- 13 Mart 2014
- 516
- 190
- 323
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Evet canım amin gerçekten çok uzatıyor ve ben bıktım artık, bide zaten zorla gidiyor alışverişeallah yardmcn olsn cnm ayp etms esin ya bir ayykkbi icn bagrmsi
Genelde alışveriş yaparken böyle davranıyor, kendine alırken hele aşırı cimri diyebilirim. Kendine bize aldığı kadar bile almıyoO inat etmiş sizde inat etmişsiniz. Tuhaf geldi ikinizin davranışıda. Bir ayakkabı konusunda orta yolu bulamamışsınız. İlk defa mı böyle davranıyor?
vallah allh yardmcn olsn nasl cekilir bilmyrm goznuz brseyde kalmasnda gunh cocgnaEvet canım amin gerçekten çok uzatıyor ve ben bıktım artık, bide zaten zorla gidiyor alışverişe
Demek huyu böyle. Ya he he deyip bildiğinizi okuyun, ona hiç bulaşmayın. Ya da oturup konuşun çözüm arayın.Genelde alışveriş yaparken böyle davranıyor, kendine alırken hele aşırı cimri diyebilirim. Kendine bize aldığı kadar bile almıyo
evet biraz inatçıyımdırAdam alamayız demiş bagırdıkca kusura bakma sende üstüne gitmişsin.
Onun yerine dışarda sakinleşip düzgünce konuşup sonra tekrar bakardınız ayakkabıya,
Bana biraz inatçı geldiniz itici buldum hareketlerinizi.
Getiricem aynen çok haklısınız rencide ediyor artı benim para kazandığımı unutuyor hani derler ya kendi paranla rezil olmak diye. Kızım için çalışıyorum ondan ayrı kalıyorum giymesin mi iyisini, düşündükçe sinirlerim tavan yapıyo. Ben çalışıyorum param da var alırım deyince hemen ayır hesapları diyor.adamın cimrisi de hiç çekilmiyor be. Kırk yılda bir bir şeye heves etmişsin çocuğun için, adamın tavrına bak. Terbiyesiz. Ağzından burnundan getir. Yatağa mı girmiyorsun, yemek mi yapmıyorsun, dırdır mı edeceksin, küsecek misin, ne yaparsan yap bu adamı cezalandır. Milleti bırak bir kenara, Kızının yanında rencide ediyor bir de seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?