Eşimin hakaretleri

Eşiniz ailesine yardım etmeye gidebilir bu çok normal, evde tek başınıza kalabilirsiniz sonuçta. Fakat eşinizin lafları inanılmaz kırıcı. Arada saygı kalmamış gibi ve daha 2 yıllık evlisiniz.
bu züppelik karşısında adam ne yapsın çıldırmış demek ki

şu tavra bir baksana sence bu tavrı gösteren birine kocasının ailesi bir şey diyor olabilir mi deseydi zaten bu kadar şımarmazdı

çok güzel bir özet olmuş bu cümle
"Evlilikler bu kadar basit şeyler üst üste birikerek yıkılıyor"

Iyi de adam sabah gidip aksam geliyormus, duyanda 2 3 gun gelmiyor zannedecek. Gitsin daha iyi ohh yap kahveni ders calis.

derdi ders çalışmak değil ki ... btün kızlar çok sabırlı iyi niyetli cevaplamış ama ben öyle yapamayacagım direk söyleyecegim fikrimi

bence sen ders çalışma bu kafadan bir şey çıkmaz ki ama bu koca ilginç ki seni seviyor yoksa böyle davranmz çünkü tamamen hatalısın kendini savunmaya çalışırken buradan destek almak için koca koca başlık açmışken bile hatalısın allah bilir normalde nasılsın

Toprak gozunde degilmis canim istemiyomus tek istedigi esini alip uzaklara gitmekmis. Bunun gibi gelin dusman basina, napiyosa esinin ailesini de uzaklara gitmek istiyo gercekten ayip.

Gitmesin demedim ama şu sınav sürecinde beni evde yalnız bırakma hep ders üstündeyim bi ihtiyaç eksik gedik olur vs dedim ama o hep olumsuz cevaplar verdi.
Iyide çocuğunuz yok anladığım kadarıyla ,hani çocuk olsa onunla ilgilensin dersiniz anlarım ama oturup 12 saat deliksiz ders çalışmıyorsunuzdur,bir eksik ihtiyaç durumunda halledersiniz bu kadar büyütülecek birşey yok bence abartmışsınız hatta sınavı bahane ediyor gibisiniz. Eşiniz çıksa 2 gün orada geceli gündüzlü kalsa amenna ama sabah gidip akşam geliyormuş. Siz bu anlamda haksızsınız ama her ne olursa olsun eşinizde hakaret etmemeliydi,haklı çıkarmıyor bu durum hakaret konusunu.

sınavım var yalnız bırakma bahanesi kapris geldi bana. ne lazımsa sonra da alınır yapılır. ne güzel boş sessiz evde çalışma şansın varken can sıkıntısından eşini bunaltıyorsun.
eğer tüm tartışmalar böyle boş mevzulardan çıkıyorsa eşin haklı demektir.

Eşinizin gitmemesi için bulduğunuz bahane çok saçma, bir kaç gün sabah gitmiş akşam gelmiş ne var bunda?
Benim eşimin yaz dönemi işi dolayısıyla 15 20 gün şehir dışına çıkıyor, evde olduğu dönemlerde sabah 6 da çıkıp akşam 8 de geliyor ve benim 4,5 yaşında bir de çocuğum var, evinde çocuğunda bütün ihtiyaçlarını ben hallediyorum.
Bir kaç gün için çıkardığınız tartışma çok gereksiz ki adam bunu sırf ailesi içinde yapmıyor sonrasını düşünerek hakkı olanı almak için kendine yatırım yapıyor bir yerde..

Ben olsam koye gidip gelen, ailesi koyde yasayan bir insanla evlenmem. Zira koye hic gitmek istemem, esimin de beni birakip birakip gitmesin istemem. Keske evlenirken kendimize uygun kisiler secebilsek, gozumuzde buyumeyen seyler ilerde ciddi sorular oluyor.

İyi ki bir sınava hazırlanıyorsunuz..
Evin eksiği gediği olursa halledersiniz hem mola vermiş olursunuz..
Adam size hizmet etmek zorunda sanki..
En sonunda çileden çıkartmışsınız onu da..
Sonuçta o da insan ve çocuk yapar ancak yaptığınız kaprisleri..
Çekilir gibi değilsiniz..

Söyleyiş tarzın onun ailesine yardım etmesine, köye gitmesine bozuluyormuşsun gibi olmuş. Bırak gitsin sende otur dersine çalış nolcak sanki sen keyfine bak. Sonuçta sana gel bana yardım et falan dememiş seni oraya zorla götürmeye kalkmamış. Bırak naparsa yapsın. Bir yapar iki yapar sonra zaten o da bıkar hele de çoluk çocuğa karıştınız mı hiç gitmez. Şimdi kırgın olduğun için bu şekilde sert düşünüyorsun. İki üç gün sonra yine eskisi gibi olursunuz zaten . Bir de ne olursa olsun ailesi hakkında kötü yorum yapma ya iki günlük dünya senin ailen benim ailem yapıp biribirinizi yıpratmayın. Gitmesini istemiyor olabilirsin ama bırak bir süre sonra alışkanlıkları değişir zaten. Günlerinizi güzel geçirmeye bakın o gidiyorsa siz de hoşunuza gidecek bir şeyler yapın. Çıkın arkadaşlarınızla buluşun hatta kafa dağıtın

Ilk kez bi kadinin haksiz oldugunu düşündüm.

Cok meraklisiniz ıkiniz de gemileri hemen yakmaya. Keske evlenmeseymissiniz. Ki hala anlayamamissiniz evliligin ne demek oldugunu. Absurt bahaneler absurt hakaretler. Seni de kocani da hakli goremedim malesef. Cocuk mocuk yapmayın bari.

Evlenecek kadar yetişkinseniz bütün gün yalnız kalabilir siniz. Eşin%100 haklı ne demek gitme ailesine yard olacak tabi. Senin annenin yardıma ihtiyacı olsa anne ya kocam beni özler gelemem mi diyeceksin.

Cnm biraz ağır konuşucam kendine gelmen için. çok şımarıksın böyle giderse evliliğini ellerinle yıkacaksın. Haberin olsun. ne demek eşine emri baki "bi daha gitmeyeceksin " demek. yerinde olsam akşama kadar ders çalışır evin tadını çıkartırdım. Ya da dışarı çıkar gezer tozardım.Eşin seni çok şımartmış. hatta tepesine çıkartmış.Sen stresli hayat görmemişsin.Bi de yatağını ayır haklıymışsın gibi adam senden iyice soğusun.

Halinize şükredin ben aynı sınava
İki çocukla hazırlanıyorum eşim işi gereği çok yoğun dolayısıyla ev iş yemek çocuklar herşey bana bakıyor yinede söylenmiyorum. Koskoca evli barklı insansınız evde yalniz kalsanız nolacak daha rahat ders çalişirsınız bu yüzden uzatmayın derim ben... Hakaretlere gelince hiçbir haklı gerekçesi olamaz ama aynı şekilde karşılık verdiğiniz için eşitsiniz...

Ben de oabt ye hazirlaniyorum.evde sabah kimse olmuyo isime geliyo .ses seda yok iste calis dersini

Esinle sinavin ne alakasi var.

Hatalısın. Bırak gitsin. Hatta git aşkım ne olacak tabii desen eşinin gözünde ii olursun.

Yalnız kalamıyorum ne demek. Ben aylarca iki çocukla kocasız yaşıyorum. İşi gereği şehir dışına hatta ülke dışına çıkıyor. Bir keresinde 7 ay görmedim. Ama bu sitemin binde birini bile atmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…