Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin psikolojisi normal değil.Adam resmen senden ayrılırsam çok mutlu olurum,kendime çok da güzel manken gibi birini bulurum diyor.Bizim akıllı konu sahibi onu mutlu görmeye dayanamam diyor.Eee kendin mutsuzsun onu ne yapacağız?Birak mutlu olsun ama sen de mutlu ol.Ayy çok daha fazla yazamayacağım dayanamıyorum.Ağzimi açarsam ban yiyeceğim

Aaa olur mu ? Hiç birşey yapamadığı icin gelip burda konu açıp insanlarn saydırmasyla kendilerini rahatlatıyorlar.. sonra hiçbrşey olmamıs gibi.hayatlarına devam ediyorlar..

Duzelmez
İdare edebilme surenizde sizin sabir noktaniza kadar olur

Uzun yazmistim,ara sayfalarda ama cok guzel bakiyor seviyor gibi seyler okudum
Size kalkip millet ilik gibilerin kahrini cekiyor bana dusene bak diyebilecek hadsiz saygisiz biri ,diger soylediklerini geciyorum bunuda iki ay once dogum yapmis bir kadina soyleyecek kadar nankor ama merhametli

Kendinize ozsayginiz kalmamis evlilik derdindesiniz kusura bakmayin agir oldu belki ama burdan gorunen o

kendiniz icin uzmanla gorusun yada ugrasmayin konunun ana fikrinde yazdiginiz adami ara yazimlarda mikemmel,merhametli ,iyiyken adeta bir prens havasina sokabiliyorsaniz kotu degildir ,kirin dizinizi evliliginizi yurutun,sikayet etmeyin

Mutluluklar

Dehle gitsin ya, bununla mi ugrasilir, terbiyesiz adam.

Bu mesajı kültür farkımız var sorun olur mu diye soran, ben üniversite mezunuyum eşim lise ilkokul vs ama hiç kompleksli değildir beni çok sever sorun olur mu diyen kızlarımıza ithaf ediyorum... Görüyoruz arkadaşlar oluyor.. kültür farkı başlı başına sorun
Anneci erkek de hepten sorun oluyor bunlar.. eşiniz memeden kesilmeden evlenmissinizz
Geçmiş olsun

Şaka gibi düzelir mi hala diyorsunuz

İnsanın hiç onuru , gururuna dokunmaz mi birşey?
Daha ne yapsın ne desin eşiniz kendinize gelmeniz için? Şiddet de varmış onun dozuda artacak zamanla, canınızin da kıymeti yok demek ki.

Daha önceki konunuza yazmıştım, psikojik destek alin,ciddi manada özgüven problemi yaşıyorsunuz, bu şekilde sağlıklı bir karar alamazsınız muhtemelen.

Daha fazla zarar görmeden aklınızı başınıza alabilirsiniz umarım.

Doğru cevabı kendiniz vermişsiniz öfke kontrolü sorunu var.. ama ne olursa olsun içindeki demekki öfke anında ağzından dökülüyor gerçek duyguları bunlar belli ki

Psikolojik siddet baslamis bir ust kademesi fiziksele donusuyor.Allah yardimciniz olsun.Kendinize hayt kurmaya baslasaniz iyi olur.

Eşinizi ıslatıp ıslatıp dövmek istiyorum

Bi iki defa şiddetine de maruz kaldım.Kollarıma vurdu bavaklarima ,itekledi .Sonrasinda üzülüyorum ama sen hakediyorsun diyor

Ya siz dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Bu kadar kadın cinayeti var en hassas dönemdeyiz kampanyalar düzenleniyor bişeyler düzelsin diye. Okumuş etmiş kadınsınız bide yazıyosunuz bunları buraya gözünüz mü bağlandı ne oldu yahu?
Sizin gibileri gördükçe benim umudum azalıyor artık ne diyim oturun evinizde çok güzel bakıyomuş kocanız nasılsa.

Merhametli olmadığını anlamak için tam olarak ne yapması gerekiyor? İnsan kalitesini kavgada belli eder. Normal zamanda canım cicim olmasının bir anlamı yok ki.. yani tamam boşanmak istemiyor olabilirsin ben bunu da anlıyorum gerçekten herkesin karakteri,aile yapısı bir değil herkes boşanınca aynı ılımlı ortamla karşılanmıyor hatta aileler kendi kızlarının yanında olmak yerine hala damadı savunuyor bu sefer adam psikolojik şiddetin dozunu artıyor. Bu yüzden belki düzelir mi umudu taşıyorsun da en azından aslında merhametli bir insan deme. Deme yani çünkü değil

Merhamet tanımızını merak ettim doğrusu. Bir de dünyayı tersine çevirip bakalım mı?
Siz, eş diye yanınızda gezdirdiğiniz vatandaşa şöyle:
Cahil, 2 senelik bir okul okuyamayacak kadar da mı beynin yoktu?
Dışarda ne adonisli ne yunan heykeli gibi adamlar dolaşıyor, en azından onlardan çocuk yapardım da genleri güzel olurdu bari,
Senden soğudum, dolayısıyla seni dünyaya getiren herkesten soğudum,
Ananın evinde sana çocuk doğurup, gönlünü yapan mı vardı da, anan baban maaşlarını eline mi sayıyordu da ne olduğunuz nerden geldiğiniz belli.
Cümleler kurup, sonra "yaaa canım seni kırdım pişmanım" deseniz; arkanızdan "yiiiiaaa merhametlidir aslında" mı diyecek sizce?

Bak tamamen hayal ürünü yazdıklarım, sadece düşün diye diyorum.

Ay çok meraklısıysa anasıyla yaşasaymış evlenmeseymiş ya, ne bi başkasının da hayatını karartıyor. Tamam anneye saygı gösterilmemesi ayıp, annenin sayılmaması ayıpta anne anne diye ağlayan vıcık vıcık adam da ne bilim...

terbiyesiz kadın anında boşan ekonomik özgürlüğünde varmış bidahamı gelcen dünyaya neyi çekiyosun bide kusura bakma kocan için son cümlede iyi bi kelime kullanmışsın enayimisin adam düpedüz angut öküz pislik BOŞA

Ha bide maaşı elinemi sayıyorsun enayimisin sen aç gözünü uyan ve BOŞAN

Aynı konunun farklı versiyonlarını okuyorum sürekli. Aynı saygısız, düşüncesiz kocalar, sınırını bilmeyen eş ailesi, kendine saygıyı, güveni yitirmiş, evliliği bozulmasın diye hey türlü şiddete ve hakarete göz yuman kadınlar. Evliliği çözülmemiş problemlerle dolu olduğu halde hemen hamşle kalanlar, hatta ikinciyi yapanlar.
Bu konuların sonunda da istisnasız kocam aslında çok iyi, merhametli, aslında beni seviyor, gözlerime öyle bakıyorki vs vs.
Sonuç: Bir sonraki kavgaya, hakarete ve şiddete kadar, bana söz verdi, düzelirim dedi, pişman oldu bahanelerine tutunup tozpembe hayallere dalma.

Bir sürü şey yazabilirim, lohusa kadına yapamam. Bu adamda tam olarak ne buldunuz da evlendiniz üstüne çocuk yaptınız bilemiyorum cinsel organı altın falandı sanırım, Allah sabır versin belli ayrılma niyetiniz yok. Bize düşecek laf da yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…