Eşimin hakaretleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O evde mi? Çok zor.

Annesi kafa yormuyorken biz yoruyoruz, suç bizde haklısınız.
Ya siz çok acımazsınız gerçekten . Kendi canımdan çıkanı düşünmüyor olabilir miyim.Belki düzelir umudundayim ben . Babasız büyüse daha mi iyi .O zaman kendisini hep eksik hissedecek

Ya siz çok acımazsınız gerçekten . Kendi canımdan çıkanı düşünmüyor olabilir miyim.Belki düzelir umudundayim ben . Babasız büyüse daha mi iyi .O zaman kendisini hep eksik hissedecek
öyle bir ailede piskolojisi düzgün olacağını sanmıyorum. Bu durumda babasız ya da annesiz büyümesi çocuk için çok daha iyi

Daha iyi. Babasız büyüse daha iyi. Biliyor musunuz, annesiz bile büyünüyor. Benim eşim annesiz büyümüş nerdeyse. 7 yaşında falanmış annesi babası boşandığında. Babada kalmış eşim. Kaynanam boşanmakta haklıymış lakin eğer deli kaynanam büyütse idi eşimi, şu an aşık olduğum adam olmazdı.

Siz zaten çocuğu da eşiniz sizi sevsin diye yaptığınız için anlamanızı beklemiyorum. Ama ben sizin geleceğinizi görüyorum. Kaynanam veya kaynananız gibi olacaksınız. Kaçırdığı hayatın peşinde koşarken evladını bile yakasından silkeleyen veya evlada hayatını yaşayamayacağı bi şekilde sımsıkı sarılan bir kadıncağız.

Özür dilerim. Acımasız olan ben değilim, insanlar gerçekten çok kötü olabiliyor.

Hangi baba?
Siz eşiniz gibi bir adamın çocuğuna iyi baba olacağını mi düşünüyorsunuz?
Büyüyünce eşinizle aranızdaki diyaloglara, aşağılamalara hatta onun size uyguladığı şiddete şahit olunca ne olacak düşünüyor musunuz diyeceğim ama tabi ki hayır.

Sizin derdiniz çocuğunuz değil kocanız, önüne başkasıyla evlenip mutlu olma korkusu, çocuk işin bahanesi.

Komiksiniz ben evladıma yapışmam kesinlikle. Ben kaynanam gibi olmam Rabbim korusun .Benim görevim yaşam yolculuğunda evladıma eşlik etmek onu hakkıyla büyütmek. Vakti geldiğinde onun da ayrı bir ailesi yuvası olacak . Benim kocam özünde kötü bir insan değil onu bu hale getiren ona yapışan canavar annesi. Bana ben eşimi çok sevyrm diyince benim kadar sevemezsin diyip üstüme yürüyecek kadar beyni bozuk bir kadın .Evladim benim kocam değil bunun farkındayım . Evladını kocası gibi gören bir kadın yüzünden bu halde benim evliliğim

Esim her gün assagıyalıp hakaret etmiyor bana .Annesinin yüzünden bu son olayda böyle bir şey oldu

Esim her gün assagıyalıp hakaret etmiyor bana .Annesinin yüzünden bu son olayda böyle bir şey oldu
Aman ne iyi koca.

Daha önce de konu açtınız burada oda mı kayınvalideniz yüzündendi? Oraya yazdığım yorumu bile hatırlıyorum.

Kaynınız neden annesinin sözüne gitmiyor mesela, özünde iyi bir olmadığı için mi? Size şiddet uygulayan adama özünde iyi biri diyecek kadar bağımlı hale gelmişsiniz.

Boşuna yazıyoruz yav hakikaten.

dayakçı babayla kendini hiç eksik hissetmez haklısınız..
hala düzelir diyorsun neden düzelsin mesela?
düzelmesi için bir tane sebep söylermisin?
adamın kendini düzeltmesi için hiç neden yok.

Ben mi komiğim? Ahahaha neyse ya. Ben üstüme düşeni fazlası ile yaptım şu an. Bu gece rahat uyuyacağım. Aynen canım aynen, kocanız masum kaynana cadı.Heeeee.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…