Seni severdim ama gözümde artık değerin kalmadı diyor .Karin bana durmadan laf sokuyor,hakaret edyr baba dedim; karım gibi kaynana mi var kurban ol bu benim anamdan dayak bile yedi yine de sesi çıkmadı diyorKayınpeder ne yapıyor bu olaylar olurken ?
Siz baya ah uzmanı olmuşsunuz hangi ah tutacak hangisi tutmayacak hemen anlıyorsunuz galiba.Yok etsen de tutmazdı . O senin hiç bir şeyin olmuyor çünkü. Kocan da değil bur şeyin değil . Dini nikah yok resmi nikah yok. Iyi ki edip ,Öyle bir beklentiye girmemissin.
Böyle bir eş ve aile için mücadeleye hâlâ değiyor demek ki. Umarım ilerde sinir hastası olmazsınız, yoksa ne öğrencilerinize ne de çocuğunuza faydalı olursunuz.Seni severdim ama gözümde artık değerin kalmadı diyor .Karin bana durmadan laf sokuyor,hakaret edyr baba dedim; karım gibi kaynana mi var kurban ol bu benim anamdan dayak bile yedi yine de sesi çıkmadı diyor
Eh, yapılan yorumlar görmezden gelinirse nasıl bir derdim vardı olacak?BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.
Neden boşanmak istemiyorsun?Bilmyrm ki ne yapacağımı
Gerçek hayatta da vardır öyle şeyler herkesin fikrini alır ama kendi bildiğini okur : )Eh, yapılan yorumlar görmezden gelinirse nasıl bir derdim vardı olacak?
İlginç bir düşünce tarzınız var insanların birbirinin kalbini kırdiginda ya da hakkını gasp ettiginde hak talep etmeleri için aralarinda illa ki resmi nikah mı olmalı.Siz örneğin bunları nişanlı iken bir haksızlık yaşasaniz nasıl olsa nikah yok ne yapsa hakkı mıdır diyecektiniz.Bu sadece evlilikler için degil insanlar arkadaşlık ve akrabalık ilişkilerinde de zorbalik görüyor.Sizin için nikah olunca her şey mübah mı?Evlilik sosyal bir sözleşme size uymazsa ,taraflar gorevlerini yerine getirmezse fes edersiniz.Bu kadar kutsallastirmaniza gerek yok.Kendinizi mağdur etmenize de gerek yok.Her insan onuru ile yaşamayı hakediyor.Eşiniz de olsa başka bir insan size zulmedemez.Ederse de ondan uzaklaşır ,hakkınızı ararsınız.Yok etsen de tutmazdı . O senin hiç bir şeyin olmuyor çünkü. Kocan da değil bur şeyin değil . Dini nikah yok resmi nikah yok. Iyi ki edip ,Öyle bir beklentiye girmemissin.
Bu adami böyle cekeceksin napicaksin ta ki seni terkedene kadar.O zamanda insallah paçasına yapişmazsin birakmam seni diye hi ?Bilmyrm ki ne yapacağımı
Sürekli her hafta aynı konu açılınca insanlar haliyle sinir oluyor, bir de dayak ve hakaret olunca olay yalnızca iç dökmek olmamalı.Gerçek hayatta da vardır öyle şeyler herkesin fikrini alır ama kendi bildiğini okur : )
Tabi kimin duası kabul olur kimin ahı tutar onu ancak Rabbim bilir .Ben haram helal yönünden baktigim için olaya öyle bir yorum yaptımSiz baya ah uzmanı olmuşsunuz hangi ah tutacak hangisi tutmayacak hemen anlıyorsunuz galiba.
Ben bütün konu boyunca en çok sizin öğretmen oluşunuza üzüldüm. İnsanlar sizden aydınlık nesiller yetiştirmenizi beklerken siz pusuya yatmış ahınızın tutmasını bekliyorsunuz.
Özleyeceğimi,pişman olacağımı düşünüyorum. Niye daha çok çabalamadım diye düşünürümNeden boşanmak istemiyorsun?
Yeterince çabalamışsın artık o neden istemedi diye düşünme vaktinÖzleyeceğimi,pişman olacağımı düşünüyorum. Niye daha çok çabalamadım diye düşünürüm
Dünyaları da verseniz boş, biliyorsunuz değil mi?Özleyeceğimi,pişman olacağımı düşünüyorum. Niye daha çok çabalamadım diye düşünürüm
Onu çok düşündüm. Cevabim beni sevmediği oldu ama annesi nişanlıyken bana söylemişti bir kere .Oğlum çok ters sildi mi siler bitirir kimseyi tanımaz demişti. Ben bunları hakettiğimi düşünmüyorum. Kafam öyle dolu kiYeterince çabalamışsın artık o neden istemedi diye düşünme vaktin
Kaynananin evinde değilim
Eşime miDünyaları da verseniz boş, biliyorsunuz değil mi?
Siz verem.kanser olursaniz belki düzelir çalışan kadının da böyle adamları niye çeker hiç anlamamMerhaba arkadaşlar. Gecenin bu saatinde kriz geçirmemek için zor tutyrm kendimi .Uzun olacak üşenen arkadaşlar okumasın.Daha önce de eşim ve kaynanamla ilgili birkaç konu açmıştım . Yeni doğum yaptım. Artık kaldıramıyorum bana yapılanları . Sütüm gün be gün azalıyor . Stresten üzüntüden. Eşim manyaklık derecesinde ailesine bağlı . Annesi laf sokar bana susar.Gidip söylesem of uzatma sana demedi der ki biliyorum bana söylüyor. Kadın ruh hastası ne zaman evime gelse kavga çıkarmadan dönmüyor .Biz memleketlerine gittiğimizde de aynı şekilde . Inanılmaz şekilde laf sokuyor .Kadın bana kene diyor eşim susuyor sütü bozuk diyr yine susuyr. Tabi hep laf çakarak söylüyor bunları.Ben çok konuşkan değilim sessiz kendi halimdeyim .Ama her zaman saygiliyim. Takmış sessiz oluşuma. Yok çok konuşmalıymışım gülmeliymişim. Gezmeyi sevmiyorum. Evimde vakit geçirmek daha çok hoşuma gdyr .Farklı şehirlerde yasyrz. Ne zaman evime gelse deliler gibi her gün bir yere götürmemi istiyor . Ben de kendisine uymayınca başlıyor eşime sızlanmaya onu doldurmaya.Gidecek bir yer bulamıyor gidip durakta oturuyor. Şaka gibi kadının eve karşı fobisi var .Son gelişi lohusalık döneminde oldu .Yine kavga çıkardı tabi .Biz boşanma aşamasına geldik. Barıştık bir şekilde .Şu an eşimin memleketindeyiz bayram dolayısıyla. Bu küslük döneminde eşimin bana inanılmaz hakaretleri oldu. Geldiğin yere bak ,ailen düğünde ne altın taktı ,bir daha arabama binme ,babanin evinde bindiğin araba belliydi,bundan sonra senin ailenden kimse bu eve girmiycek,benim anneme ne hediye almışsın bugüne kadar ,millette tip yok bebek gibisiyle evleniyor öylesiyle evlensem çektiğime değerdi (Bisey çektiği de yok ),bundan sonra senin paranı da istemiyorum (her ay eline sayıyorum maaşı ),2 aylık oğlunun derdine şimdiden düşmüşsün ben de anamın oğluyum beni ondan ayıramazsın buna benzer tonla hakaret .Bu arada ben üniversite mezunuyum kendisi lise .Surekli ağzında bir okudun da adam mı oldun sıradan bir mesleğin var acaba doktor falan olsan ne yapacaktın lafı. Ki ben hiçbir zaman mesleğimle övünmedim. .Kültürlerimiz o kadar farklı ki .Ailesine hizmetçilik yapmamı bekliyor sen benim aileme ne yapıyorsun diyince kadın ve erkek bir olamaz cümlesini duyuyorum. Şimdi de tutturmuş artık sizinkilere gelip gitmem çok mesafeli olurum .Niye diyorum senden dolayı sana kinim var onlardan da soğumuşum gıcık kapıyorum diyr. Bunlar dışında merhametli bir tarafı var. Kırınca pişmanlık duyuyor. Fakat o kadar dengesiz ki benim de dengemi bozdu artık . Böyle bir insan düzelir mi zamanla ?
Üzüntüden stresten mahfoldum ben artık zatenSiz verem.kanser olursaniz belki düzelir çalışan kadının da böyle adamları niye çeker hiç anlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?