E tamam tüm bunların farkındasınız, onur gurur yerlerde, sizi bu evlilikte tutan şey ne? Nasıl sevebiliyorsunuz bu adamı hala, daha önce de söylemiştim yakışıklıymış çocuğu da yapmışsınız güzel genlerden tamam bitti işte, daha verebilecek bir şey kalmamış. Evlilikte sevgi bitip saygıyla devam ettirebilirsiniz de, saygı yoksa sürmez. Keşke bu inat ve iradenizi faydalı bir şeylere harcasaydınız elinizden kurtulamazdı, azimli güçlü kadınsınız da bi dışardan bakıp aydınlansanız dağları devirirsiniz de geç kalmazsınız umarımValla açıkçası kaynanam beter oğlu ondan beter
Yok etsen de tutmazdı . O senin hiç bir şeyin olmuyor çünkü. Kocan da değil bur şeyin değil . Dini nikah yok resmi nikah yok. Iyi ki edip ,Öyle bir beklentiye girmemissin.Eski sevgilim beni terk ettikten sonra evlendi bir de çocuk yaptı. Keşke "ahhhhh" etseydim de evde kalsaydı, işin sırrı buymuş
O bahsettiğim üye tepki alınca sadece içimi dökmek istiyorum tamam mı dediNe diye açıyordu ki o zaman? Tavsiyeleri dikkate almıyorlarsa, '' Aaaaa öyle mi? Bak bu da olabilir. Şöyle daha iyi olmaz mı? Demek öyle. '' diye bile tepkiler vermiyorsa, insanların kafa yorarak paragraflarca yazdığı şeyleri görmezden geliyorlarsa gitsinler günlük yazsınlar efenim. Burası forum. Amacı belli. İnsanları yok yere yormaya hakları yok.
Zamana bıraktım fakat kendisi şişip gelmiş yine işten büyük olasılıkla anası doldurmuşturKaynana oğlu öyle olduğu için size beter geliyor, olayların sebebi o değil.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Evet çok inatciyim o doğruE tamam tüm bunların farkındasınız, onur gurur yerlerde, sizi bu evlilikte tutan şey ne? Nasıl sevebiliyorsunuz bu adamı hala, daha önce de söylemiştim yakışıklıymış çocuğu da yapmışsınız güzel genlerden tamam bitti işte, daha verebilecek bir şey kalmamış. Evlilikte sevgi bitip saygıyla devam ettirebilirsiniz de, saygı yoksa sürmez. Keşke bu inat ve iradenizi faydalı bir şeylere harcasaydınız elinizden kurtulamazdı, azimli güçlü kadınsınız da bi dışardan bakıp aydınlansanız dağları devirirsiniz de geç kalmazsınız umarım
Bdv ye iç dökülebiliyor mu yav?O bahsettiğim üye tepki alınca sadece içimi dökmek istiyorum tamam mı dedi
Hâlâ takılı olduğunuz nokta annesi.Zamana bıraktım fakat kendisi şişip gelmiş yine işten büyük olasılıkla anası doldurmuştur
Zamana bıraktım fakat kendisi şişip gelmiş yine işten büyük olasılıkla anası doldurmuştur
Ona da açıklaması şu nasıl olsa Çocuğu da bana düşman edeceksin o yüzden böyle yapyrmHâlâ takılı olduğunuz nokta annesi.
Benim de zamanında yeni evliyken kayınvalidem ile sorunlarım oldu ama eşim hiçbir zaman annesinin sözü ile hareket etmedi. Sizin evliliğinizde bugün sorun kv olur, başka gün ablası olur...
Eşiniz aile hayatına uygun biri değil, denge kurmayı bilmiyor. Kendi çocuğunu bile istemeyen bir adamdan eş olmaz.
Yok onun anası boş durmaz eminim arayıp doldurmuştur. Ben normalde her cuma arardm anne nasılsın diye .Fakat bana bu son yaptiklarindan sonra bugün ilk kez aramadım. Eşim her gün annesiyle konuştuğu için haber uçmuştur kendisine. Sonuçta eşimin beni boşaması kaynanamin işine gelir .O yüzden her durumdan faydalanmasi gerekiyrBelki baska bir kadin vardir
Çok komik süründürecekmiş birde beni.Dava açtın,ailenin yanında rezil rüsva ettin .Bir canım kaldı daha ne istyrsa
Yok onun anası boş durmaz eminim arayıp doldurmuştur. Ben normalde her cuma arardm anne nasılsın diye .Fakat bana bu son yaptiklarindan sonra bugün ilk kez aramadım. Eşim her gün annesiyle konuştuğu için haber uçmuştur kendisine. Sonuçta eşimin beni boşaması kaynanamin işine gelir .O yüzden her durumdan faydalanmasi gerekiyr
E oğlunu paylaşamıyor .Diğer oğlu gelinin ailesinden çıkmıyor korkusu buda öyle olur diye .Fakat kendisi öyle bir nefer yetiştirmiş ki çok sadık anası için silemeyeceği insan yok.Sorsan ben oğlum mutlu olsun isterim yuvası bozulsun istemem der terbiyesiz. Lohusayken evime geldi iki lafından biri şimdiki aklım olsa evlenir mıyım anama babama hizmet ederim ,şunun gelini şöyle güzle şöyle hamarat, bizde şans yok cümleler aynen böyle .Evladini düşünen insan evine gelipte böyle seytanlik yapmazNeden kaynanin işine gelsin seni bosamasi?
Bdv ye iç dökülebiliyor mu yav?
Neyin çabası bu? Adam seni sever ama dış etkenler yüzünden zorlanırsınız, karşılıklı çabalarsınız yılmazsınız. Sizi sevmeyen, aşağılayan, yüzünüze bile bakmayan biri için çabalamak ezikçe gelmiyor mu? Umarım boşar sizi yoksa bu kafayla siz asla boşanamazsınız.Ha bide ah ettiğiniz o insan için ne kadar çaba gösterdiniz,gururunuzu onurunuzu bi tarafa bıraktınız mı dişinizi sıka sıka günlerce ağladınız mi ,geriye dönüp baktığınızda ben elimden gelen her şeyi yaptım dediniz mi ?bunları yaptıysanız ve o kişi mutluysa şu an ilginç tabi
E oğlunu paylaşamıyor .Diğer oğlu gelinin ailesinden çıkmıyor korkusu buda öyle olur diye .Fakat kendisi öyle bir nefer yetiştirmiş ki çok sadık anası için silemeyeceği insan yok.Sorsan ben oğlum mutlu olsun isterim yuvası bozulsun istemem der terbiyesiz. Lohusayken evime geldi iki lafından biri şimdiki aklım olsa evlenir mıyım anama babama hizmet ederim ,şunun gelini şöyle güzle şöyle hamarat, bizde şans yok cümleler aynen böyle .Evladini düşünen insan evine gelipte böyle seytanlik yapmaz
Bilmyrm ki ne yapacağımıŞimdi ne yapmayı düşünüyorsun peki? Bosanmadiniz diyelim ne yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?