- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
- Konu Sahibi pirayegibi
günaydın hanımlar
hamileliğinde verdiği duygusallıkla beni oldukça düşündüren bir konu hakkında sizlerden fikir almak istiyorum
3 yıllık evliyiz öncesinde de 3 yıllık sevgililik dönemimiz oldu
eşim kamuda çalışan mühendis bende çalışıyorum
maddi, manevi açıdan Rabbime şükürler olsun ki hiç bir problemimiz yok
Eşimle 8-5 çalışıyoruz, hafta sonları, resmi tatiller hep birlikteyiz
benim için mükemmel birşey ama...
eşimin başka mesleğe geçme hayalleri var tanıdığımdan beri
Mesela askeriye geçmek istediklerinden birisi
ve ben her zaman buna engel oldum
çünkü düzenli bir yaşantımız var ve askeriye de yaşayanların sıkıntıları oldukça fazla
artık buna engel olduğum için vicdan azabı çekiyorum
sevmediği bir mesleği yapmak zorunda bıraktığımı hissediyorum
sizce ciddi bir şekilde konuşup artık istediği yere geçmesi için onu desteklediği mi mi söylemem gerekli yada onun isteklerini kendi hayalimde ki aile düzeni için görmezden mi gelmeliyim?
GÜNCEL
dün akşam yine eşim işinden dolayı mutsuz geldi hanımlar
bende artık susamadım
herkes işine severek mi gidiyor zannediyorsun ama her sabah kalktığımızda şükredip gidiyoruz
ama artık ben yoruldum senin mutsuzluğundan dedim
önceden sağlıklı bir aile olabilmek için bir düzenin olmasını düşünürdüm ama artık çocuğumuzun her akşam babasını görmesinden daha çok ayda, yılda bir olsa da mutlu bir baba görmesini istiyorum
geriye kalan hayatında mutlu olabilmen için daha fazla vakit kaybetme hayallerinin peşinden git dedim
hamileliğinde verdiği duygusallıkla beni oldukça düşündüren bir konu hakkında sizlerden fikir almak istiyorum
3 yıllık evliyiz öncesinde de 3 yıllık sevgililik dönemimiz oldu
eşim kamuda çalışan mühendis bende çalışıyorum
maddi, manevi açıdan Rabbime şükürler olsun ki hiç bir problemimiz yok
Eşimle 8-5 çalışıyoruz, hafta sonları, resmi tatiller hep birlikteyiz
benim için mükemmel birşey ama...
eşimin başka mesleğe geçme hayalleri var tanıdığımdan beri
Mesela askeriye geçmek istediklerinden birisi
ve ben her zaman buna engel oldum
çünkü düzenli bir yaşantımız var ve askeriye de yaşayanların sıkıntıları oldukça fazla
artık buna engel olduğum için vicdan azabı çekiyorum
sevmediği bir mesleği yapmak zorunda bıraktığımı hissediyorum
sizce ciddi bir şekilde konuşup artık istediği yere geçmesi için onu desteklediği mi mi söylemem gerekli yada onun isteklerini kendi hayalimde ki aile düzeni için görmezden mi gelmeliyim?
GÜNCEL
dün akşam yine eşim işinden dolayı mutsuz geldi hanımlar
bende artık susamadım
herkes işine severek mi gidiyor zannediyorsun ama her sabah kalktığımızda şükredip gidiyoruz
ama artık ben yoruldum senin mutsuzluğundan dedim
önceden sağlıklı bir aile olabilmek için bir düzenin olmasını düşünürdüm ama artık çocuğumuzun her akşam babasını görmesinden daha çok ayda, yılda bir olsa da mutlu bir baba görmesini istiyorum
geriye kalan hayatında mutlu olabilmen için daha fazla vakit kaybetme hayallerinin peşinden git dedim
Son düzenleme: