Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak seni çok iyi anlıyorum çok yakın bi dönemde yaşadım bunları ben uğraşırken bana da sana dediğimiz gibi uğraşma değmez diyenler oldu dinlemedim aynı senin gibi ben sonuna kadar direnicem dedim direndim şimdi ortak tanıdıklarımızdan arkamdan söylediklerini duyuyorum ve şaşırıyorum onun gözünde nasılmışım diye
Bide üstüne hemen kabul etti meraklıymış demiş yaptıklarıma değer miydi diyorum şuan sadece sende böyle olucaksın yapma istemiyorsa yıpratma bazen olmuyor işte aynı şekilde bakılmıyor hayata

Demin ki sözümü geri alıyorum.Şu andaki durumunuzun tek suçlusu sizsiniz.Çünkü biz seçimlerimizi yaşıyoruz.Çünkü siz bir yere sabitlemişsiniz kendinizi ve bir suçlu aramakla meşgulsunuz sürekli.Hayatta yanlış yollara girilebilir önemli olan aldığımız derslerle kendimiz için doğru olabilecek ikinci,üçüncü yollar aramak.Bu hayatı yaşamakta kararlı iseniz şikayette etmeye hakkınız yok o zaman,kimseyi de suçlamayın. Ayrıca kimin başına ne gelecegini isteme ya da görme hakkına sahip degiliz.Çünkü dünyada farklı dengeler var bizim goremedigimiz ama inandigimiz.Ancak Allah akıl vermiş,bize hayatımızı şekillendirme kuvveti vermiş. Siz kendi hayatınıza odaklanin.Bu kadar kaderci olmayın.Kaderinizi olumlu yönde değiştirmeniz sizin elinizde.Bir teşebbüs de bulunmayacaksaniz da sesinizi çıkarmayın,şikayet etmeyin,kimseyi de suçlamayın.

Sizin nasıl koptu peki

Hiç bir suçu günahı yok böyle bir babaya sahip olduğu için çok şanssız olduğunu düşünüyorum. Daha iki aylık yavrum şimdiden neler oldu
Tamam işte onun için adım atın

Ona göre ondan daha erkek kimse yok.Onun deyimiyle karı sözüne bakmıyormuş erkekmiş o yüzden

Sizin nasıl koptu peki
O kadar küçük sebepler ki boşanmanın yaşanacağı bişey yok sayılır ailesine para vermesine söylenmem falan gibi konular ailemin yanına geldiğimde bile hala inanmıyordum o bensiz duramaz ki biz birbirimiz olmadan yapayız diyordum günler geçti aramadı hiç dava günü konuştuk hareketleri sevgi dolu gğnlerindeki gibiydi ama vazgeçtim ayrılmayalım demedi şöyle söyleyim sen üşürsün bu tarafa geç camıda örtüyüm sana gelmesin falan dedi ve bu konuşma geçtikten 15 dk sonra mahkeme salonuna girip boşanmak istediğimizi söyledik

Yazık gerçekten adam akıllı bir sebep bile yok

Yazık gerçekten adam akıllı bir sebep bile yok
Öyle yok küçük parçaları birleştirerek eşe dosta bahaneler uyduruyor ben kimseye hiç bişey anlatmıyorum anlatmam da sevdim ben onu sevgime yakışır şekilde davranıyorum oda sevmemiş demek ki bensiz olmak için bu kadar uğraştı demem o ki uğraşma canım anlıyorum çabanı ama sonucu hüsran oluyor İnan bana sevmeyeni yolundan döndüremezsin

Ay noldu bu konu boşandı mı sahibesi?
Yok boşanmadi ama gerçekten var mı açılmış bir dava, varsa ne durumda bilmiyor kendi de. O mevzu hiç olmamış gibi davranıyor ki kocası bey sinirlenmesin. Kayınvalide evinden kendi evlerine geçmişler hiçbirsey olmamış gibi.

Oy o nerden çıktı ya ben geride kaldım çok o zaman. Kocasıyla barıştı mı yani?

Oy o nerden çıktı ya ben geride kaldım çok o zaman. Kocasıyla barıştı mı yani?
Konu sahibi küsmüş müydü ki barışsın? Etkisiz eleman hükmünde evliliğinde, kocası beyde lütfedip evlerine götürmüş, hala evli mühim olan bu nasıl olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…