Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz zaten bu evliligi bitirmeyeceksiniz. Cünkü siz düsünüyorsunuz ki: Ben bunca rezilligi bosuna mi cektim...bosansaniz bunu yenilgi gibi algiliyorsunuz, cünkü adam size ne kötü davransada sizden bosanip baskasila olmasi ihtimali sizi deli ediyor. Coook yalnis düsünüyorsunuz. Ama su anda bunu göremezsiniz. Gün gelir jeton düser ama arada neler kaybedersiniz orasi belli degil

Adamın kendine saygısı var en azından kendisi için bir şey yapmaya uğraşıyor. Adamın size saygısı yok. Siz o kadar sene okudunuz da ne oldunuz? Halinize bakın.
Evet Kendisine çok saygısı var o yüzden her durumu anasının onayına sunuyor:))

Eşimin onayına sunmaktan hiç gocunmadım ,gocunmam .Ama şirret terbiyesiz bir cadolozun onayına sunmak çok ağır geldi bünyeye
Size tüm yaşadıklarınizi yaşatan onayına sunmaktan gocunmam dediğiniz eşiniz. O kayınvalideye şirret davranması cesaretini veren de.
Ama siz hala eşinize aşıktınız değil mi? Kayınvalide tü kaka size ailesinin yanında dava açtım diyerek masaya yatirtan adam kocamm. Böyle devam edin.

Bosuna yazıyoruz gunlerdır biliyosun dı mı Yabanelma hanımcım

Eşimin onayına sunmaktan hiç gocunmadım ,gocunmam .Ama şirret terbiyesiz bir cadolozun onayına sunmak çok ağır geldi bünyeye
Heee, hakaret eden, şiddet uygulayan, paranla adam olan, değersizliğin dibini yaşatan,kendi çocuğunu bile tanımayan adam masum. Tüm suç kaynanada. Şimdi hiç bıdı bıdı etmeyin yok ben en çok kocama suç buluyorum da bilmem ne diye. Çünkü kimse inanmaz.

Bosuna yazıyoruz gunlerdır biliyosun dı mı Yabanelma hanımcım
Aynen öyle her mesajımı son diye yazıyorum ama öyle çıkarımlar yapıyor ki konu sahibi yazmadan da duramıyorum hoş duvara anlatsak daha tesirli olurdu ama neyse

Yazdıklarınızda en doğru yer evet kesinlikle ona o cesareti veren eş kişisi. Eltime birini yapamıyor biliyor ki oğlum kapımı çalmaz

Aynen öyle her mesajımı son diye yazıyorum ama öyle çıkarımlar yapıyor ki konu sahibi yazmadan da duramıyorum hoş duvara anlatsak daha tesirli olurdu ama neyse
Bir de B Began a laf etti, yok eğitimci olan benim de, siz ne biliyorsunuz da bilmem ne diye. Bu konuyu ve burdaki benzer konuları 30 yıllık öğretmenlik yapmış babama ve amcama okutsam adamlar kriz geçirir, getirin torunlarımı ben okutacağım der.

Siz hiç aşık olmadınız zannediyorum Katipyarisi Hanımcım, ne olmuş şiddet olduysa, hakaret duyduysa, ailesinin yanında dava açtığını söyleyip yerin dibine soktuysa, aşk herşeyi affeder.
Ayrılsinda kocası başka bir kadınla mutlu mu olsun? Kendi mutsuzda olsa mühim olan kocasi.

Şuna parantez içinde ünlem yapın da, ciddiye alınır falan.

Evet herkese evliliğinde ne kadar mutlu olduğunu anlatıyor eski eşine o kadar kotu davranıyordu ki mesela yenisine öyle davranmıyor. Davransa zaten çekebilecek bir kadın değil anında terkeder
İşte böyle adama böyle kadın lazım.Her an terk edebilirim modunda ,aferin kadına.Ancak Rutky de tam tersi bu durum. Rutky nin eşi her an terk edebilirim modunda, Rutky ise eşinden kesinlikle ayrılmayı düşünmüyor.Ancak Rutky nin eşi Rutky var mı yok mu hiç önemsemiyor.Hatta Rutkysiz bekarlık hayatina özlem duyuyor.Olmasa daha iyi onun için. Adamin gözünde konu sahibi '0' değerinde.Maalesef Rukty de kocasına ondan ayrilamayacagina ve onsuz yapamayacağını o kadar karşı tarafa hissettirmiş ki adam istediği gibi kullanıyor.Hatta boşanma davasını ibret olsun diye açmış alabilir konu sahibinin ondan ayrılmayacağını adı gibi biliyor.Sonra adam bak yine bana kaldın diye dalgasını geçecek ve fiziksel ve psikolojik şiddetinin dozunu daha da arttıracak.Çünkü kendisinden ne yapsa ayrılmayacak bir eş ya da köle var.İstedigi gibi kullaniyor hem maddi ,hem manevi.@Rutky sizden özür dileyerek bunları yazıyorum.Kırılmazsınız umarim.Ama inanın daha insani bir yaşama layıksınız. İnşaallah bu çıkmazdan kurtulup aklınızı başınıza alır,çocuğunuzla mutlu olursunuz.

Yazdıklarınızda en doğru yer evet kesinlikle ona o cesareti veren eş kişisi. Eltime birini yapamıyor biliyor ki oğlum kapımı çalmaz
Kayınvalidenize bilenmeyin boşuna o yüzden. Size yaşadıklarınızı yaşatan onay almaktan gocunmam dediğiniz kocanız.

Şiddeti artırarak devam ettirecek muhtemelen, en üzücü olan da o, o kadar kadın cinayeti haberleri okuyoruz, hiç mi korkmuyorsunuz? Öfke kontrolü olmayan, dengesiz bir adamla yaşıyorsunuz küçücük çocuğunuzla, yazık günah.

Ben öyle bir insan değilim. Yani şirret cazgır olmak benim ruhumda yok . Biraz dişimi göstermeye çalıştım ondada sürekli tehditle karşılaştım . Boşarım acımam beş çocuk olsa yine boşarım hep bunları duydum .Hep korkuyla yaşadım bu evlilikte . Bir de gazını annesinden alıyor . Abisi ve yengesinin acısı bizden çıktı. Sürekli bir erkekliğini ispatlama derdindeydi. Abim gibi olmycam ben anneme ihanet etmiycem hep bu ve benzeri cümleler

Annesine demiş öldürürüm bunu elimde kalır diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…