Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok etsen de tutmazdı . O senin hiç bir şeyin olmuyor çünkü. Kocan da değil bur şeyin değil . Dini nikah yok resmi nikah yok. Iyi ki edip ,Öyle bir beklentiye girmemissin.
Acaba bizi kekliyor musun rutki? Bu yorumlarını gorunce bizimle dalga gectıgını dusunuyorum?

Size bir şey söylemedim o konuda . Yalnızca hanım efendi sanki benim inadına durmadan tutturmş bir yakışıklı lafını her yorumunda o var .Yoksa kimse kıskanıyor gibi bir düşüncem olmadi
Bana ya da başkasına ne farkeder? Siz gerçeği görmek istemiyorsanız ısrarla burada kimsenin size yardımı olamaz. Siz tam olarak ne istiyorsunuz? Buraya yazarken ne beklediniz?

Neden utansın kı?

asla.zamanla iyice igrenclesip bütün ömrünü yer.

Sen öyle sanıyorsun sadece.
Hangi zorunda oldugu seyı yapmıs ki simdi bu dediklerini yapacak?
Cidden uzun zamandır bu kadar sinirim bozulmadı bi konuya. Adam ortak çocuklarına bakan karısından izin sürecinde para istiyor. Konu sahibi günde 50 mg lık 3 doz antidepresan alan insan sakinliğinde yaklaşmıyor mu olaya

Böyle mutsuz hayatlara neden bir çocuğu dahil ettiniz? Anlamıyorum cidden.

Ayrıca dediğim gibi, gururlu olun ve boşanın. Lütfen, kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacak.
Çocuğumun vebali de üstünde . Onun suçunu bile benim üzerime atyr ben istemişim çocuğu . Yapmasaydın ahlaksız sanki tecavüz ettim adama

Okudun mu son sayfadaki yorumları bilmiyorum rutkinun kafası farklı calısıyor ve ben bizimle kafa bulduğunu dusunmeye basladım, gerceklıkten uzak cevapları yuzunden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…