Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendın sordun dupdururken gelıp sana naptıgımı anlatmadım bırıncısı
İkincisi Yasadıgın seyler bana gercek gelmedıgı ıcın saldırı falan da yok sana saldıran sayet gercekse yazdıkların, kocan.
Kime yapısıp yapısmadıgın benı zerre ilgilendirmiyor
Haddını bana degil, varsa kocana aş.

Yine tezatlıklar denizinde yüzülüyor
Paramı yedi ama eli bol
Bakin paramı yedi derken tüm maaşımız evin ihtiyaçlarına gitti . Benim de onunda .Ben çalışan kadın olarak bir günde bu ay ki bin lira da benim olsun diyip alamadım. Hangi çalışan insanı eşi maaşını kurusu kuruşuna biliyr .Benim ki biliyor işte . Eli boldan kastettigm çimri bir insan değil eşim

Aşmamı istemiyorsan ona göre yorum yap.

Eşime karşı hissettiğim duyguları başka kimseye karşı hissetmedim .Aşık olduğumu biliyrm zaten.

Sizi gerçekten hayatta tanımak isterdim eğer gerçekseniz.Hatta okkalı bir kaç tokat atmak isterdim kendinize gelmeniz için.Siz burayı bu konuyu yazmışsınız insanlardan beklentiniz olmuş onlarda size cevaplar yazmış.Kimi yumuşak kimi sert olmuş ama bu cevaplarda size göre şekillenmiş.Sen bu adam ve ailesi için elinden geleni hatta gelmeyeni insanüstü bir çabayla yapmışsın.Daha ne yapabilirsin ki?Hadi bu ay barıştın eşin davayı geri çekti peki öbür ay da aynı şeyleri yaşamayacak mısın?Yazık değil mi çocuğun böyle şiddet ortamında büyüyor bak.Evlat eşten bile önce gelir.Bu bağımlı tavırlarını lütfen bebeğin için sergile.Diyorsun ki ee napayım evlenmeseydi boşanmak isteyen taraf o o yüzden suçlu diyosun.Ama adam istemiyor bunu kabul et.Yaşın gençken kendini çocuğunu kurtar.Ve için rahat olarak boşan çünkü sen kimsenin yapmayacağı fedakarlıkları yapmışsın.Bırak allah onlardan çıkarsın.

Yok etsen de tutmazdı . O senin hiç bir şeyin olmuyor çünkü. Kocan da değil bur şeyin değil . Dini nikah yok resmi nikah yok. Iyi ki edip ,Öyle bir beklentiye girmemissin.
ablacım sen sahiden hic iyi değilsin.... ahı bile tekeline almışsın, yok nikahsız ah tutmaz, yok benim ahım tutacak seninki tutmayacak....bunlar sağlıklı haller düşünceler belirtiler değil, sadece çocuğun için değil, meslek ve sosyal yaşamında iletişimde olduğun herkesin hayrı için acilen tedavi ol lütfen.

Onu neden yazdığımı idrak edememissiniz hanım efendi. Şimdi anlatsamda anlamazsınız ki .Hani haram ve helaller varya konuya öyle bakıp cevap yazdım diycemde kime ne anlatıyorum

Kesin sakallı makallı bildiğimiz türk erkeğidir biraz da boyu uzundur kendini yakışıklıyım diye kakalıyordur
yok yav değildir, bu kadar eziyeti bradley cooper dan aşağısına çekmez bi insan evladı, hatta ona bile bi eehhh çekilir de yine kıyamaz insan tabii hemen boşamaya

10 çocuğumda olsa sizin yaşadıklarınızı yaşayıp sizdeki imkan bende olsa arkam donup bakmam. Çocuğunuza iyilik yapiyorsunuz sanıyorsunuz ama kendi bağımliliginz için onu kullanıyorsunuz. O ortamda sağlıklı çocuk yetişmez. Bi tekmeyi atsanız en fazla 2 ayda kendinize geleceksiniz

Konu sahibi saplantılı anladığım kadarıyla. Bu saplantının sebebini bulmadan da kurtulamaz gibime geliyor.

Yok o konuda hakkını yiyemem.Evine bize karşı eli çok açıktır . Yani bu boşanma davasından önce öyleydi .Şu an oda yok akli sıra beni cezalandırıyor
O zaman maaşı eline sayıyordun o da senin maaşı harcıyordu eve, çıkarıp da kendi maaşını mu harcıyordu sanki. Eminim senin maaşı harcayıp kendine de birikim yapmıştır. Şimdi ücretsiz izne ayrılma durumu olup para kaynağı olmayınca göstermiş yüzünü faturayı öde diyerek

Söylediğine göre adam ticaret yapıyormuş, yani çok da maaşına ihtiyacı olan biri değil aslında. Belki Rutky ısrarla veriyordu.

Bize ne allah aşkına seni de kocanı da tanımayız etmeyiz ama yapışmayın sizi sevmeyen insanlara ben bile burdan tilt oldum eşiniz size gıcık olsa haklı yani
Yorumunuz fazla kırıcı değil mi yaşamadığınız konu hakkında böyle büyük büyük konuşmak kolay öyle olmuyor insan pes etmeyi kendine yediremiyor evet değmiyor istemeyeni istemesin katılıyorum ama kırıcı olmaya hakkımız yok

Yani bir öğretmenin kendi sosyal hayatında böyle olması yetiştireceği yeni nesil konusunda beni kaygıya düşürüyor.. Ne diyim Allah kurtarsın.. Böyle eğtimciler görünce her öğretmene acaba sosyal hayatnda sağlıklı bir birey mi çocuğumu iyi eğitebilecek mi diye düşünmeye başladm (genelleme değil, konu sahibinden kastım)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…