- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Valla üzülürüm. Koca kişisinin biraz daha egosunu kaldırdığınız için üzülürüm kendinizi Üzdüğünüz için üzülürüm tabi.Barıştm desem üzülecek misiniz. Boşanmadık ama barışmadık ta oldu mu şimdi
Tabi önemli olan bu he birde para bir para vardı kocayı elde tutan sonra kocanın üç kuruş dediği kadının alın teri neyse barışmamış zaten yakışıklı kocasındanKonu sahibi küsmüş müydü ki barışsın? Etkisiz eleman hükmünde evliliğinde, kocası beyde lütfedip evlerine götürmüş, hala evli mühim olan bu nasıl olsa
Yakışıklımıymış 3-C’den timurTabi önemli olan bu he birde para bir para vardı kocayı elde tutan sonra kocanın üç kuruş dediği kadının alın teri neyse barışmamış zaten yakışıklı kocasından
Bize ne allah aşkına seni de kocanı da tanımayız etmeyiz ama yapışmayın sizi sevmeyen insanlara ben bile burdan tilt oldum eşiniz size gıcık olsa haklı yaniBarıştm desem üzülecek misiniz. Boşanmadık ama barışmadık ta oldu mu şimdi
Girme konuya öyleyse tilt mi oldun ne olduysanBize ne allah aşkına seni de kocanı da tanımayız etmeyiz ama yapışmayın sizi sevmeyen insanlara ben bile burdan tilt oldum eşiniz size gıcık olsa haklı yani
Kesin sakallı makallı bildiğimiz türk erkeğidir biraz da boyu uzundur kendini yakışıklıyım diye kakalıyordurYakışıklımıymış 3-C’den timur
Sağlam bir adım atmak için ne bekliyorsunuzBir de izne ayrılacağımı biliyor utanmadan ödersin kirayı elektrik suyu dyr sanki ben izinde para alcm. Sanki bu vakte kadar kazandığım parayı ona vermemişim gibi.Güya burnumu sürtecek. Gerçekten aklını falan yitirmiş bu adam
Hayır o değil . Arabasını ailesi almış taaaaa milattan önce. Ben şu an anneciğim,babacığım çok çok teşekkür ederim size beyime bu arabayı aldınız demiyormusum teşekkür etmiyormuşum o yüzden binme diyor.Bir daha arabama binme ne ya ? 3-C’den arkadaşımız timur mu eşiniz ?
Tek gözünü de kısıyordur etrafa bakarkenKesin sakallı makallı bildiğimiz türk erkeğidir biraz da boyu uzundur kendini yakışıklıyım diye kakalıyordur
Eğitim hayatını tamamlayamamışsın sen ilkokul 3’e dönüp tekrar başla desenize. Neyine tahammül ediyorsunuz ?Hayır o değil . Arabasını ailesi almış taaaaa milattan önce. Ben şu an anneciğim,babacığım çok çok teşekkür ederim size beyime bu arabayı aldınız demiyormusum teşekkür etmiyormuşum o yüzden binme diyor.
Siz sanırım herkes evliliğinizi kıskanıyor, barışmayın diye uğraşıyor sanıyorsunuz. Sizin gibilere gerçekten tek kelime yazılmamalı. Arabeske bağlamışsınız bir herif için, buradaki insanları azarlıyorsunuz. Bizim dediğimiz hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz madem, kapatın konunuzu. Biz de koca delisi bir kadın görmemiş oluruz. Şu an kocanıza bile hak verdim, umarım sizi boşar da kurtulur adam.Barıştm desem üzülecek misiniz. Boşanmadık ama barışmadık ta oldu mu şimdi
Yok yok öyle değil de keşke yakışıklı olacağına insan olsaydıKesin sakallı makallı bildiğimiz türk erkeğidir biraz da boyu uzundur kendini yakışıklıyım diye kakalıyordur
Buna çok güldümGerçekten aklını falan yitirmiş bu adam
Işine gelmiyorsa yorum yapma . Ayrıca gayet düzgün üslupta yorum yapan arkadaşlar var sözüm onlara değilSiz sanırım herkes evliliğinizi kıskanıyor, barışmayın diye uğraşıyor sanıyorsunuz. Sizin gibilere gerçekten tek kelime yazılmamalı. Arabeske bağlamışsınız bir herif için, buradaki insanları azarlıyorsunuz. Bizim dediğimiz hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz madem, kapatın konunuzu. Biz de koca delisi bir kadın görmemiş oluruz. Şu an kocanıza bile hak verdim, umarım sizi boşar da kurtulur adam.
Hiiiii, iki aylık çocuk da mı varHiç bir suçu günahı yok böyle bir babaya sahip olduğu için çok şanssız olduğunu düşünüyorum. Daha iki aylık yavrum şimdiden neler oldu
Es olamadı belki baba olur dedim de onu da olamadı . Fakat kendisi mükemmel bir evlattır . Anammmmm diyince evdeki bardaklar zangırdar o dereceHiiiii, iki aylık çocuk da mı var
Böyle gelişememiş adamlara neden çocuk yapıyorsunuz be güzelim
Anneni tanısam tut saçından çıkar kızını şu saçmalıktan dicem yemin ederim. Ay durup durup bildirim geliyor okuyup asabımı bozuyorum yok yereHayır o değil . Arabasını ailesi almış taaaaa milattan önce. Ben şu an anneciğim,babacığım çok çok teşekkür ederim size beyime bu arabayı aldınız demiyormusum teşekkür etmiyormuşum o yüzden binme diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?