ,geriye dönüp baktığınızda ben elimden gelen her şeyi yaptım dediniz mi ?bunları yaptıysanız ve o kişi mutluysa şu an ilginç tabiİlahi adalete inancım sonsuz Allaha inancım da.
Ama oyle ahım yerde kalmaz kafasında olup kendimi kandırmadım hıc.
Bence sende kandırma.
Ah ettıgım tek bırı var bu hayatta, ve gordugum en mutlu insan suan
Ona olan sevgim bitse bu dediklerinizi yapmak çok kolay .Eşimin bana saygısının kalmadığını biliyrm çünkü ne olursa olsun gitmeyeceğimi anladı. Rabbim yardımcım olsun .Artık sağlıklı düşünemiyorum
Ha bide ah ettiğiniz o insan için ne kadar çaba gösterdiniz,gururunuzu onurunuzu bi tarafa bıraktınız mı dişinizi sıka sıka günlerce ağladınız mi ,geriye dönüp baktığınızda ben elimden gelen her şeyi yaptım dediniz mi ?bunları yaptıysanız ve o kişi mutluysa şu an ilginç tabi
Siz şimdi çaba gösterdiğiniz için, gururunuzu onurunuzu bir tarafa bıraktığınız için, dişlerinizi sıka sıka günlerce ağlayıp elinizden geleni yaptığınız için adamın size bağlanıp mükemmel bir evlilik hayatınız olacağını mı düşünüyorsunuz yoksa ilahi adaletin sağlanacağını mi? Sonunda adamın size ne saygısı kalmış ne sevgisi, fedakarlık yapmasaydın diyip hayatına bakacak, yaptığı hiç bir şeyi de silah zoruyla yaptırmıyor, siz istemezseniz bunların hiç biri yaşanmazdı, ortada ilahi adalet sağlanacak bir durum da yok açıkçası, adam zaten açmış davayı bitsin istiyor. Siz zorla dahil olmaya çalışıyorsunuz bu ilişkiye, alt tarafı kaç yıllık evlilik. İnsanlar bir ömür veriyor da o adalet sağlanmıyor ( ki onlarda adam hem eziyet eden hem boşamayan taraf)Ha bide ah ettiğiniz o insan için ne kadar çaba gösterdiniz,gururunuzu onurunuzu bi tarafa bıraktınız mı dişinizi sıka sıka günlerce ağladınız mi ,geriye dönüp baktığınızda ben elimden gelen her şeyi yaptım dediniz mi ?bunları yaptıysanız ve o kişi mutluysa şu an ilginç tabi
Hayır tabiki de. Gururumu onurumu ayak altına alacagıma olmeyi tercih ederim.Ha bide ah ettiğiniz o insan için ne kadar çaba gösterdiniz,gururunuzu onurunuzu bi tarafa bıraktınız mı dişinizi sıka sıka günlerce ağladınız mi ,geriye dönüp baktığınızda ben elimden gelen her şeyi yaptım dediniz mi ?bunları yaptıysanız ve o kişi mutluysa şu an ilginç tabi
Keşke keşkeAman ne güzel. İnşallah sözünde durur. ☺
Benim içim asırı rahat klima karsısında kahve ıcıyorum suan.Ha öyle mi benim cevremde de kim ah ettiyse hepsi belasını buldu .Kendimi kandırmıyorum için rahat olsun:)
Hayata bakış açımız farklıSiz şimdi çaba gösterdiğiniz için, gururunuzu onurunuzu bir tarafa bıraktığınız için, dişlerinizi sıka sıka günlerce ağlayıp elinizden geleni yaptığınız için adamın size bağlanıp mükemmel bir evlilik hayatınız olacağını mı düşünüyorsunuz yoksa ilahi adaletin sağlanacağını mi? Sonunda adamın size ne saygısı kalmış ne sevgisi, fedakarlık yapmasaydın diyip hayatına bakacak, yaptığı hiç bir şeyi de silah zoruyla yaptırmıyor, siz istemezseniz bunların hiç biri yaşanmazdı, ortada ilahi adalet sağlanacak bir durum da yok açıkçası, adam zaten açmış davayı bitsin istiyor. Siz zorla dahil olmaya çalışıyorsunuz bu ilişkiye, alt tarafı kaç yıllık evlilik. İnsanlar bir ömür veriyor da o adalet sağlanmıyor ( ki onlarda adam hem eziyet eden hem boşamayan taraf)
E o zaman sizinde hatalarınız olmuş demek ki evlilik süresince ondan bu gamsizlikHayır tabiki de. Gururumu onurumu ayak altına alacagıma olmeyi tercih ederim.
Dısımı asla sıkmadım . Gerı donup hıc bakmadım arada stalk yapıyorum, beter ol seni lanet olası pislik dıyıp ıcımden, sohbetime geri donuyorum arkadaslarımla.
Ben en degerlıyım, annemle babam beni gururumu onurumu paspas yapıp sevgi dileneyim dıye yapmadı.
Evet mutlu suan, baba oldu yeni
Yapacak bisey yok emınım karısını da cok seviyordur, sefası olsun ne diyem?
Afiyet olsunBenim içim asırı rahat klima karsısında kahve ıcıyorum suan.
Nasılsa anlatsam anlamayacaksınE o zaman sizinde hatalarınız olmuş demek ki evlilik süresince ondan bu gamsizlik
Gülüp geçmişisiniz diyorsunuz da ciddiye almadım hanım efendi .Takilyr diye düşündüm . Ailemden gördüğüm şeyler değil şiddet hakaret . Ben evlenince anladım söylediklerinin ciddiyetiniKorkudan davayı soramiyorsunuz ne acı ben açılmış bir davanın olduğunu da sanmıyorum. Eşiniz dava açtım diyerek hizaya getirmeye çalıştı sizi, çokta başarılı oldu. Şimdi aman boşanmayalim diye otur dese oturacak kalke dese kalkacaksin, el mecbur.
Evlenmeden önce, dırdır eden kadın dövülür diyen adama gülüp geçen sizsiniz. Sonra da ilahi adalet diyorsunuz. Allah bize akıl veriyor,irade veriyor kullanalım diye. Bir sürü sinyal de gelmiş ama yakışıkli kocanizin ne dese de evlenmissiniz. Bile bile lades durumunuz.
Şuan gitmeyisinizi, dava açtım demesi e rağmen susup kalmanızı daha iyi anlıyorum, baştan böyle bir adamla evlenen kadın, elbette bırakıp gidecek cesarete sahip olamaz. Boş yere, boşan, şöyle yap, böyle yap yazmayalim size, kocanız bırakıp gidene kadar çekmeye devam.
Adamın kendine saygısı var en azından kendisi için bir şey yapmaya uğraşıyor. Adamın size saygısı yok. Siz o kadar sene okudunuz da ne oldunuz? Halinize bakın.Evet kendine sindiremiyor üniverste mezunu olmamı falan. Okumamış bi insanla Evlenseydin dyrm yok ben hep belli statüdeki insanlar takıldm dyr .Açıktan iki yıllık okyr şimdi . Iki yıl üniverste olmuyor diycektimde zamanında onu da diyemedim saldırıya gececeği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?