Eşimin hareketleri

Ben tek gidecektim aslında hadi yolda uğraşma dedi götürdü yoksa meraklı değilim onunla gitmeye, haftaiçi de vakit yok haftasonu da bayram hadi dedim gidelim

Aynen öyle ki ben alttan aldım, benim yerimde başkası olsa bu kadar müsamaha göstermezdi belki. Alışverişte geriliyomuş öyle söylüyo

Çok haklısınız ama o anda öyle gelişti o ayakkabıyı o anda çok beğendim kızıma çok yakışacağını düşündüm. ben de öyle çok para vermem dediğiniz gibi 6 ay ancak giyiyolar, cimri deyince de kızıyo, kredi onu geriyomuş stresli işimiz olduğu için kendimizi zora sokuyomuşuz bahanesi de bu.

eşinizi götürmeyin bence alışverişe
cimri davranmış
tamam çok para vermek bana da saçma geliyor ama kaliteli şeyler de ucuz değil
ucuz alınca iki güne pert oluyor sonra yenisini almak daha masraflı
Aynen öyle eşime yıllardır öğretemedim bunu, bişey alırken ucuzuna yönlendiriyo hemen beni

Çocuğum için çalışıyorum diyorum tabiki alıcam diyorum, çocuğu şımarık alıştır da herşeyi elde edebileciğini sansın diyor. Herşeye bir cevabı var

valla bu ikna konuşmalarından senelerdir sıkıldım çünkü her alışveriş öncesi onu ikna etmekle geçiyor, enerjim kalmadı artık ikna etmeye, artı bu ayakkabı meselesi de anlık gelişti. Baştan sadece iyi kaliteli bi ayakkabı alıcaz diye konuşmuştuk ama nike adidas vs olunca sinirlendi

Evet doğru söylüyorsunuz, asla markacı değilim, kendime de almam ama kaliteli bir ayakkabısı olsun istedim sadece, ki zaten ayakkabı mağazalarını alt üst ettik ortopedik ayakkabı bulamadık düşünün. Ben kendi ailemde görmediğim için tuhaf geliyor. Benim babam tek maaştı ama içimizde ukde kalmıyodu hiç bişeyde

Bana söylediği markalar kalitesiz ayakkabı satan markalar, çocuk ayda yılda bir giyecek diyo, saçmalama her an yürüyo ve her an giyecek dedim, aynı şeyi bot alırken de yaptı, kışın dışarı çıkmaz bot almaya gerek yok demişti

Sadece 1 taneyi çocuğuma fazla görme gereği duymadım o an, inanın normalde marka takıntısı olmayan biriyim

Normalde yalnız gidecektim kendisi götürmek istedi, ben babamdan görmedim tek maaştı borcu da vardı ama bizim içimizde kalmasın diye bazı şeylerden fedakarlık edip alırdı, çünkü insanın kalıyor içinde.

Malesef.. Böyle böyle ortak yaptığımız şeyler azalacak işte..

Güldürdünüz ağlanacak halimize :))) kesinlikle öyle inatlaşmışsın diyorlar bana inatlaşmayayım da napayım o benle inatlaşıyo ya alttan ala ala yoruldum çünkü

Siz bence bu adamin aile reisliğini ve babalığini sorgulamasıni sağlayın.Toplum icinde esine bağırması da zaten ayri bir fiyasko.Siz de çalisiyorsunuz.O krediyi sadece kendi mi oduyomuş da oyle geriliyormuş.Valla bu devrin erkekleri icin hayat o kadar kolay ki.Çalişan eve para getiren eş bulmak icin can atarlar.Sonrada boyle abuk subuk hareketler.Ay ben de çok doluyum sanirim sinirlendim iyice

Evet bizim gibisini bulmuş da bunuyorlar. Benim eve para getirmem, tabiki üstün olduğum anlamına gelmez aynı şekilde onun da ama destek oluyosam bazı şeyleri de hak ediyorum demektir ki kendime de değil kızıma istedim. Eve gelince yüzsüz yüzsüz konuşuyo bide benimle

Teşekkürler değerli yorumunuz için evet biliyorum ama dediğim gibi koca avm de kaliteli bir ayakkabı bulamadım o anda gelişti herşey. hani o anda görür görmez vurulursun ayakkabıya renk şekil olarak vs öyle bişey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…