Eşimin hareketleri

Aynen öyle hayır deyince bırakacakmışım bide öyle diyor. Boşuna gezdirme elinde almayacağız o ayakkabıyı dedi.

Esinizin huyu boyle belli.Yeni bir sey degil ve anladigim kadariyla sadece para soz konusu okunca boyle sinirli.Hassas noktasi demek ki.Siz de bu konuda uzerine gitmeyin.
Cogu kisinin de dedigi gibi o olmadan alisverisinizi yapin.Fiyatlarini da sorarsa gerekiyordu aldim,ne yapacaksin fiyatini deyin.Fazla zitlasmayin

Siz evcil hayvan misiniz kus falan misiniz ki salmiyor diyorsunuz. Konunuza gelince nike olacak diye tutturmaniza gerek yoktu bence. Bizde iki maasiz hic nike almadim cok sukur eksilen biseyi de yok kizimin. Kotu de almam indirimden vs denk grtiririm. Zaten en fazla 6 ay giyebiliyorlar

Valla ikinizin Tavrı da birbirinden yanlış. Adam zaten fevri ve itici sende kocanın huyunu bildiğin halde milletin içinde lafı duyana kadar üstelemişsin. Hayır he de geç sonra çık kendin al olsun bitsin adam cimriyse niye beraber gidiyorsunuz ki

Bana göre sadece eşin tuhaf. Senin davranışın gayet normal kesinlikle yanlış değil. Üstüne giden de sen değilsin ki, o. İnsan içinde bide. O öyle bağırırken bile iyi dayanmışsın. Ben olsam onu orda bırakır giderdim. Saçmalamış cok sinir bozucu. Adam sacmasapan birseye sinirlendi diye kadınlar alttan almak zorunda değil.

Yanlis anlamayın bizde 2maasiz ama 50tlden fazla cocuk ayakkabisina para vermemeye calisiyorum.yazdi kiştı derken 6ay ancak giyiyorlar.Esinizin huyuna göre bir taktik gelistirin bence.ornek:en pahali olanlarin oldugu yerlere götürün sonra 1e0tl olan yere gidip en uygunu bu bari bunu alalim diyin.Simdilik bu aklima geldi buna benzer seyler yspin yada deneyin eşinizle o yokken internetten alin cocugun aysgina olan numara ve bedeni.bunun gibi onerilerde bulunabilirim.pinti erkekle hayat zor.bir tanede bende var

eşinizi götürmeyin bence alışverişe
cimri davranmış
tamam çok para vermek bana da saçma geliyor ama kaliteli şeyler de ucuz değil
ucuz alınca iki güne pert oluyor sonra yenisini almak daha masraflı

İnsanlar içinde öyle davranacak bana kesinlikle paramı ayırırım kimse kusura bakmasin ben nicin calışıyorum çocugum için çocugumada istediğim ayakkkabıyı alamayacaksam ne yapayim o çalışmayı bence esiniz çok yanlış .

Ben burda hatalı biraZda sizi gördüm
Çünkü direk kapalısınız eşinizin söylediğine. Kızınız ve toplum içinde çatışmayı sürdürüyorsunuz

Hep böyle yapıyor demişsiniz , şöyle yapsaydınız nasıl olurdu acaba
Ayakkabı mağazasına girmeden bak hayatım 100 lira limit koyuyorsun sen ama bu seferlik limit koymayalım ayağının rahat edeceği bir ayakkabı alalım nasılsa bütçemiz de müsait kızımız da rahat etsin bakalım hem belki bunu daha uzun süre giyer belki pahalı sandığımız daha ekonomik olur bi deneyelim bu seferlik vs

Baştan zemini hazırlamalı onu ısıtmalıydınız siz direk ringe çıkmışsınız bence iyi ki ayakkabının numarası yoktu alsaydınız büyük kavga çıkabilir ve kalbiniz çok kırılabilirdi

Eşiniz de sesine dikkat etmeliydi . Aranızda ikinizin duyacağı bir tonda konuşabilirdi ne gerek var başkalarının şahitliğine

Eşinizin bişeylere fazla para vermeyi sevmediğini bile bile o olmaz demişken ısrarcı olmanız onun size sesini yükseltmesi kadar yanlış. Eşinizle bu konuda anlşamıyorsanız onun yanında ben alacağım diye tutturmak yerine en azından yalnızken alabilirdiniz. Çok beğendim içimde kalırdı diyebilirsiniz. Ayrıca kızıma ben alıcam gibi laflar etmeniz de çocuğun yanında yanlış. Marka değil diyorsunuz olay ama kızım nike giymeden mi büyüsün ifadesi de marka takıntısı , kendinize ve çocuğunuza yazık etmeyin bence, tabiki kalite ve ortopedi arayabilirsiniz ama marka adı kriteriniz olmasın. En azından çocuğun yanında kullanırken dikkat edin.

Ben çocuklara kaliteli ve markalı ürünler alınması taraftarıyım bir tane spor ayakkabısı olsun eskiyene kadar onu giysin ama Nike olsun Adidas olsun ne bileyim Hummel olsun Puma olsun yani spor ile ilgili bir alanın markası olsun gerçekten farkediyor diğer ayakkabılara göre rahatlığı.

Orada tartışmak yerine bu meseleyi başka yerde konuşalım ya da evde konuşalım deyip tekrar alışverişe çıksaydınız keşke.

Ayak sağlığı önemli pahalı da olsa iyisini alın hep inşallah çocuğunuza

Eşinizin huyunu bildiğiniz halde üstelediğiniz için hatalısınız.
O ise bağırdığı için zaten hatalı.
İnada bindirmeyip sessizce - çocuğunuz duymadan- orta yol bulabilirdiniz.

Ama bana sizin bazı tavırlarınız ilginç geldi.
"ben alıcam"
"yemeğe çıkarıcam"
"para kazanıyorum"
Şeklinde cümlelerinizi, keseleri ayrı tutma havanızı tuhaf buldum.

Özellikle ayakkabıda rahatlık ve kalite cidden önemli.
Hele çocuklarda.
Lakin bizim buralarda şöyle de bir söz vardır "çocuğun yediği helal, giydiği haram" diye..
Çocuk küçük mü?
Benimkiler 3 yaşında mesela, ayakkabıları hiç uzun ömürlü olmuyor sürekli büyüdükleri için.
Haliyle bütçeyi fazla sarsacak fiyatlara kaçmıyoruz, kaliteyi de önemsiyoruz ama buluyoruz orta yolunu.

*Hasılı kelam eşinizle alışverişe çıkmazdan evvel, anlaşma yapın, öyle gidin...

Aşırı derecede mal düşkünü bir adam niçin çalışıyorsunuz çocuğuna iyi 1 ayakkabı alamadiktan sonra ? Mademki size dar-a sokmayacak bu kadar cimrilik neden böyle? Sizde ammada inat varmış arkadaş kocana rağmen hala al-ma çabası içindesin sana tavsiye yalnız kaldığında alış verişi yap derim

Senin maaşını da kendi maaşı gibi gören Türk erkeği işte, asla değişmez. Sen araba kullanmıyor musun? Avm'ye yalnız git. Evin giderine ne kadar katılıyorsun? Adam borçlanıyor olabilir kredi kartı vb. Bu yüzden sinirli olabilir.
Benim babamda böyleydi, borcumuz varken daha çok yokken de yine bu tarz, bir kere aynı lisedeyken marka bir ayakkabı aldık birlikte, ısrarla da aldırmadım, iyi mi olsun mu vb diye diye alındı, arabaya gidene kadar normaldi. Arabada bana bağırdı, kızdı şu kadar liralık ayakkabı diye, çok iyi bir babaydı ama bu olayı unutmuyorum.
Şimdi eşim ben ne beğensem ne yapar eder onu alır, buna çok şaşırıyorum çünkü görmedim ailemde, kızına üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…