Eşimin hareketleri

Benim eşim de sorgulamaz aslında ama ben nike vs dedim diye yaptı bunu biliyorum. Allah herkese bereketli kazançlar nasip etsin inşallah

Aynen öyle kadıncagız evladı için çocuguyla gecireceği zamandan feragat edip çalışıyor istediğini alır. Ha iş senin benim parama döndürende adam kadın alalım diyor parasıda var sanane yani demi. Bide avazın çıktığı kadar bağırıp onca insan içinde küçük düşürüyor böylesine hoşt ne havlıyosun denir.

Aynen öyle güzel yorumunuza teşekkür ederim, bağırma dedikçe bağırmıyorum diyor ses yükseltiyor. Ki kendime de değil çocuğuma almak istedim sadece

En sinir olduğum şey ortamda bağırıp rencide edilmek.empati yapılmadan davranıyorlar.çocuğun yanında bu kadar zıtlaşmayın .ortak yolu bulmalıydın başka ayakkabımı yoktu koca mağazada?inat etmek hiç huyum değildir .kendim çok beğendiğim bişeyi eşime aldıramasam başka gün tek olarak gider alır gelirim.heleki sizin gibi çalışan biriysem eşimi götürmem mağazaya.

Aynen öyle güzel yorumunuza teşekkür ederim, bağırma dedikçe bağırmıyorum diyor ses yükseltiyor. Ki kendime de değil çocuğuma almak istedim sadece
Velevki kendine alıyosun çalışıyorsun alabilirsin. Birdaha izin alma biyere giderken çık alışverişini yap alacağını al. Gittin diye dövemez ya işine baksın

Olayin olumsuz gitmesinin sebebi sizsiniz..en basta ben bu ayakkabiyi alicam demissiniz..esinle niye gittin o zaman..esinize canim bu ayakkabi gayet guzel kaliteli bi kizimiza deniyelim mi ne dersin deseydin esinizin yaklasimi farkli olabilirdi.ben alicam ben istersem alirim benim param var ben calisiyorum laflariniz hic hos degil.itirazi olsa bile en azindan daha sesi kisik alamiyacagini pahali oldugunu soylerdi.fikrini sormadiginiz gibi ben bunu alirim diye esinizi hice saymaniz halen almakta israriniz da o an durumu kurtarmamis.ah kelimeler tavirlar cok onemli.biz olmayi ogrenirsiniz insallah birgun.

Öyleyse hatanız onunlayken almaya çalışmak , orda beğenip internetten sipariş geçin yada eşiniz yokken alın

Hepimi zaman zaman yasiyoruz bunlari.Insaniz sonucta.bazen bilmemize ragmen görünüse kapiliyoruz.Caninizi sikmayin.

Adam bağırıyor milletin icinde, sen bi yandan diretip devam ediyorsun inatla, ikiniz de normal gelmediniz, kusura bakma..

Benim eşimde daha iki gün önce bana aynı muameleyi etti. Hic yabanci degilim anlayacaginiz :)
Ayakkabi dunyasinda 100 baska bie magazada 50 lira olan ayakkabilar var Fakat kalite farkida var ama esim israrla ucuz olana gitti ve bende onun istedigini aldım tamam eve geldik kizim denedi tabi olmadi rahat edemedi. Bugun degisime yada iadeye gidicek bakalim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…