Eşimin hakaretleri

Hayır canım benim. Aslında haklısın gitme demekle biliyo musun ?
Herkes tarlada hakkı olabilmesi için emek vermesinden bahsetmiş bu yanlış!!!
Çünkü tarla bu sene ekiliyorsa hasattan gelen gelir tarlayı eken biçen arasında paylaştırılır bu emek tarlanın sahipliği üzerindeki paydan ayridir !
Sen diyorsun hiçbir para vermiyorlar aksine esim gönderiyor.
Diger arkadaşlar ve eşin yanlış konuşmuş eşinin ot için çalışmıyor olması sadece otun getirisi üzerinde hak iddia edememesine sebep olur yoksa o tarlada hala payı olacaktır! Ve bu köydekiler için enayilik degildir.
Ha şu da var babası gel diyorsa gitmek evlâtlık gorevi gider buna sen karışamazsın.

Haksızsın. Sanki tüm sene boyu gidip geliyor, dönemlik bir şey bu, koca kadın evde tek başına kalsan ne olur? Bu sınavlara biz çoluklu çocuklu, her gün yemek temizlik bir de gelen misafirlerle hazırlanıyoruz. Yani sınav stresini abarttığın aşikar. Ayrıca sen topraktan pay istemesen de, eşlerinizi ailelerinden çekmeye çalışmanızı anlamıyorum. Çocuğun olunca göreceksin, ne emeklerle büyüyor o çocuk. Büyüyünce evlendi diye niye ailesini bıraksın? Tabi ki yardım eder. Ailesini hep ön planda tutup seni ezdirse, o zaman eşin hatalı olurdu.

Sizin eş olarak aranızdaki ilişki bütün her şeyden daha kıymetli, böyle kaprislerle yıpratmaya değmeyecek kadar kıymetli. bir ömür boyu yol arkadaşısınız birbirinize. Mantıklı olup, evliliğini yıpratmamanı öneririm.

köye gitsin ne olacakki. ise gitse yalniz kalmayacak misiniz evde zaten. hem ders calisiyorsunuz rahatca calisin iste. bence surekli kapris yapiyorsaniz ve esinizde buna sabrediyorsa ara ara o sabrin patlamalarıni yasiyodur. hakaret etmesi tabiki normal ve hos karşılanabilir bir durum degil. ama hayati cok zorlastirmayin bence. birde ogretmenlerin sabri az olur zaten. cunku yil icinde yeteri kadar stres ve sabir gosteriyorlar. bende tahammulsuz olurum genelde cunku isimde o sabrimi son damlasina kadar tuketiyorum.

Toprak gozunde degilmis canim istemiyomus tek istedigi esini alip uzaklara gitmekmis. Bunun gibi gelin dusman basina, napiyosa esinin ailesini de uzaklara gitmek istiyo gercekten ayip.
Gitsin bakalm uzaklara. Cebindeki paranin suyu cekince ne olucak bakalim. Snrada tabi " kocam bana bakamiyor, evi gecindiremiyor, zor durumdayiz' der. Kendisi dermi hic kendim ettim kendim buldum.
Gercekten dusman basina boyle bi gelin canim,guzel dedin.

ben esinizin yerinde olsam kesinlikle giderdim. esim bana gitme dese cok tepki gosterirdim. sadece mal mulk ce aileye yardim icin degil. Bütün gun bos oturmaktansa toprakla ugrasmak rahatlamaktan daha guzeli var mi. ne guzel bir ise yariyor isterse amme hizmeti yapsin. kaldi ki ailesine yardim ediyo. ilerde kendine kalacak topraklara bakim yapiyo.

yani cok kotu laflar etmiş ama
ole yoktan sorun cıkarıosunuz ki bezdiriosunuz bence
yardıma gidio
evde yalnız kalıom ne ya yas kaç 13 mu
bole bole herseye sorun cıkardıkca adamlar buyuk seyle yaptıklarında bile solenmenize kızmanıza tavır almanıza takılmıcak duruma geliolar nası olsa herseye cıkarıo sorun die

iki yıldır böyle, iki yıldır hemen affediyosunuz değil mi? e adam niye düzelsin.

bi de ben bu evde akşama kadar yalnız kalıyorum tribini anlamadım. 5 yaşında çocuk değilsiniz evin kedisi değilsiniz. o gidiyorsa siz de çıkın bi program yapın.

Ya şu konuyu , eşim her hafta sonu köye çalışmaya gidiyor , bir hafta sonumuz var ondan da sabah 6 akşam 8 yok . Bari bir gün gitse bir gün gitmese falan diye açsan belki bir nebze giderin olacaktı da ...

Adam 2-3 kez ot toplamaya gitmiş , sen perili köşkte yalnız bırakılmışsın havasına girmişsin .

Sokağa çıkıp gereken bir şeyi alamıyorsan vay haline zaten .

12 saat ders çalış , adam yan odada beklesin ...sen Ahmeeet koş ekmek yok dediğinde alıp gelsin nöbete devam ... bu mu hayalin ?

Eni konu saçma kaprislerin .

Farkındayım başlık hakaretler ama hemen hemen herkes seni tutumunu eleştiriyor . Eeee neden acaba diye bir düşün sende ?

burda haklısınız

bir pazarınız var onu da köydemi harcıyor? yoksa sen cumartesi günü bildiğin kocan senle gün yapsın evde çekirdek çitlesin falan mı istiyorsun? Ben sabahtan akşama benle otursun istemem şahsen kocam, ki sen kadar evli değilim daha. Akşamları beraberiz, pazarları berabaeriz, cumartesi köye gitse ses etmezdim herhalde ki payım var diyor, babası yaşlı diyorsun vs.Biraz haksız gördüm seni konunda.Ama bu yine de eşin hakaret etmekte haklı değil.

anladım ama yerli yersiz triplenirsen hiçbi tribin dikkate alınmamaya başlar
gercekten haklı oldugunuz bir yer de aman zaten herseylerine takıo der

Bayanlar biz birbirimizi biliriz susmuyoruz kocalarimizda susmuy

Gitmesin demedim ama şu sınav sürecinde beni evde yalnız bırakma hep ders üstündeyim bi ihtiyaç eksik gedik olur vs dedim ama o hep olumsuz cevaplar verdi.
eşin hakaretler konusunda çok haksız ...

sizinde üstüne basa basa gitme ,bu son diye diretmeniz yanış...

hepimiz ders çalıştık ,daha iyi ders döneminde gitmesi.kafa sakinliği ile ders çalışırsın ,
varsa bir ihtiyacın ,gitmeden tedarik etsin

yalnız kalamadığın nokta nee...

acaba kendi annen baban bir yardın istese ,böyle tepkiyle karşılaşsa ne yapardın

tepkilerin yanlışş

Gitmesin demedim ama şu sınav sürecinde beni evde yalnız bırakma hep ders üstündeyim bi ihtiyaç eksik gedik olur vs dedim ama o hep olumsuz cevaplar verdi.
Kusura bakmayin da 24 saat mi calisiyorsunuz? Nedir yani bu sinav sinav sinav? Eve birsey lazim oldu yarim saat halleder gelirsiniz hem ara vermis hava almis olursunuz. Kafayi sinavla bu derece bozmus olmaniz cok saglikli degil. Esiniz tabii ki haksiz hakaretlerinde ama siz evde calisirken kos kos otursun mu adam ne istiyorsunuz? Ki gidip gunlerce kalmiyormus da. Gunu birlik oh ne guzel. Gitsin siz de calisin aksama da bi menemen yapar yer keyifle oturursunuz. Sizin de tum gun calistim diye aksaminiz size kalir. Ama insan vucudu sudan olusurken sizin suya kapris bocegi karismis :)

Bırakıyorum karışmıyorum sorun bu deil.Ben ne zaman ailesiyle ilgili olumsuz bir tavır sergilesem,haklı da olsam haksız da olsam sürekli tersleme modunda.ve bu çok zoruma gidiyor.
E sergilemeyin o zaman. Bakin sizi kolunuzdan tutup suruklemiyor. Sevmiyorsaniz siz gitmeyin ama kimseyi ne kadar size kotu muamele etseler de ailesinden ayiramazsiniz. Aralarina sogukluk sokmaya calisirken sizle esinizin arasi bozulmus.
Evde yalniz bile kalamayan koskoca kadin tayinim ciksa da baska yere yerlessem diye dusunuyor. Celiskilerle dolusunuz.

Eşiniz terbiyesiz ama kusura bakmayın sizde zorbasınız.
"sınavım olmasa eşime izin vermezdim vs vs vs".

Hiç kimse hiç kimsenin ailesiyle görüşmesine engel olamaz. Önce bir bunu kabulenin ondan sonra da empati kurmaya çalışın ; eşiniz size aynı şekilde zorbalık yapsa ne yapardınız ?

Koca kadınsız ama normal olmayan düşünceleriniz var "evde yalnız kalıcam akşama kadar, yok başıma bir iş gelirse yok şu yok bu". Paranoyaklık olabilir sizde isterseniz bir doktora da görünebilirsiniz.

Ben eşiniz olsam hakaret etmezdim sizi boşardım hiç kimse ailemle olan diyaloğuma karışamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…