Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk sayfa ve bu sayfayı okudum bence hesap fake, konu fake. Eğer gerçekse de boşansın konu sahibi. Zira adam çekilecek gibi değil.

Söylediklerine katılıyorum ama evlilikte eş dost aile falan herkese intikal etmiş olduğu için ilişki deki kadar kolay vazgeçilmiyor ve ayrıca aynı evi paylaşınca onu arıyor gözün evde yediğin şeylerde onu hatırlıyorsun ilişkiyle aynı olmuyor

Niye bebek olunca koca hayattan çıkıyor mu ya da buhar olup gidyr heralde

Zaten verdiğim parayı da inkar ediyor. Utanmaz annesi sürekli iki maaş gryr eve hiç birikiminiz yok dediği için o da maaşı verdin de ne oldu kafasında.

Söylediğine göre adam ticaret yapıyormuş, yani çok da maaşına ihtiyacı olan biri değil aslında. Belki Rutky ısrarla veriyordu.
Memur eşim. Ailesinin maddi durumu iyi .Hayatta ki tek övündükleri şey de o zaten övünülecek bir şeymiş gibi

Zaten sosyal hayatında hiç bir Sıkıntı olmayan tüm öğretmenler mükemmel harika nesiller yetiştiriyorlar !

Bazı arkadaşlar severse düzelir yazdılar

Zaten sosyal hayatında hiç bir Sıkıntı olmayan tüm öğretmenler mükemmel harika nesiller yetiştiriyorlar !
En azından sosyal yaşantısı ile öğrettikleri çelişmiyor.. sizin gibi bir öğretmen yeni bir nesle kendinizi ezdirmeye dese gülerim.. Sen niye ezdiriyorsun o zaman derim. Hayatınızda mantk ile alakalı tek bir nokta bile.. Yazık geleceğin gençleri özgüvensiz, gurursuz ve kendini ezdiren bir öğretmene sahipse.. İstediğini yap banane. Ben geleceğe umutla yetiştirilen çocuklarımıza ve gençlerimize üzüldüm..

Bu arada yazılanlardan bu kadar rahatsız olup gelip teker teker laf sokup ceza alacağına konunu yoruma kapattrsana. Ama kapattrmazsn değil mi ? Çünkü eşinin üzerinde yapamadığın ego tatminini burada hiç tanımadın insanların üzerinde yapıyorsun..

Bazı arkadaşlar severse düzelir yazdılar
Bu konuya yazmak istemezdim de eşiniz sevmiyorsa niye bundan sonra sevsin ki? Başına taş mı düşücek, sevgisi olan adamın evlilik süresince muhabbeti artabilir, eşine daha da düşkün olabilir, yıllar, yaşananlar arttıkça bağlılık artabilir ama sevmeyen adamın, hem de böylesine bir adamın olmayan sevgisi nasıl oluşacak? Kendinizi kandırıyorsunuz, eşinizi değil sürekli kaynanayı kabahatli görüyorsunuz. Arıza olan eşiniz, başka kimse değil.

Seni de sevdim zamanında dyr yalan gerçek bilemem .Kendisinin öyle tuhaf huyları var ki. Mesela konuştuğu zaman tartışma anında onun yanında asla sesinizi çıkaramazsınız. Saldırıyor direkt.Ben konuşacam,hakaret edecem ve sen hep susacaksın . Sonrasında ben sana acıyıp gelip senin gönlünü alırım. Can çıkar huy çıkmazmış. Sevince bu adam bir anda melek olursa o da beni şaşırtır tabi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…