Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok ağır konuşmuş.. ben olsam ben de unutmam.. boşver ailene soğuk oluyorsa olsun kafana takma sende o ayarda davranır istediğini yaparsın.

çok ağır konuşmuş.. ben olsam ben de unutmam.. boşver ailene soğuk oluyorsa olsun kafana takma sende o ayarda davranır istediğini yaparsın.
diğer yorumlarını ve cevaplarını okumadığınız için o kadar şanslısınız ki, imrendim size şu an zira okuyanların bir kısmının psikolojisi bozuldu, bir kısmı banlandı, bir kısmı yaşama sevincini yitirdi...

Bir kısmı sinir sahibi oldu.

Adam boşanma davasi acmis olsa, izindeyken kirayi faturalari öde demezdi. Hatta anasinin evinden kendi evlerine birlikte gitmezlerdi. Bunlar kari koca hem birbirlerini hem bizi kekliyor.
Ne sacma iliskiler var ya. 2 aylik bebegin var hala koca derdindesin. Insan lohusayken brad pitt olsa kocasini gormuyor

Çocuğu da zaten kocası onu sevsin, bırakmasın diye yapmış. Yazık çocuğa. Büyüyünce dünyaya getirilme amacını öğrendiğinde travma geçirecek. Yetersizlik psikolojisine girecek çocuk.

Evli değilim sevgililik dönemlerimde böyle bir erkekle karşılaştım. Bu tarz insanlar düzelmezler. Sizin çabalarınız onu daha da uzaklaştırır. İyi olursam huyuna gidersem sever sanırsınız halbuki o bu tavırlarınıza da gıcık oluyordur. Konu sahibinin yaptığı her şey sadece ömründen çalmaya yarıyor. Boşansa o adam kimseyi bulamayacak, bulsa bile kullanıp atılacak buna o kadar eminim ki. Ama konu sahibinde cesaret yok.

Bazen bu konunun toplumsal bir deney olduğunu,sosyoloji bölümünden görevlilerin açıp,insanların tepkisini incelediğini düşünüyorum.Bazen de gerçekmiş gibi geliyor.Neyse gerçekmiş gibi yazayım,sen kocana rest çekersen belki gözünde biraz değerlenirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…