- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Kendın sordun dupdururken gelıp sana naptıgımı anlatmadım bırıncısıSiz bana ne diye saldırıyorsunuz onu anlayamadım. Evliliginizden bana ne çaba gösterdiniz ya da göstermediniz. Kafa buluyor demissiniz konu ordan buraya geldi . Normalde bende çok gururluyum hanım efendi.Kimsenin biseyine tenezzül etmem kimseye de yapışmam ama eşime karşı olamıyorum işte
Bakin paramı yedi derken tüm maaşımız evin ihtiyaçlarına gitti . Benim de onunda .Ben çalışan kadın olarak bir günde bu ay ki bin lira da benim olsun diyip alamadım. Hangi çalışan insanı eşi maaşını kurusu kuruşuna biliyr .Benim ki biliyor işte . Eli boldan kastettigm çimri bir insan değil eşimYine tezatlıklar denizinde yüzülüyor
Paramı yedi ama eli bol
Aşmamı istemiyorsan ona göre yorum yap.Kendın sordun dupdururken gelıp sana naptıgımı anlatmadım bırıncısı
İkincisi Yasadıgın seyler bana gercek gelmedıgı ıcın saldırı falan da yok sana saldıran sayet gercekse yazdıkların, kocan.
Kime yapısıp yapısmadıgın benı zerre ilgilendirmiyor
Haddını bana degil, varsa kocana aş.
Rutki bana bir daha yazma.Aşmamı istemiyorsan ona göre yorum yap.
Tabiki kışkırtacak şey yazmayın yazmam.Rutki bana bir daha yazma.
Rutki bana bir daha yazma?Tabiki kışkırtacak şey yazmayın yazmam.
Eşime karşı hissettiğim duyguları başka kimseye karşı hissetmedim .Aşık olduğumu biliyrm zaten.Peki bu bozuk Şemalı kadın erkek rollerini nerden öğrendiniz. Bakış açınızda gerçekten problem var çünkü. Evlilik için çabalanmalı vs ama o evlilik bu değil. Siz eşinize hastalıklı şekilde bağımlı ve takıntılısınız ve bunu aşk sanıyorsunuz
ablacım sen sahiden hic iyi değilsin.... ahı bile tekeline almışsın, yok nikahsız ah tutmaz, yok benim ahım tutacak seninki tutmayacak....bunlar sağlıklı haller düşünceler belirtiler değil, sadece çocuğun için değil, meslek ve sosyal yaşamında iletişimde olduğun herkesin hayrı için acilen tedavi ol lütfen.Yok etsen de tutmazdı . O senin hiç bir şeyin olmuyor çünkü. Kocan da değil bur şeyin değil . Dini nikah yok resmi nikah yok. Iyi ki edip ,Öyle bir beklentiye girmemissin.
Onu neden yazdığımı idrak edememissiniz hanım efendi. Şimdi anlatsamda anlamazsınız ki .Hani haram ve helaller varya konuya öyle bakıp cevap yazdım diycemde kime ne anlatıyorumablacım sen sahiden hic iyi değilsin.... ahı bile tekeline almışsın, yok nikahsız ah tutmaz, yok benim ahım tutacak seninki tutmayacak....bunlar sağlıklı haller düşünceler belirtiler değil, sadece çocuğun için değil, meslek ve sosyal yaşamında iletişimde olduğun herkesin hayrı için acilen tedavi ol lütfen.
yok yav değildir, bu kadar eziyeti bradley cooper dan aşağısına çekmez bi insan evladı, hatta ona bile bi eehhh çekilir de yine kıyamaz insan tabii hemen boşamayaKesin sakallı makallı bildiğimiz türk erkeğidir biraz da boyu uzundur kendini yakışıklıyım diye kakalıyordur
O zaman maaşı eline sayıyordun o da senin maaşı harcıyordu eve, çıkarıp da kendi maaşını mu harcıyordu sanki. Eminim senin maaşı harcayıp kendine de birikim yapmıştır. Şimdi ücretsiz izne ayrılma durumu olup para kaynağı olmayınca göstermiş yüzünü faturayı öde diyerekYok o konuda hakkını yiyemem.Evine bize karşı eli çok açıktır . Yani bu boşanma davasından önce öyleydi .Şu an oda yok akli sıra beni cezalandırıyor
Söylediğine göre adam ticaret yapıyormuş, yani çok da maaşına ihtiyacı olan biri değil aslında. Belki Rutky ısrarla veriyordu.O zaman maaşı eline sayıyordun o da senin maaşı harcıyordu eve, çıkarıp da kendi maaşını mu harcıyordu sanki. Eminim senin maaşı harcayıp kendine de birikim yapmıştır. Şimdi ücretsiz izne ayrılma durumu olup para kaynağı olmayınca göstermiş yüzünü faturayı öde diyerek
Yorumunuz fazla kırıcı değil mi yaşamadığınız konu hakkında böyle büyük büyük konuşmak kolay öyle olmuyor insan pes etmeyi kendine yediremiyor evet değmiyor istemeyeni istemesin katılıyorum ama kırıcı olmaya hakkımız yokBize ne allah aşkına seni de kocanı da tanımayız etmeyiz ama yapışmayın sizi sevmeyen insanlara ben bile burdan tilt oldum eşiniz size gıcık olsa haklı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?