- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
O evde mi? Çok zor.Ben çocuğumu çok güzel büyütürüm siz kafanızı yormayın
Ya siz çok acımazsınız gerçekten . Kendi canımdan çıkanı düşünmüyor olabilir miyim.Belki düzelir umudundayim ben . Babasız büyüse daha mi iyi .O zaman kendisini hep eksik hissedecekO evde mi? Çok zor.
Annesi kafa yormuyorken biz yoruyoruz, suç bizde haklısınız.
öyle bir ailede piskolojisi düzgün olacağını sanmıyorum. Bu durumda babasız ya da annesiz büyümesi çocuk için çok daha iyiYa siz çok acımazsınız gerçekten . Kendi canımdan çıkanı düşünmüyor olabilir miyim.Belki düzelir umudundayim ben . Babasız büyüse daha mi iyi .O zaman kendisini hep eksik hissedecek
Daha iyi. Babasız büyüse daha iyi. Biliyor musunuz, annesiz bile büyünüyor. Benim eşim annesiz büyümüş nerdeyse. 7 yaşında falanmış annesi babası boşandığında. Babada kalmış eşim. Kaynanam boşanmakta haklıymış lakin eğer deli kaynanam büyütse idi eşimi, şu an aşık olduğum adam olmazdı.Ya siz çok acımazsınız gerçekten . Kendi canımdan çıkanı düşünmüyor olabilir miyim.Belki düzelir umudundayim ben . Babasız büyüse daha mi iyi .O zaman kendisini hep eksik hissedecek
Hangi baba?Ya siz çok acımazsınız gerçekten . Kendi canımdan çıkanı düşünmüyor olabilir miyim.Belki düzelir umudundayim ben . Babasız büyüse daha mi iyi .O zaman kendisini hep eksik hissedecek
Girdap gibi bura, çıkamıyoz.Hala konuya yazıp çiziyorsunuz ahali.
Emeklerinize yazık.
Ne halleri varsa görsünler, bırakın bence.
Komiksiniz ben evladıma yapışmam kesinlikle. Ben kaynanam gibi olmam Rabbim korusun .Benim görevim yaşam yolculuğunda evladıma eşlik etmek onu hakkıyla büyütmek. Vakti geldiğinde onun da ayrı bir ailesi yuvası olacak . Benim kocam özünde kötü bir insan değil onu bu hale getiren ona yapışan canavar annesi. Bana ben eşimi çok sevyrm diyince benim kadar sevemezsin diyip üstüme yürüyecek kadar beyni bozuk bir kadın .Evladim benim kocam değil bunun farkındayım . Evladını kocası gibi gören bir kadın yüzünden bu halde benim evliliğimDaha iyi. Babasız büyüse daha iyi. Biliyor musunuz, annesiz bile büyünüyor. Benim eşim annesiz büyümüş nerdeyse. 7 yaşında falanmış annesi babası boşandığında. Babada kalmış eşim. Kaynanam boşanmakta haklıymış lakin eğer deli kaynanam büyütse idi eşimi, şu an aşık olduğum adam olmazdı.
Siz zaten çocuğu da eşiniz sizi sevsin diye yaptığınız için anlamanızı beklemiyorum. Ama ben sizin geleceğinizi görüyorum. Kaynanam veya kaynananız gibi olacaksınız. Kaçırdığı hayatın peşinde koşarken evladını bile yakasından silkeleyen veya evlada hayatını yaşayamayacağı bi şekilde sımsıkı sarılan bir kadıncağız.
Özür dilerim. Acımasız olan ben değilim, insanlar gerçekten çok kötü olabiliyor.
Esim her gün assagıyalıp hakaret etmiyor bana .Annesinin yüzünden bu son olayda böyle bir şey olduHangi baba?
Siz eşiniz gibi bir adamın çocuğuna iyi baba olacağını mi düşünüyorsunuz?
Büyüyünce eşinizle aranızdaki diyaloglara, aşağılamalara hatta onun size uyguladığı şiddete şahit olunca ne olacak düşünüyor musunuz diyeceğim ama tabi ki hayır.
Sizin derdiniz çocuğunuz değil kocanız, önüne başkasıyla evlenip mutlu olma korkusu, çocuk işin bahanesi.
Aman ne iyi koca.Esim her gün assagıyalıp hakaret etmiyor bana .Annesinin yüzünden bu son olayda böyle bir şey oldu
Ya siz çok acımazsınız gerçekten . Kendi canımdan çıkanı düşünmüyor olabilir miyim.Belki düzelir umudundayim ben . Babasız büyüse daha mi iyi .O zaman kendisini hep eksik hissedecek
Zamanla olgunlaşır belki çocuğuyla vakit geçirdikçedayakçı babayla kendini hiç eksik hissetmez haklısınız..
hala düzelir diyorsun neden düzelsin mesela?
düzelmesi için bir tane sebep söylermisin?
adamın kendini düzeltmesi için hiç neden yok.
Evet dayakçı, aileci adamlar çocuklarıyla vakit geçirince evrim geçiriyordu zamanla biz bunu nasıl düşünemedikZamanla olgunlaşır belki çocuğuyla vakit geçirdikçe
oldu o zamanZamanla olgunlaşır belki çocuğuyla vakit geçirdikçe
İyi de adam dava açmadı mı ?Zamanla olgunlaşır belki çocuğuyla vakit geçirdikçe
Ben mi komiğim? Ahahaha neyse ya. Ben üstüme düşeni fazlası ile yaptım şu an. Bu gece rahat uyuyacağım. Aynen canım aynen, kocanız masum kaynana cadı.Heeeee.Komiksiniz ben evladıma yapışmam kesinlikle. Ben kaynanam gibi olmam Rabbim korusun .Benim görevim yaşam yolculuğunda evladıma eşlik etmek onu hakkıyla büyütmek. Vakti geldiğinde onun da ayrı bir ailesi yuvası olacak . Benim kocam özünde kötü bir insan değil onu bu hale getiren ona yapışan canavar annesi. Bana ben eşimi çok sevyrm diyince benim kadar sevemezsin diyip üstüme yürüyecek kadar beyni bozuk bir kadın .Evladim benim kocam değil bunun farkındayım . Evladını kocası gibi gören bir kadın yüzünden bu halde benim evliliğim
Evet açtı benim boşanmak istemediğimi biliyr amaİyi de adam dava açmadı mı ?
Neyin vakit geçirmesi ?
Oldu o zaman size çooook kolay gelsin. 20 yıl sonra sizi boşamaz ise bi ihtimal düzelir. O zamana kadar siz sağlıklı kalırsanız iyi.Zamanla olgunlaşır belki çocuğuyla vakit geçirdikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?