- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Haklısın senin gibi kendini değersiz gören koca bağımlılarına yorum yazarak hata ettik. İzne ayrılınca faturaları nasıl ödeyeceğini düşün sen. Kocişin sana öyle emretmiş. Kızdırma onu yoksa seni boşar.Işine gelmiyorsa yorum yapma . Ayrıca gayet düzgün üslupta yorum yapan arkadaşlar var sözüm onlara değil
Siz kocanızı yetiştirmek zorunda değilsiniz. Anası değilsiniz onun. Gelişimini tamamlamış bir birey olarak evlenmediniz mi onunla ? Bu durumda o namemnun anasına götürün deyin ki. Bu olmamış, yenisini yapınÖzleyeceğimi,pişman olacağımı düşünüyorum. Niye daha çok çabalamadım diye düşünürüm
Es olamadı belki baba olur dedim de onu da olamadı . Fakat kendisi mükemmel bir evlattır . Anammmmm diyince evdeki bardaklar zangırdar o derece
Canım senin yaşadığın duygu sevgi aşk değilOna olan sevgim bitse bu dediklerinizi yapmak çok kolay .Eşimin bana saygısının kalmadığını biliyrm çünkü ne olursa olsun gitmeyeceğimi anladı. Rabbim yardımcım olsun .Artık sağlıklı düşünemiyorum
Canım senin yaşadığın duygu sevgi aşk değil
Artık saplantı inat hırs boyutuna gelmiş
Yapma canına yazık çocuğunu düşün ona ruhen sağlıklı bir anne gerekiyor
Bırak adamı boşan demiyorum kesinlikle
Senin tabirinle sevmeye saymaya biraz mola ver bide böyle dene
Kendini sevmeyi dene kendine değer ver azıcık
Sevmesem bu hakaretlerine ,zulümlerine ne diye katlanayim. Zaten çalışyrm maddi olarak bir bağımlılığım yok benim. Adam Ben de özgüven diye bişey bırakmadı ki .Akrabalarindan bir kadın geldi bayramda. Bir şeyden konu açıldı senin boyun posun yeter ,fındık gibi ağzın burnun saçını da boyatmayı ver ne olacak dedi. Kadın gitti ya ne tatlı kadın nasıl iltifat ediyor dedim sen onun her dediğine inanma dyr.Ne demek bu şimdi. Eskiden öyle beğenirdim kendimi artık aynaya bakmak istemiyorum. Gel de bu şartlar altında rahat ol işteBak Rutky eğer konun cidden gerçekse ve seviyorsan kocanı.. seni sevmesini istiyorsan kendini değiştirmen lazım. Tüm samimiyetimle söylüyorum bunu.
Yani adamın seni sevmesi için biraz it gibi davranman gerekiyor . Kusura bakma ama hakeden de birisi. Sallamayacaksın vazgecebilecegini göstereceksin.. bunları daha önce de yazdım cevap vermedin ama gerçekten bunlari bir dene. Hangi erkek gurursuz kadinı sever? Sen kocanı sevsen bir çeki düzen veririsin kendine. Sevmiyorsan da boşan. Ama seviyorsan da bunlari bir dene .
Süslen püslen aynaya bak ay bugün de ne güzelim be falan de. Rahat takıl mesela.
Haklısınız kendimi sevsem bu insanı seçmezdim zaten .Sevmeye saymaya mola ver demissiniz .Şu an aynı evde iki yabancı gibiyiz . Konuşmuyoruz zatenCanım senin yaşadığın duygu sevgi aşk değil
Artık saplantı inat hırs boyutuna gelmiş
Yapma canına yazık çocuğunu düşün ona ruhen sağlıklı bir anne gerekiyor
Bırak adamı boşan demiyorum kesinlikle
Senin tabirinle sevmeye saymaya biraz mola ver bide böyle dene
Kendini sevmeyi dene kendine değer ver azıcık
Kına gönderirim sana o zamanSiz sanırım herkes evliliğinizi kıskanıyor, barışmayın diye uğraşıyor sanıyorsunuz. Sizin gibilere gerçekten tek kelime yazılmamalı. Arabeske bağlamışsınız bir herif için, buradaki insanları azarlıyorsunuz. Bizim dediğimiz hiçbir şeyi beğenmiyorsunuz madem, kapatın konunuzu. Biz de koca delisi bir kadın görmemiş oluruz. Şu an kocanıza bile hak verdim, umarım sizi boşar da kurtulur adam.
Sevmesem bu hakaretlerine ,zulümlerine ne diye katlanayim. Zaten çalışyrm maddi olarak bir bağımlılığım yok benim. Adam Ben de özgüven diye bişey bırakmadı ki .Akrabalarindan bir kadın geldi bayramda. Bir şeyden konu açıldı senin boyun posun yeter ,fındık gibi ağzın burnun saçını da boyatmayı ver ne olacak dedi. Kadın gitti ya ne tatlı kadın nasıl iltifat ediyor dedim sen onun her dediğine inanma dyr.Ne demek bu şimdi. Eskiden öyle beğenirdim kendimi artık aynaya bakmak istemiyorum. Gel de bu şartlar altında rahat ol işte
Eşimin derdi işi gücü zayıflığım zaten.Ne güzel sizin eşiniz başınızın etini yememiş al da al diyeAnlıyorum seni .Benim eşim de bana çok zayıfsın diyordu bir ara beğenmiyordu evlendikten sonra kilo verdim diye. Özguvenim nasıl yerlerdeydi. Sonra dedim ki yaa sen hiç bu kiloda olup da bu kadar güzel kadın gordün mü güldüm ettim ona o fırsatı vermemek için. Giyinmeme dikkat ettim. Olumlu oldum hep gülümsedim. Yani ben kendimi sevmeyi beğenmeyi öğrendim ona ihtiyac duymadan. sonra tapmaya başladı...
Ben eminim senin güzel bir kadın olduğuna. Diyen gerçekten demiştir . Öyle spesifik iltifat niye etsin yoksa:) sen de bunu dene. Özgüvenin koca bile olsa bir kişiye bağlı olmasın. Düştüğünde de yaz akıl al burdakilerden. Saçma bi konuda bile öyle destek oluyorlar ki sagolsunlarkadın dayanışması .
“Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehlini Alsa Da Hamurunda Varsa Eşeklik, Baki Kalır”Kına gönderirim sana o zaman
Hangi odanın aynasına bakıyorsun şu an :)Bir de yazdıklarinin ne anlama geldiğini biliyor musun acaba :)“Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehlini Alsa Da Hamurunda Varsa Eşeklik, Baki Kalır”
Tam seni anlatıyor
Bak canımHaklısınız kendimi sevsem bu insanı seçmezdim zaten .Sevmeye saymaya mola ver demissiniz .Şu an aynı evde iki yabancı gibiyiz . Konuşmuyoruz zaten
Ben biliyorum da içinde "koca", "erkek" ve "yakışıklı" kelimeleri geçmediği için sen bilmezsin cahil öğretmen hanımHangi odanın aynasına bakıyorsun şu an :)Bir de yazdıklarinin ne anlama geldiğini biliyor musun acaba :)
Yok yok senin kesin erkeklerle özellikle de yakışıklı erkeklerle ilgili bir sıkıntın varBen biliyorum da içinde "koca", "erkek" ve "yakışıklı" kelimeleri geçmediği için sen bilmezsin cahil öğretmen hanım
Ay evet ya valla buradaki herkesin kocası evlat olsa eldivenle sevilecek tipler. Bir sizinki süper yakışıklı. Biz hayatımızda hiç yakışıklı erkek görmedik. Kıskançlıktan geberiyoruz, yataklara düştük yakışıklı koca diye.Yok yok senin kesin erkeklerle özellikle de yakışıklı erkeklerle ilgili bir sıkıntın var
Size bir şey söylemedim o konuda . Yalnızca hanım efendi sanki benim inadına durmadan tutturmş bir yakışıklı lafını her yorumunda o var .Yoksa kimse kıskanıyor gibi bir düşüncem olmadiAy evet ya valla buradaki herkesin kocası evlat olsa eldivenle sevilecek tipler. Bir sizinki süper yakışıklı. Biz hayatımızda hiç yakışıklı erkek görmedik. Kıskançlıktan geberiyoruz, yataklara düştük yakışıklı koca diye.
Öff baydınız vallahi bak. Burada kim sizin kötülüğünüzü istiyor? Düzgünce söylendi anlamadınız, sert konuşuldu anlamadınız.
Ya saplantılısınız ya aşırı arabesk. Başka bir açıklaması yok şu tavrınızın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?