Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canim alışmış o senden geçinmeye boşuna kürek çekme.bize bakacak diyorsunda 1 tane ekmek alıp 1000laf eder belli karakterinden heleki bide kaynanan verir fiti aç bırakır seni.
Yok o konuda hakkını yiyemem.Evine bize karşı eli çok açıktır . Yani bu boşanma davasından önce öyleydi .Şu an oda yok akli sıra beni cezalandırıyor

Okudun mu son sayfadaki yorumları bilmiyorum rutkinun kafası farklı calısıyor ve ben bizimle kafa bulduğunu dusunmeye basladım, gerceklıkten uzak cevapları yuzunden
Ben de kesinlikle basiretinin bağlandığını düşünüyorum. Hani bazen olur ya bi kuyuya düşeriz ışığı yakacak bizi ordan çekip alacak bir el gerekir. Bu kızcağaza bi dostunun yakınının falan el atması lazım. Cidden durumu hiç iyi değil.

Kafa buluyor, net. Ben artik yorum yapmiyorum benneyanginlargordum
Evlılıgımın bitmesinden bahsettim, sordu
Cevap verdim, adama yapısmadım dıye bana sen suclusun dedı
Bitme sebebı benım eyvallah dememmıs.
Neden ayaklarına kapanmadım diye suclu oldum.
Kafası boyle calısıyor. Yukarıda bir yerde yazdı bunu.
Benım ıcın gerceklıgı ozaman bıttı

Kimse el atamaz, anne sakın Karısma Evlılıgım biterse senın yuzunden der senı dusman bellerım diyen bırı kendısı.

Sevgi ve saygı dolu bir ailede yetiştiğine inanmıyorum açıkçası. Kadın erkek şemaları çok sıkıntılı

Siz suçlusunuz demedim uydurmayın.Çok gamsızsınız dedim bitirken siz de bitmesin diye çok çaba sarfetmemissiniz dedim. Siz de onayladınız

Sevgi ve saygı dolu bir ailede yetiştiğine inanmıyorum açıkçası. Kadın erkek şemaları çok sıkıntılı
Bunu da dediler, cokta iyi bir ailesi varmıs yorum aralarında gordum bosa gel basımızın ustunde yerin var diyen insanlar aılesı.
Anne sakın Karısma dedıgıne gore?
Bizde hep kucakta opucuklere bogularak sevilmedik ama ya, ben calısan anne babanın cocuguydum mesela.
Simdiki gibi İnternetti dolu dolu oyuncaklar avmler parklar yoktu, aksam olsa annem gelse diye camda beklerdım her gun annemi ozlerdım. Ikı saat gorur sonra uyurdum.
Yani bu sevilmemekte degıl baska bisey.
Kendime saygım yok davranısı bunlar.
Adam baska kadın sevip mutlu olacak diye korkuyor, tek korkusu bu.

E ben bu adama sevmekten başka bir şey yapmadım ama
güzel kızım bak, sen yeşil ışıkta saatte 50 km. ile , sinyal verip,bütün kurallara uyarak kavşaktan geçerken aşır hızda giden alkollü bir sürücü sana yandan vurmuş, ağzın yüzün kan içinde kemiklerin kırık ama sen hala pert olmuş aracının kontağını açıp yola devam etmeye çalışıyorsun, diyorsun ki ama ben hata yapmadım, hemen işe gitmem lazım....hata yapmamış olabilirsin ama yürümüyor işte, bi sal kendini, bi bekle ,kabullen artık başına geleni, çok zor söylemek ve kabullenmek ama sen kurbansın bu ilişkide, düzeltemezsin ancak ölene kadar itaat edersin

Siz suçlusunuz demedim uydurmayın.Çok gamsızsınız dedim bitirken siz de bitmesin diye çok çaba sarfetmemissiniz dedim. Siz de onayladınız
Uydurmuyorum duzgun konus.
Yukarıda duruyor yazılanlar.
Onay falan vermedim, benı sevmeyen adam ıcın gururumu ayak altına almadım elbette dedım bu Onay degıl
Sana gore cabalamsk sevgı dilenmek gururunu ayak altına almak.

Gayet te yanılıyorsunuz. Babam bir kere olsun elini kaldırmadan büyüttü beni. Anneme de hiç şiddeti olmadi . Sevgisi saygısı da vardı. Ben bana uymayan şeyleri itiraz ederdim baba evinde özgürce konuşurdum. Ama şu an kocama babama kinustigumun yarısı kadar konusamıyirum

Al iste denizbenimadim bak.
Kendıme saygım yok insanı baska bisey degıl.
Bır insana yapısmamayı sevgi dılenmemeyı eyvallah demeyi gururlu sekılde arkanı donup gitmeyi cabalamamak olarak ele alıyor ve ailesi guzel insanlar

Kadın erkeklerle ilgili düşünceleri ciddi sıkıntılı. Sorun orda. O nedenle ailede anne baba rollerinde sıkıntı olma ihtimali yüksek bence

Tamam işte bak çabalamamişsin neyi savunuyorsun sen?konuşmayı senden öğrenecek değilim.

Tamam işte bak çabalamamişsin neyi savunuyorsun sen?konuşmayı senden öğrenecek değilim.
Cabalamak sana gore adama yapısmak ne anlatıyorsun sen bana ya? Insan su hayatta gururu onuru ıcın yasar, varsa evladı ıcın yasar.
Sacma sacma cumleler kurma bana, adama paspas olmadım sevgı dılenmedım diye çabalamamıssın derken biraz utan.
Keske bende gururlu durabılseydım dıye biraz uzul.

Peki bu bozuk Şemalı kadın erkek rollerini nerden öğrendiniz. Bakış açınızda gerçekten problem var çünkü. Evlilik için çabalanmalı vs ama o evlilik bu değil. Siz eşinize hastalıklı şekilde bağımlı ve takıntılısınız ve bunu aşk sanıyorsunuz

Siz bana ne diye saldırıyorsunuz onu anlayamadım. Evliliginizden bana ne çaba gösterdiniz ya da göstermediniz. Kafa buluyor demissiniz konu ordan buraya geldi . Normalde bende çok gururluyum hanım efendi.Kimsenin biseyine tenezzül etmem kimseye de yapışmam ama eşime karşı olamıyorum işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…