Eşimin hakaretleri

Her durumda izin vermeyecek adamın da aklını karıştırıp itiraz etmesini önlüyo ama en sonunda cinnet durumu oluşmuş

Valla diyecek hiç bir şey bulamıyorum allah akıl fikir versin. Yok yere sorunlar, tartışmalar, saçma sapan hareketler...hala bir günlük dünyada yaşadığımızı algılamayanların sayısı çokk ama çokk, boşuna zindan ediyorlar hayatlarını birbirlerine.

Topluca terapiye gitmeli sevgili ülkemin sevgili insanları.

Gitmesin demedim ama şu sınav sürecinde beni evde yalnız bırakma hep ders üstündeyim bi ihtiyaç eksik gedik olur vs dedim ama o hep olumsuz cevaplar verdi.
Kaç yaşındasınız, ihtiyaç eksik gedik nedir ya, Kocanız sizin kapıcınız mı ihtiyaç olursa diye evde bekleyecek, Köye gitsin sizde ders çalışın iste çok mızmızsınız, insanlar orda tarlada çalışıyor siz evde kapris .

Cok abartmissiniz karsiliginda esiniz de abartmis. Bu demek degil ki esiniz hakli hakaret etmis. Ama ne demek aksama kadar evde yalniz birakiyor. Ne kadinlar aylarca goreve giden, ise giden kocalarini tek basina bekliyor bir de ustelik o sure zarfinda gerektiginde erkegin yapacagi isleri bile tek basina yapiyor. Bu neyin simarikligi sizdeki?
Sizinki yalniz kalna vs kaprisinden cok ailesine yardim etmesine olan gicikliginiz gibi geldi bana.
Kusura bakmayin da adam sabahin korunde kalkip ihtiyaci olan anne babasina yardima gidip muhtemelen tarlada it gibi calisip yoruldum burda kalicam demiyor evine geliyor yine kosup ama sizin dirdiriniz yine bitmiyor. Darlamissiniz adami.
Dikkat edin de fazla naz kapris asik usandirmasin.

Bence çok abartmışsın.sen zaten ders çalışıyosun.adam senin başını bekliycene gitmiş ailesine yardım etmiş.benim eşimde her hafta sonu gider ben hiç sorun etmem.bence çok büyütmüşsün olayı.

Yazdıklarını okuyunca dedim doğumu var son günleri galiba. Halbuki alakası yokmuş, herkes sana aynı şeyi soylemis, ve bende aynı şeyleri dusunuyorum. Hiç bi gün sana zmn ayirmiyorsa ve geceleri hep yalnız geçiriyor san haklisin ama adam ise gider gibi gidip geliyomus. Kesinlikle haksızsın ve devamlı problem yaptığın icinde adamı çileden çıkarmışsin. Haaa bu sana hakart etmesini haklı kılar mı , tabiki değil. Fakat sende biseyler soylemissin ve o dedi diye kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Eşine de sorsan o da artık dayanamadım diyecek.
Bence bu sebeplerden evliliginizi yipratmayin, daha müsamahalı ve mantıklı olmaya çalışın. En güzel yillarinizi böyle saçma sebeplerden dolayı mahvetmeyin.

haklı haksız her şeye bağırıp hakaret ediyor demişsin ya, seni bir de kocandan dinlemek isterdim.. hayır haklı olduğun konu buysa haksızlar nasıl acaba? ne çekilmezsin yahu, pes..

Ayyy ne cok büyütüyorsunuz,
Birakin gitsin ailesine yardim etsin.

Sizin yasli annenizin bagi bahcesi olsa gitmez misiniz?
Ki kalmiyor da yani aksam dönüyor adam.
Gazinoya gitmiyo,gezmeye gitmiyo.

Esim bana hic hakaret etmedi 3 yildir.neden,cunku ASLA bole muhabbetlere girmem.terslemem.

Valla bole kadinlari gorunce kendimi melek saniyorum :)

İkinizin de üslubu çok kötü.
Değil öğretmen hangi meslek grubunda olursanız olun kimse kimseye bu şekilde hitap etme hakkına sahip değildir.
Ama sizler (ya da bizler) eğitimli olduğumuz için hareketlerimize bir tık daha dikkat etmek zorundayız.
Bir de bazı kadınlar erkeklerin ağaç kavuğundan çıkmadığını ne zman fark edecek acaba çok merak ediyorum.
Nasıl ki bayanların aileleri varsa erkeklerin de var.
Ayrıca bir hak iddia etmek için değil de sırf evladı olduğu için bile yardım eder bir evlat.
Biraz empati yapın.
Her şey daha kolay olur sizin için de eşiniz için de.

ayyyyyy içim şişti ne bu beni yalnız bırakcan beni yalnız bırakcan bebekmisin sen mama mı vercek sana koskoca kadınsın ne var eşin gidip 2 gün yardım etse hem etmesede yalnız kalçam diyip durma

Normal bir iste çalışsada zaten sabah gidip aksam gelecek. Askinda gitsin yardim etsin. Dua etki sanada gel beraber yardim edelim demiyor.

Uslubu hakaretleri cok yanlis.
Yenilir yutulur degil.
Guzelce en bastan izah edebilirdi sana. Bak o topraklarsa benimde hissem var. Gerektiginde gidip calismaz isem ilerde ne emek verdinki ne istiyorsun diyebilirler diye belki sende anlayisla karsilardin.

Umarim araniz duzelir. Bazen oluyor evlilikte.

Sen de gidebilirsin köye yalnız kalmak istemiyorsan. Sabah gidip akşam gelmesi çok normal bence. Sen abartmışsın kusura bakma.

Bırakıyorum karışmıyorum sorun bu deil.Ben ne zaman ailesiyle ilgili olumsuz bir tavır sergilesem,haklı da olsam haksız da olsam sürekli tersleme modunda.ve bu çok zoruma gidiyor.
Suan nisanliyim ve aynı durumu bende yaşıyorum gorumcemle bir yere gitmek istemedigimde sen benim bacimi istemiyor musun diyor ailesi sağolsun çok iyiler ama yinede evlerine yakın yerde oturmak istemiyorum ama o orda oturmak istiyor ben ısrar edincede sen benim ailemi istemiyor musun diye hemen savunmaya geçiyor annesi hakkında birşey demiştim annemi arayıp böyle demiş dedim yok o öyle değil diyip savunmaya geçti ama benim annem tarafından bu böyle anlaşılmıyor öyle cümleler söyleyince annem böyle anlamış dedim o zaman benim annemde sorun yok sende ki anneniz yanlış anlamış diye söylüyor ailesine haklı olarak söyleseler toz kondurmuyor

Yani netice de öğretmen ve yazın çalışmıyor ailesi köye yardıma çağırmış gitmesi gayet normal.. üstelik çok geçte gelmiyor. Tabiki hakaret etmesi çok yanlış ama ilk siz başlatmışsınız.

Sen çalışmıyor musun? Eşin zaten tüm yaz evde değil mi? Yani tüm yaz sürekli birliktesin. Neyin kaprisi bu ablacım?

Kocam ailesi için beni üzdükçe daha çok kinleniyorum demişsin. Hayır eşin ailesi için seni üzmüyor, sen ailesini her defasında umursamadığın ve pürüz yaptığın için o asıl daha çok sana kinlenip onlarla daha çok vakit geçirmek istiyor. Bir defa da aaa bu defa ben de geleyim, annenlerle laflar çay içeriz deseniz, bir gün sınav çalışmasanız da olur. Eşinizin mutlu olduğu bir muhitte onunla vakit geçirip onun gönlünü hoş etseniz ölmezsiniz.

Tuhaf bir nişanlı, verdiği sinyaller çok iyi gelmedi bana. Çok aşırı aileci erkekler ilerde annesine, kardeşine eşini ezdirirler. Belli bir noktaya kadar ailelerini koruması normal ama bu kadarı çok fazla. Benim annem de değil senin annen de sorun var demiş resmen

Konu aç detaylı olarak da KK kadınları yol yakınken döndürsünler seni evlilikten

Esin hakli
Hakaretlerini savunmasamda sabah gidip aksam geliyormus .
Yapisik ikiz gibi tum gun seni bekleyemez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…