Eşimin hareketleri

Haymanaupk

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
516
190
323
Hayırlı akşamlar kızlar
Az önce alışverişten geldik, çocuğuma ayakkabı elbise vs aldık, kendime bide. Neyse, çocuğa ayakkabı alıyoken nike tan ayakkabı beğendim 130 liraydı ben alıcam dedim eşim birden bağırmaya başladı, bu ayakkabıya bu kadar para veremeyiz diye, ama nasıl gözleri falan pörtlemiş bağırıyo alamayız çok pahalı vs diye. Ben de alttan almaya çalışarak alalım hiç nike ayakkabı giymesin mi dedim (yanlış anlaşılmasın nike ayakkabı giymek çok marifet değil tabi sadece ayağına göre rahat ayakkabı diye), o da ay çok lazım nike ayakkabı giymek dedi. Aşkım bağırma herkes bize bakıyo nolcak kızımdan değerli mi 130 lira dedim. Daha da çok bağırdı o değere göre bakarsan burdaki hiç bir ayakkabı kızım etmez dedi, aldım ben neyse arkamdan bağırıyo koy o ayakkabıyı diye herkesin içinde. Ben de kızıma giydirdim, boşuna bakma alamayız o ayakkabıyı çok pahalı dedi herkes duyacak şekilde. Ben de ben alırım kızıma param var dedim, oo hemen ayır hesapları diyo bide. Senin benim yok bizim var dedi. Neyse Kızıma küçük geldi ve büyük numarası da yoktu ayakkabının, eğer olsaydı alacaktım. Ama çok moralim bozuldu, bu tarz hareketleri çok var, 100 liralık olur ama 130 liralık olmazmış. Bu arada eşim de ben de çalışıyoruz, gelirimiz iyi sadece aylık 2000 kredimiz var.

O inat etmiş sizde inat etmişsiniz. Tuhaf geldi ikinizin davranışıda. Bir ayakkabı konusunda orta yolu bulamamışsınız. İlk defa mı böyle davranıyor?
Genelde alışveriş yaparken böyle davranıyor, kendine alırken hele aşırı cimri diyebilirim. Kendine bize aldığı kadar bile almıyo

Genelde alışveriş yaparken böyle davranıyor, kendine alırken hele aşırı cimri diyebilirim. Kendine bize aldığı kadar bile almıyo
Demek huyu böyle. Ya he he deyip bildiğinizi okuyun, ona hiç bulaşmayın. Ya da oturup konuşun çözüm arayın.

Orta yolu bulmaya çalışmıyoki, bildiğini okuyo burnunun dikine gidiyo, konuşmuyoruz şimdi eve geldik, yemeğe çıkaracaktım ben ama getirdi eve. Yemekte yapmıcam ne hali varsa görsün. Alışverişe karşı bi gıcığı var, çocuğuma da bağırdı durdu onu yapma buna elleme vs. Geçen gün hesabımdan para çekiyodum bama diyoki napcan o kadar parayı. Sizce de ilginç değil mi?

Yanındaysam ya da sorarsam benimki de mızmızlanıyor. Kendim alıyorum konuşursa da kusura bakma iyisini giyecek diyorum.

Tutumlu olmak güzelde yerine göre herkesin içinde konuşulacak şeyler değil 30liradanda ne eksilir ne artar insan ayrıca sizde çalışıyorsunuz ben eşinizin davranışını üslubunu çok kaba buldum bir daha bu tür şeyleri yalnızken alın yada evde ayarlayın bütçenizi şu kadara kadar harcayacağız diye

Ya insanların içinde bağırmak nedir ya ? Terbiyesiz. İnsan givi söylesin ama milletin içinde bu ne böyle. Çocukta etkilenir. Ben ilam böyle adamla hayatta gitmem alışverişe. Belki para yoktur ona bişey demem ama üslup bu olmamali.

Genel itibariyle bize karşı cimri değildir, aileme kardeşlerime karşı da, yedirir içirir ama söz konusu böyle marka vs olunca değişiyo

adamın cimrisi de hiç çekilmiyor be. Kırk yılda bir bir şeye heves etmişsin çocuğun için, adamın tavrına bak. Terbiyesiz. Ağzından burnundan getir. Yatağa mı girmiyorsun, yemek mi yapmıyorsun, dırdır mı edeceksin, küsecek misin, ne yaparsan yap bu adamı cezalandır. Milleti bırak bir kenara, Kızının yanında rencide ediyor bir de seni.

En nefret ettiğim şeydir başkalarının duyacağı şekilde tartışmak.Ne gerek var buna.Bariz rezil oluyosun.Ayrıca eve iki maaş giriyorsa o çocuk rahatla nike ayakkabı giyebilir.Insan herşeyden kısar da çocuğuna en iyisini alır.Cimriliğin bu kadarı da pes.

Getiricem aynen çok haklısınız rencide ediyor artı benim para kazandığımı unutuyor hani derler ya kendi paranla rezil olmak diye. Kızım için çalışıyorum ondan ayrı kalıyorum giymesin mi iyisini, düşündükçe sinirlerim tavan yapıyo. Ben çalışıyorum param da var alırım deyince hemen ayır hesapları diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…