Eşimin hayalindeki ben

Kendinden tüketmeye hoşgeldin o halde? Sen kendinden ödün vereceksin o da karşına geçip teşekkür etmeyecek inan bana.

Karşılıklı olması lazım, eğer ortada sorun varsa iki kişiliktir.

Arkadaşın dediği ne kadar da doğru
sen kendinden ödün verdikçe sen sen olmaktan çıktıktan sonra rahat edebilecek misin ya da karşındaki insan bunu benim için yaptı diyecek mi hiç sanmıyorum sadece kendini tüketip belki de yok ettiğinle kalacaksın.

Bir de şu var kesinlikle eminim sen değiştikçe seni sevmeyecek çünkü o senin eski halini seviyordu değişmiş halini sevmez ilişkilerin genel sorunu da bu oluyor zaten.Önce kadını değiştirip sonra da beğenmşyorlar. Bence orta yolu bulmak için ikiniz de çabalamalı .Ne bilym kavgada çok bağırış çağırış oluyorsa mesela sakin konuşmayı öğrenmelisiniz kökten değişim kişiliğinize zarar verdiği gbi ilişkinizi de bitirir ortada siz en mutsuz yorgun ve kişiliğini kaybetmiş birisi olark kalırsınız(Allah korusun)

Eşin seni sen olduğun için mi sevdi ? Cevabın evetse bir başkası için değişmeye çalışmak niye ? O zaman sen olmaktan çıkar, eşinin şekillendirdiği biri olursun.

Eş bile olsa, vericiliğin bir sınırı olmalı. Bugün çılgınca aşık olduğumuz eşler, yarın kanlı bıçaklı olduğumuz insanlara dönüşebiliyor.

Neysen o kal, birbirinizi idare edin. Niçin mutluluk tek taraflı olsun ki, birlikte mutlu olun.

eşini kendinden vazgeçecek kadar çok mu seviyosun, benim için bu konuda sevgi mazeret olamaz, ama sen bunu bile denemek istiyosan dene, ama şunu bilmelisin bu senin kararın,ilerde eşine ben senin için şunu yaptım bunu yaptım fedakardım vs deme, çünkü inan erkekler için bişey ifade etmiyo bu, yapmasaydın der çekilir kenara

7 ay da bu hale nasıl geldiniz merak ediyorum açıkçası :44::44::44: acaba evlenmeden önce birbirinize karşı dürüst değilmiydiniz ??

hayır ben calısıyorum.karsılıklı konusma meselesını denedım ama söyledıgım gıbı anlamıyor anlamak ıstemıyor o böyle yaptıgı ıcınde benımde tek cıkıs yolum buymus gıbı gelıyor.elımden gelenı yapıyorum ama esımı ıkna etme konusunu belkıde benım hatam bırturlu beceremıyorum olmuyor,hep ters tepıyor.bende madem böyle oluyor demek kı benım sucum dıyorum ve böyle bırsey dusunuyorum.evlılık zaten zor bıde yok ılk 2 3 yıl zor dıyorlar.ben 7 ayda bıktım bılemıyorum 2 3 seneyı nasıl devırıcez.ettım duamı gönlümden gectıgı sekılde ınsallah rabbım sesımı duyarda hersey yoluna gırer.

7 ay da bu hale nasıl geldiniz merak ediyorum açıkçası :44::44::44: acaba evlenmeden önce birbirinize karşı dürüst değilmiydiniz ??

dürüstle ılgısı yokkı...konu onun ılgısız ve herseye önemsız bakması.yanı o hıcbıseyı takmaz dusunmez.benım uzuldugumu gorur ama onada bısey yapmaz.sorun bu.ve ben esımı 2008 yılından ıtıbaren tanıyorum.yanı 5 sene oldu.ama evlendık sankı hıc tanımamıs gıbıyım.sankı yenıden dogmusta elıme vermısler ben buyutup beslıcem her sorunu uzuntusuyle ugrasıcakmısım gıbı.

dusunuyorum baska ne yapabılırım dıyorum ama aklıma bısey gelmıyor kı artık....bende ıste öyle bır huy var kı...tartıstıgımız zaman o an konuslucak ne konusulucaksa yoksa ben varya catlıyorum sınırımden.buna engel olamıyorumm ölücem yanı ya sınırden ona bır laf dıyemedım ıcımdekılerı dokemedım dıye.o yuzdende söyledıgınızı beceremıyorum malesef.evet kotu bır huy ama nasıl yenıcem bılmıyorum.e halıyle ben soylyence oda soyluyor.hatta o bazen sızın dedıgınızı yapıyor.cevap vermıyor konusmuyor daha fazla buyumesın dıye sonra bır verıyo gırıyoruz ıste bırbırımıze.

öncesı 2008 yılından ıtıbaren var evet.bılemıyorum belkıde sızın yolunuzu denemek lazım tabı.ne kadar etkılı olur kestıremıyorum ama bı ıhtımal tabıkı.

evet cok dogru bır tespıt....günümüz evlılıklerını cok sade bır dılle anlatmıs hocanız...tesekkur ederım ılgınız ıcın.

denedım ama duzeltemedım...esıme göre ben hep benım dedıgım olsun ıstıyorum.olmayınca tıpım degısıyomus öyle dıyor.evet belkı dogru olabılır ama sende yap o zaman ben nasıl kı senın ısteklerını yapıyorsam sende yapıver ne olmus.bu kalıtsallasmıs bır huy ıste napayım kendımı bastan mı yaratyım olmuyor bunu goruyorsun cunku sende bazı seylerını degıstıremıyorsun dıyorum anlayanda dınleyende olmuyor malesef.

ne en tepemde nede en assagımda olsun ıstıyorum ama ortasında durmasını saglamak zor malesef.uzerınde durdugum seyler sadece onun malesef kı sevmedıgım huyları...adam gecmıyor gecemıyor ıste....

yok canımmm o tartısma esnasında o etkılı olmaz.cunku ben kendımı kaybedıyorum bıranda sesım yukselıyor felan o yuzden hayatta onu yapamam sanmıyorum.adam benım sorunlu halımde bu kadar genısse bıde onu yaparsam daha da genıs olursa dedıgınız gıbı kaldıramam yanı.

evet son sözünüze gercekten katılıyorum.cunku suan bıle yaptıgım fedakarlıklara ne yaptın kı dıyebılıcek kadar gormeyecek kadar rahat ve kör !

ona göre benı tanıdıgında böyle degılmısım evlenınce degısmısım buyuk sacmalık tabıkı bu.cunku ben herdaıım boyleydım gerek aıle ıcınde olsun gerek sımdı hep aynıyım.tepkımı anında bellı ederım ıcıme atmam.rahat edemem yoksa.aslında asıl degısen o cunku o hıc boyle degıldı dısardan gorenler dıyor kı cok efendı cok sessız bır cocuk.benıde zaten bılenler bılıyor.o sebepten herkes sessızlıgıne aldanıp oyle konusuyor ama hıcbırsey gorundugu gıbı olmuyor.

asıl sorun su kı ıste ben artık sevıldıgımden bıle emın degılım kı cunku seven ınsan bu kdr kör ve acımasz olabılırmı dıye soruyorum,ve oldugunu goruyorum...bu benı herseyden cok yaralıyor zaten.yanı bana dese kı sevmıyorum senı bıttı artık dese cekıp gıdıcem ama demıyor.ne olucak bu evlılık boyle dıyorm bılmıyorum dıyor cekılır kenara.bılemıyorum ben nerde hata yaptım dıye gunlerce dusunuyorum.caba onda sıfır sıze sadece bunu soyleyebılırım.

evet bende kendı hayalımdekını ıstıyorum cunku o zaman belkı hersey yoluna gırer benı mutlu eder dıye dusunuyorum.nısanlıyken de sevmedıgım rahatsız oldugum huyları vardı evet degıstırırım evlenınce duzelır dedım ama olmadı düzelmedı hersey aksıne donustu.tek ogrendıgım kımseye degısır gozuyle bakmadan oldugu gıbı kabul edıcekmıssın.belkı o zmn bunu gorebılseydım suan evlı oluyor olmazdım.cunku bu dusunce uzerıne sabrederk kurdugum evlılıgımde esımın hala aynı kalıyor olmasını gorrdugum zamanlar canım cok yanıyor ve bu hıc dınmıyor hep tazelenıyor.bundan daha acısı olamaz.kendı elımde yaptım dıyorum baskada bısey yapamıyorum.

nasıl ilgisi yok tatlım anlayamadım şimdi ben.... eğer ki eşin sana dürüst olsaydı yani sana karşı her yönünü gösterseydi yukarıda işaretlediğim lafı söylermiydin :44::44: .. bence sakın ama sakın eşinin istediği gibi biri olmaya çalışma çünkü, değişirsen eğer bi süre sonra bu halinden de sıkılacak durum bunu gösteriyor,kendin gibi olmaya devam et ama daha sakin davranarak çünkü böyle yaptıkça eşine değil olan sana oluyor sağlığını düşün

bende sızın gıbı olmak ısterdım,eger sonu mutluluksa ben herseye hazırım.ama sonununda emın degılım kı hıcbıseyın.bılemıyorum.cok dua ettım duzelmesı ıcın.ınsallah allah sesımı duyarda bazı seyler yoluna gırer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…