bu züppelik karşısında adam ne yapsın çıldırmış demek kiEşiniz ailesine yardım etmeye gidebilir bu çok normal, evde tek başınıza kalabilirsiniz sonuçta. Fakat eşinizin lafları inanılmaz kırıcı. Arada saygı kalmamış gibi ve daha 2 yıllık evlisiniz.
şu tavra bir baksana sence bu tavrı gösteren birine kocasının ailesi bir şey diyor olabilir mi deseydi zaten bu kadar şımarmazdıogretmen esinizin "koy"deki ailesine yardima ot bicmeye gidiyor olusu sizi sinirlendiriyor olabilirmi?
ailesinin tutumu sana karsi kotu degilse birazk gitsin, sende git arada hatta, koy iyidir, stres atarsiniz.
diger soylediign hersey zaten gitmesini istememen icin bahane, neden gitmesini istemiyorsun onu dusun ve ona cozum bulmaya calis bence.
çok güzel bir özet olmuş bu cümleben de tepkinizi çok abartı buldum. Adam arkadaşlarıyla zamparalık yapmaya gitmiyor ki, ailesine yardıma gidiyor. Kaldı ki o kadar yalnız kalmak istemiyorsunuz siz de gidin onunla, ille ders çalışacak ortamı da yaratırsanız istediğinizde.
Biri bana gidemezsin dediğinde inadına giderim. Olur mu öyle şey, karşınızdaki 3 yaşında çocuk değil ki. İnsan ne kadar severse sevsin ara da bir yalnız kalmak da ister. Farklı bir aktivite yapmak da ister. Bu kadar özel alanınıza girerseniz karşınızdaki kişiden istemediğiniz saygısızca cümleleri duymaya başlarsınız.
Yanlış anlaşılmasın hak etmişsinize getirmiyorum, bu şekilde tepki gösteren bir yerden sonra siz de olabilirsiniz, en ufacık sinirlenmenizde istemediğiniz cümleleri kurabilirsiniz.
Bence hiç uzatmayın. Mantıklı düşünüp hareket edin. Evlilikler bu kadar basit şeyler üst üste birikerek yıkılıyor.
Iyi de adam sabah gidip aksam geliyormus, duyanda 2 3 gun gelmiyor zannedecek. Gitsin daha iyi ohh yap kahveni ders calis.
Toprak gozunde degilmis canim istemiyomus tek istedigi esini alip uzaklara gitmekmis. Bunun gibi gelin dusman basina, napiyosa esinin ailesini de uzaklara gitmek istiyo gercekten ayip.Siz haksizsiniz.
Ve son cumleniz dikkatimi cekti " cok kahrimi cekti".
Bana kufur etti diyosunuz ama hic dusundunuzmu benimde sucum var cileden cikmasina cok nazlaniyorum ona buna diye??
Bende sinirlenince gozum hic bisey gormez kufrederim kizarim bagiririm.
Cunku o cildirma raddesine gelmeyince karsi taraf anlamiyor galiba benim sinirlarimi zorladigini ve insanca konusmaktan anlamadigini. Bende artik cildirmakta buluyorum careyi.
Sacmaliyosunz resmen. Gitmesinmi ailesine yardima? Ne diycek babasina " baba siz essek gibi calisin benim hissem yine bende unutmayalim bunuda' mi desin?
Ayip be. Eger 2 gun sonra babasi gelip dese " sen yardim etmedin vs" siz yine dersiniz bu nasil baba ogluna hakkini vermiyor.
Neden vermek zorunda olsun pardon?
Ayrica beni yemeyin, bir karis toprak icin beni dinlemiyor felan diye. Mesela evlenirken evi arabasi olani isteriz, ornegin bide tabusu olsa tarladan, dahada bi hosumuza gider. Sirf paragoz oldugumuzdan degil bu. Hayat parayla donuyor. Yani o bir karis toprak degerlenince isinize yarayinca elinizin tersiyle itmezsiniz eminim bundan.
Iyide çocuğunuz yok anladığım kadarıyla ,hani çocuk olsa onunla ilgilensin dersiniz anlarım ama oturup 12 saat deliksiz ders çalışmıyorsunuzdur,bir eksik ihtiyaç durumunda halledersiniz bu kadar büyütülecek birşey yok bence abartmışsınız hatta sınavı bahane ediyor gibisiniz. Eşiniz çıksa 2 gün orada geceli gündüzlü kalsa amenna ama sabah gidip akşam geliyormuş. Siz bu anlamda haksızsınız ama her ne olursa olsun eşinizde hakaret etmemeliydi,haklı çıkarmıyor bu durum hakaret konusunu.Gitmesin demedim ama şu sınav sürecinde beni evde yalnız bırakma hep ders üstündeyim bi ihtiyaç eksik gedik olur vs dedim ama o hep olumsuz cevaplar verdi.
Eşimin ailesi köyde oturuyor.bu vakitler ot biçilir oralarda.1 hafta önce köye gitcem yardıma dedi.Öyle emri vaki söyleyince kırıldm surat yaptım.Sabah 6 da çıkıp akşama kadar gelmicek.İnsan bi der eşimin rızasını alarak gideyim.Akşama kadar yalnız kalcak evde.o gece tartıştım ertesi gün gitti akşm gelince gönlümü aldı barıştm.Bu 1 hafta içinde ev taşıdık.Çok yorulduk ikimizde.Benim Öabt sınavım var.Onun için hızlıca aradan çıksın dedik.Daha dün bitti işimiz.Geldi diyo yarın köye gideceğim kimse yok yardım etcek babam çağırıyor.(köyde 4 erkek kardeşi de var)ben de tmm git ama sınavım var die akşama kadar ders üstündeyim,sınavım olmasaydı izin vermezdim bi daha gitmene.ikide bi ne çağırıyorlar.bi daha gitmeyeceksin bu son.Akşama kadar evde tek başımayım başıma bişey gelse kimsenin haberi olmicK dedim.Eşim başladı abartma herkes benim gibi köyde mecburum gitmeye,sana gitmem demicem çağırsalar mecbur yine gitcem.Gidiyorum die de burnumdan getirme dedi.Ben de sinirlendim.Çünkü o gidenler ya eşleriyle gidiyorlar,yada eşleri evde yalnız değildr.O anca beni akşama kadar yalnz bırakıp gidiyor.
Neyse konuştu gitti uyudu.ben de gittm arkamı dönüp yattım.Sabah 6da babası aradı gel die.geldi beni öptü.gidiyorum sen bana küskün müsün.Ben de evet beni akşama kadar yalnz bırakcan.gitmeni istemiyorum bi daha dedim.Ve bu birden ayağa kalkıp hakaret savurdu.Neye uğradığımı şaşırdım.Aynen şöyle diyor"Yeter artık senin yüzünden zaten köyle bütün bağlarım kopmuş durumda.Sen beyinsizsin algılayamıyorsun,benim payım var o topraklarda,gidip yardım edeceğim ki ben de yararlanayım ama sen anlamazsın embesilsin sen, itsin,10 defa da çağırsalar yine gideceğim ' evet aynen böyle niye sırf bi daha gitme dedim die bana embesil it beyinsiz dedi.O kadar sinirlendimki.Defol git burdan saygısız demekki sen de embesilsin o yüzden gelip bi embesille evlendin dedim.Demicektim ama bana ettiği hakarete dayanamadım.Birbirimize bağırdık çağırdk.Defolup gitti.Ben o kadar sinirlendim ki bi de mesaj attım teline saygısızsın.Bi parça toprak için bana ettiğin kelimelere bak.Bu hakaretlerinden dolayı sana olan sevgimi ginden güne tüketiyorsun artık sana zerre saygı duymuyorm vs yazdım.cvp yazma bna ddim.
6 da çıktı akşama kadar ne aradı ne sordu 20:30 gibi geldi.Ben şuan çalışma odama geçtim.O ise yatak odasında.tek kelime etmedik.
Bu ilk değil.2 yıldır evliyiz bna sinirlenince sürekli böyle kelimeler kullanıyor.Sonra da pişman olup gelip ayaklarıma kapanıyor.Kendisi öğretmen bir de.Ama yeter artık.Bu sefer çok kötüyüm.Yutulcak kelimeler değil bunlar.İlk defa o yatağa gitmicem burda yatıcam.bana it diyen birinin bana dokunmasına dahi izin vermicem.Ve bu söylediklerine bin pişman olsun istiyorum.2 hafta sonra çok önemli bi sınavım var.Sınavım olmasa çekip git diyo bi ses içimden.Çok mutsuzum.Ailesi köyü söz konusu oldu mu hep böyle davranıyor.Ne yapacağımı bilmiyorm.Üzgünüm kırgınım yorgunum
Atanıp çekip gitmek istiyorum.Bunları haketmiyorum ben.Seven sevgisini her zaman gösteren biri.Çok nazımı kahrımı çekti.Ama bu hakaretler neden.Beyefendi sinirlerine hakim olamıyormş.Art niyetle söylemiyormş.Napayım ben.Hepsi ok gibi saplanıyor.Hangi birini yutayım ki ben :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?