- 10 Temmuz 2020
- 889
- 1.460
- 33
Bak seni çok iyi anlıyorum çok yakın bi dönemde yaşadım bunları ben uğraşırken bana da sana dediğimiz gibi uğraşma değmez diyenler oldu dinlemedim aynı senin gibi ben sonuna kadar direnicem dedim direndim şimdi ortak tanıdıklarımızdan arkamdan söylediklerini duyuyorum ve şaşırıyorum onun gözünde nasılmışım diyeOnu çok düşündüm. Cevabim beni sevmediği oldu ama annesi nişanlıyken bana söylemişti bir kere .Oğlum çok ters sildi mi siler bitirir kimseyi tanımaz demişti. Ben bunları hakettiğimi düşünmüyorum. Kafam öyle dolu ki
Çocuğunuz için ne düşünüyorsunuz peki?Özleyeceğimi,pişman olacağımı düşünüyorum. Niye daha çok çabalamadım diye düşünürüm
Sizin nasıl koptu pekiBak seni çok iyi anlıyorum çok yakın bi dönemde yaşadım bunları ben uğraşırken bana da sana dediğimiz gibi uğraşma değmez diyenler oldu dinlemedim aynı senin gibi ben sonuna kadar direnicem dedim direndim şimdi ortak tanıdıklarımızdan arkamdan söylediklerini duyuyorum ve şaşırıyorum onun gözünde nasılmışım diye
Bide üstüne hemen kabul etti meraklıymış demiş yaptıklarıma değer miydi diyorum şuan sadece sende böyle olucaksın yapma istemiyorsa yıpratma bazen olmuyor işte aynı şekilde bakılmıyor hayata
Hiç bir suçu günahı yok böyle bir babaya sahip olduğu için çok şanssız olduğunu düşünüyorum. Daha iki aylık yavrum şimdiden neler olduÇocuğunuz için ne düşünüyorsunuz peki?
Tamam işte onun için adım atınHiç bir suçu günahı yok böyle bir babaya sahip olduğu için çok şanssız olduğunu düşünüyorum. Daha iki aylık yavrum şimdiden neler oldu
Ona göre ondan daha erkek kimse yok.Onun deyimiyle karı sözüne bakmıyormuş erkekmiş o yüzdenBöyle bi adamı erkek diyip yatağınıza nasıl alıyorsunuz çok garip. Süt kokan ağzıyla gücü yettigine artizleniyo. Sizi çok ezik gördüm azcik sivrilmeye çaba gösterin. Bu sümsügun kocaligi mi var da alttan alıp duruyosunuz
O kadar küçük sebepler ki boşanmanın yaşanacağı bişey yok sayılır ailesine para vermesine söylenmem falan gibi konular ailemin yanına geldiğimde bile hala inanmıyordum o bensiz duramaz ki biz birbirimiz olmadan yapayız diyordum günler geçti aramadı hiç dava günü konuştuk hareketleri sevgi dolu gğnlerindeki gibiydi ama vazgeçtim ayrılmayalım demedi şöyle söyleyim sen üşürsün bu tarafa geç camıda örtüyüm sana gelmesin falan dedi ve bu konuşma geçtikten 15 dk sonra mahkeme salonuna girip boşanmak istediğimizi söyledikSizin nasıl koptu peki
Yazık gerçekten adam akıllı bir sebep bile yokO kadar küçük sebepler ki boşanmanın yaşanacağı bişey yok sayılır ailesine para vermesine söylenmem falan gibi konular ailemin yanına geldiğimde bile hala inanmıyordum o bensiz duramaz ki biz birbirimiz olmadan yapayız diyordum günler geçti aramadı hiç dava günü konuştuk hareketleri sevgi dolu gğnlerindeki gibiydi ama vazgeçtim ayrılmayalım demedi şöyle söyleyim sen üşürsün bu tarafa geç camıda örtüyüm sana gelmesin falan dedi ve bu konuşma geçtikten 15 dk sonra mahkeme salonuna girip boşanmak istediğimizi söyledik
Öyle yok küçük parçaları birleştirerek eşe dosta bahaneler uyduruyor ben kimseye hiç bişey anlatmıyorum anlatmam da sevdim ben onu sevgime yakışır şekilde davranıyorum oda sevmemiş demek ki bensiz olmak için bu kadar uğraştı demem o ki uğraşma canım anlıyorum çabanı ama sonucu hüsran oluyor İnan bana sevmeyeni yolundan döndüremezsinYazık gerçekten adam akıllı bir sebep bile yok
Evet.Eşime mi
Neyse bugünkü Rutky limitim doldu. Hadi yarın aynı cevaplarda görüşürüz
Cevabını biliyor da soruyor iste öylesine.
Biliyorum. Kendine bile itiraf edememiş.Cevabını biliyor da soruyor iste öylesine.
Yok boşanmadi ama gerçekten var mı açılmış bir dava, varsa ne durumda bilmiyor kendi de. O mevzu hiç olmamış gibi davranıyor ki kocası bey sinirlenmesin. Kayınvalide evinden kendi evlerine geçmişler hiçbirsey olmamış gibi.Ay noldu bu konu boşandı mı sahibesi?
Oy o nerden çıktı ya ben geride kaldım çok o zaman. Kocasıyla barıştı mı yani?Yok boşanmadi ama gerçekten var mı açılmış bir dava, varsa ne durumda bilmiyor kendi de. O mevzu hiç olmamış gibi davranıyor ki kocası bey sinirlenmesin. Kayınvalide evinden kendi evlerine geçmişler hiçbirsey olmamış gibi.
Konu sahibi küsmüş müydü ki barışsın? Etkisiz eleman hükmünde evliliğinde, kocası beyde lütfedip evlerine götürmüş, hala evli mühim olan bu nasıl olsaOy o nerden çıktı ya ben geride kaldım çok o zaman. Kocasıyla barıştı mı yani?
Barıştm desem üzülecek misiniz. Boşanmadık ama barışmadık ta oldu mu şimdiOy o nerden çıktı ya ben geride kaldım çok o zaman. Kocasıyla barıştı mı yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?