Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınpeder ne yapıyor bu olaylar olurken ?
Seni severdim ama gözümde artık değerin kalmadı diyor .Karin bana durmadan laf sokuyor,hakaret edyr baba dedim; karım gibi kaynana mi var kurban ol bu benim anamdan dayak bile yedi yine de sesi çıkmadı diyor

kendine saygınlığını yitirmeden ayrıl her yuttuğun laf sıradanlaşıp bir üst düzeyine zemin hazırlıyor sessiz biri olsan da gerektiği yerde konuş ve tepkini ver yoksa daha çoook ezilirsin nasıl olur da bu sözleri sana söyler sende yanında durursun çocuğunuz var diye evlisiniz diye kimseye tahammül etmek zorunda değilsiniz bir de çalışıyorsunuz evlilik kadın haklarını korumak için var kölelik sözleşmesi değil toplayın kendiniz

Tatlım ailesi istemesine rağmen eşim istemedi ben herşeye rağmen uğraştım bir süre sonra evden eşyalarını alınca ailemin yanına geldim istemiyorsa boşar ne yaparsan yap annesi yalvardı dinlemedi ailesi dil döktü dinlemedi ve boşandık o bu kadar ısrarla istemiyorum diyince tamam istemiyorsan yolun açık olsun dedim tek duruşmada bitti istemeyeni zorla tutamazsın daha fazla yıpratma kendini

Yok etsen de tutmazdı . O senin hiç bir şeyin olmuyor çünkü. Kocan da değil bur şeyin değil . Dini nikah yok resmi nikah yok. Iyi ki edip ,Öyle bir beklentiye girmemissin.
Siz baya ah uzmanı olmuşsunuz hangi ah tutacak hangisi tutmayacak hemen anlıyorsunuz galiba.
Ben bütün konu boyunca en çok sizin öğretmen oluşunuza üzüldüm. İnsanlar sizden aydınlık nesiller yetiştirmenizi beklerken siz pusuya yatmış ahınızın tutmasını bekliyorsunuz.

Seni severdim ama gözümde artık değerin kalmadı diyor .Karin bana durmadan laf sokuyor,hakaret edyr baba dedim; karım gibi kaynana mi var kurban ol bu benim anamdan dayak bile yedi yine de sesi çıkmadı diyor
Böyle bir eş ve aile için mücadeleye hâlâ değiyor demek ki. Umarım ilerde sinir hastası olmazsınız, yoksa ne öğrencilerinize ne de çocuğunuza faydalı olursunuz.

Eh, yapılan yorumlar görmezden gelinirse nasıl bir derdim vardı olacak?

Yok etsen de tutmazdı . O senin hiç bir şeyin olmuyor çünkü. Kocan da değil bur şeyin değil . Dini nikah yok resmi nikah yok. Iyi ki edip ,Öyle bir beklentiye girmemissin.
İlginç bir düşünce tarzınız var insanların birbirinin kalbini kırdiginda ya da hakkını gasp ettiginde hak talep etmeleri için aralarinda illa ki resmi nikah mı olmalı.Siz örneğin bunları nişanlı iken bir haksızlık yaşasaniz nasıl olsa nikah yok ne yapsa hakkı mıdır diyecektiniz.Bu sadece evlilikler için degil insanlar arkadaşlık ve akrabalık ilişkilerinde de zorbalik görüyor.Sizin için nikah olunca her şey mübah mı?Evlilik sosyal bir sözleşme size uymazsa ,taraflar gorevlerini yerine getirmezse fes edersiniz.Bu kadar kutsallastirmaniza gerek yok.Kendinizi mağdur etmenize de gerek yok.Her insan onuru ile yaşamayı hakediyor.Eşiniz de olsa başka bir insan size zulmedemez.Ederse de ondan uzaklaşır ,hakkınızı ararsınız.

Tabi kimin duası kabul olur kimin ahı tutar onu ancak Rabbim bilir .Ben haram helal yönünden baktigim için olaya öyle bir yorum yaptım

Yeterince çabalamışsın artık o neden istemedi diye düşünme vaktin
Onu çok düşündüm. Cevabim beni sevmediği oldu ama annesi nişanlıyken bana söylemişti bir kere .Oğlum çok ters sildi mi siler bitirir kimseyi tanımaz demişti. Ben bunları hakettiğimi düşünmüyorum. Kafam öyle dolu ki

Siz verem.kanser olursaniz belki düzelir çalışan kadının da böyle adamları niye çeker hiç anlamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…