Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son cumleyi okumasaydim . Beynin yanmis bacim senin
Doğrudur. Beyni bozuklarin arasında kala kala benimde beynim bozuldu .Kaynanam da zamanında baya dayak yemiş. Ben dayak falan bilmem babam anneme bir tokat atmamış diyince "hmm senin yediğin dayak mi benim ağzımla burnum yer değiştiriyordu "dyr

Duvardan duvara vurmalık koca yeminle
Heray maası eline sayıyorsunuz bu narsist adama
Yapman etmen guzum

O küslük sirasinda icinden gecirdigi her seyi kusmuş. Hem kompleksli hem öküzmüş. Gicik oluyorum bu erkeklere ya gercekten

O kadar hakaretin üstüne bir de parayı adamın eline say..Vay be..Hiç mi gururunuz yok?? O laflardan sonra nasıl barışabildiniz? Düzelse nolacak ki..Bazı şeyler unutulmaz. Bu da onlardan biri. Size üzülmedim hiç de ailenize o kadar üzüldüm ki anlatamam..O kadar okut,büyütttt.Sana laf edenlerle aynı çatı altında köle misali yaşasın.Yaptığınızı cahil diye tabir edeceğimiz köylü kızları yapmaz.İnsanın biraz kendisine saygısı olacak.

Ağzının ortasına bir tane çarp sonra evden at eve sokma. Sen değil o gitsin . Annelere aklım almıyor gelinim beni velevki sevmiyor nefret ediyor . Oğlum huzurlu ve mutluysa az görürüm öz görürüm çok üzülürüm ama evliliğini zedelemem asla.. iyi olsunlar yeter kafasında olurum . Evlilik bu ya oyuncak değil ne biçim evlat yetiştiriyorlar . Kardeşim gelinimize böyle söylese annem kardeşimi mahveder.

baskasindan sanane.suan seni mutsuz ediyor.bunun sende farkindasin.bak bana zulmediyor diyorsun.belkide sen kendin git diye yapıyor bunu.

O kadar hakaret edip üstüne maaşınızı elinizden almayı adamlık mı sayıyor? Bir de onu bile atarlı söylemiş bundan sonra senin maaşını istemiyorum diyerek. Terbiyesiz ve hadsiz bir eş kesinlikle. Üstelik daha 2 aylık bebeğiniz var Allah bağışlasın. Bu sıkıntıları çekip sütünüz azalırsa hiç mi bundan endişe duymuyor? Kayınvalidenizin o iğrenç hakaretleri de cabası.. Bence o ailede aşağılık kompleksi var kendinizi üstün görmeyin diye üstünüze geliyorlar.. Lütfen kendinize bunu yaptırmayın her birey çok değerlidir keza siz de öyle lütfen onlara bu hakkı vermeyin, onlardan uzaklaşın bu ne terbiyesizlik şu an çok üzüldüm gerçekten Rabbim kalbinizi feraha erişirsin ve sizi hakedecek konum ve davranışlarla karşılaştırsın.. Ama lütfen kendinizin değerli olduğunu bilin bu aileden kendinizi koruyun..

Ya sizin gibileri anlamıyorum aileniz yıllarca böyle pislik adamların ağız kokusunu çekin diye mi okutuyor? Bak ne güzel mesleğiniz de var. Niye aklınıza boşanmak gelmiyor? Bu adamın size karşı ne sevgisi, ne de saygısı var. Çocuğunuz bir şeyleri idrak etmeye başlayınca, hep aşağılanan bir anneye onun da saygısı kalmayacak. Emin olun o adam düzelmeyecek. Belkide daha ileri gidip fiziksel şiddet bile uygulayacak. Aklınızı başınıza toplayıp yeni bir hayat kurun. Bunları haketmiyorsunuz

İsteseniz gayet bakıcı ayarlayıp her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. Kendinizi kandırmayın. O adam ne iş yapıyor ki? Bebeğin hangi bakımını üstleniyor?

Sen ona fazla gelmişsin net.O aileye çaçaron,dedikoducu,fesat bir kadın lazımmış ona layıkmışlar ama senin gibi kaliteli biri denk gelmiş ve kaldıramamışlar seni

Bipolar bozukluk hakkında çok bilgi sahibi değilim ama aynen yazdığım gibi .Yapıyor o evreden sonrası bekleme daha sonrasında da acıma evresine geçiyor
Seni üzmek istemiyorum ama sende de bi bozukluk var. Sen git bence psikiyatriste. Karşıdan yazdıklarını oku ve sor "DERDİM NE? " NORMAL OLSAM BU ADAMLA DURMAMALIYIM"

İsterseniz sizin de hayatınıza düzgün biri girebilir ve çok mutlu olabilirsiniz. Ama şunu bilin ki bu adamla hiçbir zaman mutlu olamayacaksınız. Bence psikolojik destek almanız şart.

Seninle huyun suyun için değil maaşın için evlendi.Hatta üniversite mezunu olduğun için de evlenmiştir.Böylece elaleme hava atarım bak üni mezunu kız aldım die ego kasmıştır.
Şu an hastasın.Hakaret olarak söylemiyorum ama doğru düşünemiyorsun,hasta etmiş seni.Kendin için değilse de çocuğun için terapi al lütfen(hatta ilaca da ihtiyacın var hem psikiyatrist hem psikolog yardımı almalısın)..Boşandıktan snra mutlu olursa die bu paraziti bırakmak istemiosun.Eee o mutlu olmasın die sen ömür boyu mutsuz mu olacaksın.O kadar mantıksız ki..Ayrıca kocan da hasta zaten.Öfke kontrolü olmayan biri de mutlu olamaz merak etme. Ayrıca boşandıktan ve terapi aldıktan snra bu adamın sana yaptıklarını daha net göreceksin ve neden daha önce ayrılmadım diyeceksin ve onu umursamayacaksın zaten.Ama yardım alman şart.Çocuğun sağlıklı bir anneyi hak ediyor. Lütfen onun için hayatının iplerini eline al.

Ya siz Mutlu olursanız ? Bir yerde sizi çok sevecek ve saygı duyacak biri varsa ama siz Zamanınızı bu hastalıklı Adamla tüketiyorsanız ?

Keşke bunu da silseydin

Konu sahipleri eğer boşanmayacaksanız ya da eşlerinizin bir sürü iğrenç özelliğinden bahsedip, konunun sonunda "özünden iyi biri, çok merhametli" vs. yazacaksanız, açmayın şu konuları. Cidden okurken birçoğumuzun sinirleri zıplıyor. Adam şiddet uyguluyor, küfür ediyor, dış görünüşünüze kadar hakaret ediyor "ama çok güzel bakıyoooo" diye yazıyorsunuz. S.... onun bakışına! Size el kaldıran ve hakaret eden adamla evli kalmayı nasıl gururunuza yediriyorsunuz? Bu adamı seven kadın da normal değildir zaten. Önce siz bir psikoloğa gidin, durumunuzun ne kadar vahim olduğunu görün, öz güveniniz yerine gelsin sonra kendiniz boşanmak istersiniz diye umuyorum.

Şey diyeceğim neden hala sabrediyorsun?Boşanmamak için tek bir sebep söyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…