Eşimin hareketleri

Bu arada ayakkabıyı bir de internetten arat, kodunu aldıysan ya da modelinden renk vb 100liradan ucuz olabilir, nike artık lüks bir marka değil.

Tam bir öküz.. kusura bakmayın da iyi cesaret ediyonuz yanınızdaki bu tiple alışverişe çıkmaya falan.. en nefret ettiğim şeylerden biri karısını ya da kocasını milletin içinde azarlayan tiplerdir..

Aynen katılıyorum. Niye nike alıyorsun diyen bile olmuş:)) allahallaaaa. Kadın çalışıyor, kızına isterse gidip chanel ayakkabı alır gücü yetiyorsa. Şu erkekleri alttan alın diyenlerden gına geldi. Biraz diş gösterin, onurlu olun yahu. Konu sahibi de ''beni yalnız alışverişe salmıyor'' diyor. Nerelere gidem...

Günaydin.

Ikinizin de hatasi var.Özellikle cocugun yaninda tartisilmaz.Babasi olmaz dediginde bunu konusalim deyip inada bindirmemeliydiniz.Cocugunuzun kafasinda babasi ve annnesi hakkinda istenmeyecek düsüncüler uyandirabilirsiniz.Cocugunuz babasinin ona bnir ayakkabiyi layik görmediginiz sizin de babasinin fikrine önem ermediginizi düsünür.

Ikinci kisma gelirsek nike ayakkabi iyi ayakkkabi degildir.Uluslararasi bir marka oldugu icin marka bilinirligi yüzünden pahali bir üründür.Ki bu ürünler 3. dünya ülkelerinde zor kosullar altinda yasayan, bu ayakkabilari asla giyemeyecek insanlar hatta cocuklar tarafindan üretilir.
Ben de özellikle ayakkabi konusunda kaliteli olmasi gerektigini düsünüyürum.Bu yüzden cocugunuza uyacak ortapedik , (sentetik nike yerine) deri ayakkabi almanizi öneririm.

Bulabildiğim sürece her şeyde türk malını tercih ediyorum, gerçekten de kumaş vs kalitesi çok daha iyi oluyor. Ayakkabıda da iyi türk markaları var çocuklar için.

Tekstil ve ayakkabi alaninda iyiyiz zaten.Iyi cocuk ayakkabisi bulunabilir.Ayakkabinin tabani cok önemli .ayagin yapisina uygun olmali.Bir de yumusak derili olursa ayakkabi ayagin seklini alir.Biz bu konularda iyiyiz aslinda.Sannirim dizayn konusunda pek iyi degiliz.Mesela italyanlar bi isi cok iyi yapiyor:)adamlarin yaptigi her sey göze hitap ediyor.

Ben olsam bağırdığı an bırakırdım ayakkabıyı .eve gidince fitil fitil getirirdim burnundan ..

para muhabbeti ayrılıga kadar götürür.
şimdiye kadar ne harclıgımın ne kazandıgım paranın hesabını sormamıstır ailem.
paraya deger vermeyiz. Ac açıkta hiç olmadık ,para içinde de yüzmedik ama bereketli oldu hep paramız.
İstenmedik ot burnunun dibinde bitermiş, cimri insanları oldum olası sevmemisimdir , eşinle para konusmak ıgrenc bisey. Cok iyi biliyorum.
Hiç taviz verme. Hiç.

Ya aslında çok para muhabbeti yapmaz, ben çalışmıyoken de yedirir içirir giydirir anladığım kadarıyla nike istedim diye zıtlaştı benimle

Evet malesef çocuğumun gözü önünde oldu, ama ben gülümseyerek alttan almaya çalıştım, kendisi bendeki yumuşaklığı fark ettikçe ses tonunu ve inadını yükseltti

İnatlaştınız da be geçti elinize? Adam ayıp etmiş, ikiniz de inat etmişsiniz o ayrı.

Biliyorum ben de marka düşkünü değilim, ilk defa bi tane almak istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…