- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Haymanaupk
-
Aynen katılıyorum. Niye nike alıyorsun diyen bile olmuş:)) allahallaaaa. Kadın çalışıyor, kızına isterse gidip chanel ayakkabı alır gücü yetiyorsa. Şu erkekleri alttan alın diyenlerden gına geldi. Biraz diş gösterin, onurlu olun yahu. Konu sahibi de ''beni yalnız alışverişe salmıyor'' diyor. Nerelere gidem...Bana göre sadece eşin tuhaf. Senin davranışın gayet normal kesinlikle yanlış değil. Üstüne giden de sen değilsin ki, o. İnsan içinde bide. O öyle bağırırken bile iyi dayanmışsın. Ben olsam onu orda bırakır giderdim. Saçmalamış cok sinir bozucu. Adam sacmasapan birseye sinirlendi diye kadınlar alttan almak zorunda değil.
Yuh artikKızlar yazmayı unutmuşum tek başıma da salmıyor.
Günaydin.
Ikinizin de hatasi var.Özellikle cocugun yaninda tartisilmaz.Babasi olmaz dediginde bunu konusalim deyip inada bindirmemeliydiniz.Cocugunuzun kafasinda babasi ve annnesi hakkinda istenmeyecek düsüncüler uyandirabilirsiniz.Cocugunuz babasinin ona bnir ayakkabiyi layik görmediginiz sizin de babasinin fikrine önem ermediginizi düsünür.
Ikinci kisma gelirsek nike ayakkabi iyi ayakkkabi degildir.Uluslararasi bir marka oldugu icin marka bilinirligi yüzünden pahali bir üründür.Ki bu ürünler 3. dünya ülkelerinde zor kosullar altinda yasayan, bu ayakkabilari asla giyemeyecek insanlar hatta cocuklar tarafindan üretilir.
Ben de özellikle ayakkabi konusunda kaliteli olmasi gerektigini düsünüyürum.Bu yüzden cocugunuza uyacak ortapedik , (sentetik nike yerine) deri ayakkabi almanizi öneririm.
Ya aslında çok para muhabbeti yapmaz, ben çalışmıyoken de yedirir içirir giydirir anladığım kadarıyla nike istedim diye zıtlaştı benimleEsinizin huyu boyle belli.Yeni bir sey degil ve anladigim kadariyla sadece para soz konusu okunca boyle sinirli.Hassas noktasi demek ki.Siz de bu konuda uzerine gitmeyin.
Cogu kisinin de dedigi gibi o olmadan alisverisinizi yapin.Fiyatlarini da sorarsa gerekiyordu aldim,ne yapacaksin fiyatini deyin.Fazla zitlasmayin
Evet malesef çocuğumun gözü önünde oldu, ama ben gülümseyerek alttan almaya çalıştım, kendisi bendeki yumuşaklığı fark ettikçe ses tonunu ve inadını yükselttiHatalısın,neden hatalısın,çünkü eşinin huyunu bildiğin halde kızının yanında uzatmış inada bindirmişsin...madem alacaksın sonra tek gelir alırsın...o kız bu konuşmaları duyuyor ve çok çirkin iki inatlaşma...
İnatlaştınız da be geçti elinize? Adam ayıp etmiş, ikiniz de inat etmişsiniz o ayrı.Hayırlı akşamlar kızlar
Az önce alışverişten geldik, çocuğuma ayakkabı elbise vs aldık, kendime bide. Neyse, çocuğa ayakkabı alıyoken nike tan ayakkabı beğendim 130 liraydı ben alıcam dedim eşim birden bağırmaya başladı, bu ayakkabıya bu kadar para veremeyiz diye, ama nasıl gözleri falan pörtlemiş bağırıyo alamayız çok pahalı vs diye. Ben de alttan almaya çalışarak alalım hiç nike ayakkabı giymesin mi dedim (yanlış anlaşılmasın nike ayakkabı giymek çok marifet değil tabi sadece ayağına göre rahat ayakkabı diye), o da ay çok lazım nike ayakkabı giymek dedi. Aşkım bağırma herkes bize bakıyo nolcak kızımdan değerli mi 130 lira dedim. Daha da çok bağırdı o değere göre bakarsan burdaki hiç bir ayakkabı kızım etmez dedi, aldım ben neyse arkamdan bağırıyo koy o ayakkabıyı diye herkesin içinde. Ben de kızıma giydirdim, boşuna bakma alamayız o ayakkabıyı çok pahalı dedi herkes duyacak şekilde. Ben de ben alırım kızıma param var dedim, oo hemen ayır hesapları diyo bide. Senin benim yok bizim var dedi. Neyse Kızıma küçük geldi ve büyük numarası da yoktu ayakkabının, eğer olsaydı alacaktım. Ama çok moralim bozuldu, bu tarz hareketleri çok var, 100 liralık olur ama 130 liralık olmazmış. Bu arada eşim de ben de çalışıyoruz, gelirimiz iyi sadece aylık 2000 kredimiz var.
Biliyorum ben de marka düşkünü değilim, ilk defa bi tane almak istedim sadeceSiz evcil hayvan misiniz kus falan misiniz ki salmiyor diyorsunuz. Konunuza gelince nike olacak diye tutturmaniza gerek yoktu bence. Bizde iki maasiz hic nike almadim cok sukur eksilen biseyi de yok kizimin. Kotu de almam indirimden vs denk grtiririm. Zaten en fazla 6 ay giyebiliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?