Bunada şaka yapıyordur diye gülüp geçtiniz mi?Annesine demiş öldürürüm bunu elimde kalır diye
Afedersiniz ama elin dengesizini siz düzeltemezsiniz.Size zerre değer vermiyor,verse bile gösterme şekli çok çirkin.Bu adam kaç yıldır düzelmemiş.Şimdi mi düzelecek.Size yazık olacak.Bir evliliğinin sona ermesi üzücü bir durum ama siz zaten fazlasıyla maddi,manevi çaba göstermişsiniz.Adam daha da zıvanadan çıkmış,şımarmış.Birine ederinden fazla değer vermeyin.Sinir hastası olursunuz ki,ruh sağlığı bozulursa ne kıymeti var. Çocuğunuzde o kavga gürültü de büyüyecek.İşiniz de var ne güzel,kendi ayaklarınizin üzerinde durabilirsiniz.Kendinize biraz güvenin.Karar verdiginiz an nefes aldığınızı yaşadiginizi fark edeceksiniz.Bu sinir harbi ile adam kendine benzetecek sizi.Ne hali varsa görsün.Yaşadım ,bitti deyip kapatın sayfayı.Kâr ,zarar hesabi yapmayın.Zararın neresinden dönerseniz kârdır.Ben öyle bir insan değilim. Yani şirret cazgır olmak benim ruhumda yok . Biraz dişimi göstermeye çalıştım ondada sürekli tehditle karşılaştım . Boşarım acımam beş çocuk olsa yine boşarım hep bunları duydum .Hep korkuyla yaşadım bu evlilikte . Bir de gazını annesinden alıyor . Abisi ve yengesinin acısı bizden çıktı. Sürekli bir erkekliğini ispatlama derdindeydi. Abim gibi olmycam ben anneme ihanet etmiycem hep bu ve benzeri cümleler
Bir de inanın burda en büyük suçlu annesi degil,kendisi .İzin vermese annesi size böyle davranamaz.Dengeyi kuramamış ikiniz arasında.Size bu söz ve hareketleri layık görüyor ve önlem almıyor.Bu da size değer vermediği ve vermeyecegi anlamına gelir.Böyle sevgi olmaz olsun.Afedersiniz ama elin dengesizini siz düzeltemezsiniz.Size zerre değer vermiyor,verse bile gösterme şekli çok çirkin.Bu adam kaç yıldır düzelmemiş.Şimdi mi düzelecek.Size yazık olacak.Bir evliliğinin sona ermesi üzücü bir durum ama siz zaten fazlasıyla maddi,manevi çaba göstermişsiniz.Adam daha da zıvanadan çıkmış,şımarmış.Birine ederinden fazla değer vermeyin.Sinir hastası olursunuz ki,ruh sağlığı bozulursa ne kıymeti var. Çocuğunuzde o kavga gürültü de büyüyecek.İşiniz de var ne güzel,kendi ayaklarınizin üzerinde durabilirsiniz.Kendinize biraz güvenin.Karar verdiginiz an nefes aldığınızı yaşadiginizi fark edeceksiniz.Bu sinir harbi ile adam kendine benzetecek sizi.Ne hali varsa görsün.Yaşadım ,bitti deyip kapatın sayfayı.Kâr ,zarar hesabi yapmayın.Zararın neresinden dönerseniz kârdır.
Evet siz de burada millete laf sokarak egonuzu tatmin ediyorsunuz:)) tencere kapak kadar uyumlusunuz.Evet Kendisine çok saygısı var o yüzden her durumu anasının onayına sunuyor:))
En sonunda tertemiz delirdik.Kendim sorup kendim cevaplayayım, artık konunun müdavimi olarak az çok cevabı tahmin edebiliyorum.
Eve döndünüz mü ? Evet tabiki döndüm, eşim nerede ben orada. Arkasından gittim işte. Sonra kapıyı açarken beni gördü sen ne arıyorsun burada dedi.
Neyse eve girdik, ben hemen eşime bir şeyler hazırladım, evi temizledim, şimdi de o dizi izliyor ben de onu izliyorum
Dava açmış bu arada ama biz ayrılmayacağımız için çok da şey etmedim.
Işte en merak ettiğim şey bu .Ilk günden beri soruyorum benimle niye evlendin cevap sen o zaman farkıydın ki yalan ben yine aynı benim .Anasi her hakareti ediyor kanı bozuk sütü bozuk laflarını duyyrm eşime söyleyince de suçlu ben olmuş oluyrm. Şunu bekliyor anam bozuk psikolojisini senin üzerinden tamir etsin fakat sen yine ona anam de ve yine o sev çok sev. Öyle bir dünya yok iştebu adamda sevginin kırıntısını göremedim....
niye evlenmiş anlayamadım, anasıyla otursaymış..
boşansanız yeridir..
Bir kadının kendini böyle ezdirmesi acayip sinir ediyor beni, ailen yanında daha ne çekiyorsun böyle bir adamı.En sonunda tertemiz delirdik.
bunu çekmek zorunda değilsiniz..Işte en merak ettiğim şey bu .Ilk günden beri soruyorum benimle niye evlendin cevap sen o zaman farkıydın ki yalan ben yine aynı benim .Anasi her hakareti ediyor kanı bozuk sütü bozuk laflarını duyyrm eşime söyleyince de suçlu ben olmuş oluyrm. Şunu bekliyor anam bozuk psikolojisini senin üzerinden tamir etsin fakat sen yine ona anam de ve yine o sev çok sev. Öyle bir dünya yok işte
Esim dizi izlemez tv izlemez daha doğrusu bulduğu her boş vakitte ya şikayet eder ya da anasıyla ablasıyla konuşurKendim sorup kendim cevaplayayım, artık konunun müdavimi olarak az çok cevabı tahmin edebiliyorum.
Eve döndünüz mü ? Evet tabiki döndüm, eşim nerede ben orada. Arkasından gittim işte. Sonra kapıyı açarken beni gördü sen ne arıyorsun burada dedi.
Neyse eve girdik, ben hemen eşime bir şeyler hazırladım, evi temizledim, şimdi de o dizi izliyor ben de onu izliyorum
Dava açmış bu arada ama biz ayrılmayacağımız için çok da şey etmedim.
Neyin değişeceğini düşünüyorsunuz ? Sorunların sebebi annesi ise onun ölmesini mi bekliyorsunuz ?Esim dizi izlemez tv izlemez daha doğrusu bulduğu her boş vakitte ya şikayet eder ya da anasıyla ablasıyla konuşur
Anası ölse bile aileden akrabadan yapışacak birini bulur da o herif, yine karısının yüzüne bakmaz.Neyin değişeceğini düşünüyorsunuz ? Sorunların sebebi annesi ise onun ölmesini mi bekliyorsunuz ?
Vaktinize, heba olan yıllarınıza yazık.
Ben öyle bir insan değilim. Yani şirret cazgır olmak benim ruhumda yok . Biraz dişimi göstermeye çalıştım ondada sürekli tehditle karşılaştım . Boşarım acımam beş çocuk olsa yine boşarım hep bunları duydum .Hep korkuyla yaşadım bu evlilikte . Bir de gazını annesinden alıyor . Abisi ve yengesinin acısı bizden çıktı. Sürekli bir erkekliğini ispatlama derdindeydi. Abim gibi olmycam ben anneme ihanet etmiycem hep bu ve benzeri cümleler
Eşimin onayına sunmaktan hiç gocunmadım ,gocunmam .Ama şirret terbiyesiz bir cadolozun onayına sunmak çok ağır geldi bünyeye
Burada benzer konulu bir üye vardı, her hafta eşiyle ilgili konu açıyordu. Ama konu boşanmaya gelince cevapları görmezden geliyordu.Anası ölse bile aileden akrabadan yapışacak birini bulur da o herif, yine karısının yüzüne bakmaz.
Valla açıkçası kaynanam beter oğlu ondan beterNeyin değişeceğini düşünüyorsunuz ? Sorunların sebebi annesi ise onun ölmesini mi bekliyorsunuz ?
Vaktinize, heba olan yıllarınıza yazık.
Kaynana oğlu öyle olduğu için size beter geliyor, olayların sebebi o değil.Valla açıkçası kaynanam beter oğlu ondan beter
Ne diye açıyordu ki o zaman? Tavsiyeleri dikkate almıyorlarsa, '' Aaaaa öyle mi? Bak bu da olabilir. Şöyle daha iyi olmaz mı? Demek öyle. '' diye bile tepkiler vermiyorsa, insanların kafa yorarak paragraflarca yazdığı şeyleri görmezden geliyorlarsa gitsinler günlük yazsınlar efenim. Burası forum. Amacı belli. İnsanları yok yere yormaya hakları yok.Burada benzer konulu bir üye vardı, her hafta eşiyle ilgili konu açıyordu. Ama konu boşanmaya gelince cevapları görmezden geliyordu.
Yani diyeceğim bu adam boşamadığı sürece evli kalır ama olan yıllarına ve bu olaylara şahit olan çocuğa olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?