Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi küsmüş müydü ki barışsın? Etkisiz eleman hükmünde evliliğinde, kocası beyde lütfedip evlerine götürmüş, hala evli mühim olan bu nasıl olsa
Tabi önemli olan bu he birde para bir para vardı kocayı elde tutan sonra kocanın üç kuruş dediği kadının alın teri neyse barışmamış zaten yakışıklı kocasından

Bir de izne ayrılacağımı biliyor utanmadan ödersin kirayı elektrik suyu dyr sanki ben izinde para alcm. Sanki bu vakte kadar kazandığım parayı ona vermemişim gibi.Güya burnumu sürtecek. Gerçekten aklını falan yitirmiş bu adam

Sağlam bir adım atmak için ne bekliyorsunuz
Belli ki 3-C sınıfının en yaramazı bu timur.....

Bir daha arabama binme ne ya ? 3-C’den arkadaşımız timur mu eşiniz ?
Hayır o değil . Arabasını ailesi almış taaaaa milattan önce. Ben şu an anneciğim,babacığım çok çok teşekkür ederim size beyime bu arabayı aldınız demiyormusum teşekkür etmiyormuşum o yüzden binme diyor.

Kesin sakallı makallı bildiğimiz türk erkeğidir biraz da boyu uzundur kendini yakışıklıyım diye kakalıyordur
Tek gözünü de kısıyordur etrafa bakarken Arabası da var, üstelik bir daha binme demiş. Vay benim yakışıklı kardeşime bak

Eğitim hayatını tamamlayamamışsın sen ilkokul 3’e dönüp tekrar başla desenize. Neyine tahammül ediyorsunuz ?

Barıştm desem üzülecek misiniz. Boşanmadık ama barışmadık ta oldu mu şimdi
Siz sanırım herkes evliliğinizi kıskanıyor, barışmayın diye uğraşıyor sanıyorsunuz. Sizin gibilere gerçekten tek kelime yazılmamalı. Arabeske bağlamışsınız bir herif için, buradaki insanları azarlıyorsunuz. Bizim dediğimiz hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz madem, kapatın konunuzu. Biz de koca delisi bir kadın görmemiş oluruz. Şu an kocanıza bile hak verdim, umarım sizi boşar da kurtulur adam.

Işine gelmiyorsa yorum yapma . Ayrıca gayet düzgün üslupta yorum yapan arkadaşlar var sözüm onlara değil

Anneni tanısam tut saçından çıkar kızını şu saçmalıktan dicem yemin ederim. Ay durup durup bildirim geliyor okuyup asabımı bozuyorum yok yere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…