- 22 Eylül 2018
- 1.117
- 885
- 123
Daha da bu kadar çabuk gelemez sanırım. Her banı açıldığında tekrar yanında bir kaç kişi ile banlanıyorvKonu sahibi sürekli banlanıp bir gün sonra geri geliyor,Nasıl oluyor bu ya ?
Söylediklerine katılıyorum ama evlilikte eş dost aile falan herkese intikal etmiş olduğu için ilişki deki kadar kolay vazgeçilmiyor ve ayrıca aynı evi paylaşınca onu arıyor gözün evde yediğin şeylerde onu hatırlıyorsun ilişkiyle aynı olmuyorEvli değilim sevgililik dönemlerimde böyle bir erkekle karşılaştım. Bu tarz insanlar düzelmezler. Sizin çabalarınız onu daha da uzaklaştırır. İyi olursam huyuna gidersem sever sanırsınız halbuki o bu tavırlarınıza da gıcık oluyordur. Konu sahibinin yaptığı her şey sadece ömründen çalmaya yarıyor. Boşansa o adam kimseyi bulamayacak, bulsa bile kullanıp atılacak buna o kadar eminim ki. Ama konu sahibinde cesaret yok.
Timur kim savcı mıTüh yaaa timurun eşi ceza almış, devamını nasıl öğreneceğiz; arabasına artık binebiliyormu binemiyor mu
Yok, konu sahibinin eşiTimur kim savcı mı
Niye bebek olunca koca hayattan çıkıyor mu ya da buhar olup gidyr heraldeAdam boşanma davasi acmis olsa, izindeyken kirayi faturalari öde demezdi. Hatta anasinin evinden kendi evlerine birlikte gitmezlerdi. Bunlar kari koca hem birbirlerini hem bizi kekliyor.
Ne sacma iliskiler var ya. 2 aylik bebegin var hala koca derdindesin. Insan lohusayken brad pitt olsa kocasini gormuyor
Durumumu mesleğimle ilişkilendirmeyin artık.Ben mesleğimi gayet iyi yapyrmKonu sahibinin branşı ne acabaNe öğretmeni olduğunu cidden merak ettim
Zaten verdiğim parayı da inkar ediyor. Utanmaz annesi sürekli iki maaş gryr eve hiç birikiminiz yok dediği için o da maaşı verdin de ne oldu kafasında.O zaman maaşı eline sayıyordun o da senin maaşı harcıyordu eve, çıkarıp da kendi maaşını mu harcıyordu sanki. Eminim senin maaşı harcayıp kendine de birikim yapmıştır. Şimdi ücretsiz izne ayrılma durumu olup para kaynağı olmayınca göstermiş yüzünü faturayı öde diyerek
Memur eşim. Ailesinin maddi durumu iyi .Hayatta ki tek övündükleri şey de o zaten övünülecek bir şeymiş gibiSöylediğine göre adam ticaret yapıyormuş, yani çok da maaşına ihtiyacı olan biri değil aslında. Belki Rutky ısrarla veriyordu.
Israrla vermiyordum kendisi istemem yan cebime koy yapıyorduSöylediğine göre adam ticaret yapıyormuş, yani çok da maaşına ihtiyacı olan biri değil aslında. Belki Rutky ısrarla veriyordu.
Zaten sosyal hayatında hiç bir Sıkıntı olmayan tüm öğretmenler mükemmel harika nesiller yetiştiriyorlar !Yani bir öğretmenin kendi sosyal hayatında böyle olması yetiştireceği yeni nesil konusunda beni kaygıya düşürüyor.. Ne diyim Allah kurtarsın.. Böyle eğtimciler görünce her öğretmene acaba sosyal hayatnda sağlıklı bir birey mi çocuğumu iyi eğitebilecek mi diye düşünmeye başladm (genelleme değil, konu sahibinden kastım)
Bazı arkadaşlar severse düzelir yazdılarEvli değilim sevgililik dönemlerimde böyle bir erkekle karşılaştım. Bu tarz insanlar düzelmezler. Sizin çabalarınız onu daha da uzaklaştırır. İyi olursam huyuna gidersem sever sanırsınız halbuki o bu tavırlarınıza da gıcık oluyordur. Konu sahibinin yaptığı her şey sadece ömründen çalmaya yarıyor. Boşansa o adam kimseyi bulamayacak, bulsa bile kullanıp atılacak buna o kadar eminim ki. Ama konu sahibinde cesaret yok.
En azından sosyal yaşantısı ile öğrettikleri çelişmiyor.. sizin gibi bir öğretmen yeni bir nesle kendinizi ezdirmeye dese gülerim.. Sen niye ezdiriyorsun o zaman derim. Hayatınızda mantk ile alakalı tek bir nokta bile.. Yazık geleceğin gençleri özgüvensiz, gurursuz ve kendini ezdiren bir öğretmene sahipse.. İstediğini yap banane. Ben geleceğe umutla yetiştirilen çocuklarımıza ve gençlerimize üzüldüm..Zaten sosyal hayatında hiç bir Sıkıntı olmayan tüm öğretmenler mükemmel harika nesiller yetiştiriyorlar !
Ben çocuğumu çok güzel büyütürüm siz kafanızı yormayınÇocuğu da zaten kocası onu sevsin, bırakmasın diye yapmış. Yazık çocuğa. Büyüyünce dünyaya getirilme amacını öğrendiğinde travma geçirecek. Yetersizlik psikolojisine girecek çocuk.
O sizi ilgilendirmez .Bu arada yazılanlardan bu kadar rahatsız olup gelip teker teker laf sokup ceza alacağına konunu yoruma kapattrsana. Ama kapattrmazsn değil mi ? Çünkü eşinin üzerinde yapamadığın ego tatminini burada hiç tanımadın insanların üzerinde yapıyorsun..
Bu konuya yazmak istemezdim de eşiniz sevmiyorsa niye bundan sonra sevsin ki? Başına taş mı düşücek, sevgisi olan adamın evlilik süresince muhabbeti artabilir, eşine daha da düşkün olabilir, yıllar, yaşananlar arttıkça bağlılık artabilir ama sevmeyen adamın, hem de böylesine bir adamın olmayan sevgisi nasıl oluşacak? Kendinizi kandırıyorsunuz, eşinizi değil sürekli kaynanayı kabahatli görüyorsunuz. Arıza olan eşiniz, başka kimse değil.Bazı arkadaşlar severse düzelir yazdılar
Seni de sevdim zamanında dyr yalan gerçek bilemem .Kendisinin öyle tuhaf huyları var ki. Mesela konuştuğu zaman tartışma anında onun yanında asla sesinizi çıkaramazsınız. Saldırıyor direkt.Ben konuşacam,hakaret edecem ve sen hep susacaksın . Sonrasında ben sana acıyıp gelip senin gönlünü alırım. Can çıkar huy çıkmazmış. Sevince bu adam bir anda melek olursa o da beni şaşırtır tabiBu konuya yazmak istemezdim de eşiniz sevmiyorsa niye bundan sonra sevsin ki? Başına taş mı düşücek, sevgisi olan adamın evlilik süresince muhabbeti artabilir, eşine daha da düşkün olabilir, yıllar, yaşananlar arttıkça bağlılık artabilir ama sevmeyen adamın, hem de böylesine bir adamın olmayan sevgisi nasıl oluşacak? Kendinizi kandırıyorsunuz, eşinizi değil sürekli kaynanayı kabahatli görüyorsunuz. Arıza olan eşiniz, başka kimse değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?