• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Hayalleri

pirayegibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
2.541
4.827
63
günaydın hanımlar
hamileliğinde verdiği duygusallıkla beni oldukça düşündüren bir konu hakkında sizlerden fikir almak istiyorum
3 yıllık evliyiz öncesinde de 3 yıllık sevgililik dönemimiz oldu
eşim kamuda çalışan mühendis bende çalışıyorum
maddi, manevi açıdan Rabbime şükürler olsun ki hiç bir problemimiz yok
Eşimle 8-5 çalışıyoruz, hafta sonları, resmi tatiller hep birlikteyiz
benim için mükemmel birşey ama...
eşimin başka mesleğe geçme hayalleri var tanıdığımdan beri
Mesela askeriye geçmek istediklerinden birisi
ve ben her zaman buna engel oldum
çünkü düzenli bir yaşantımız var ve askeriye de yaşayanların sıkıntıları oldukça fazla
artık buna engel olduğum için vicdan azabı çekiyorum
sevmediği bir mesleği yapmak zorunda bıraktığımı hissediyorum
sizce ciddi bir şekilde konuşup artık istediği yere geçmesi için onu desteklediği mi mi söylemem gerekli yada onun isteklerini kendi hayalimde ki aile düzeni için görmezden mi gelmeliyim?
GÜNCEL
dün akşam yine eşim işinden dolayı mutsuz geldi hanımlar
bende artık susamadım
herkes işine severek mi gidiyor zannediyorsun ama her sabah kalktığımızda şükredip gidiyoruz
ama artık ben yoruldum senin mutsuzluğundan dedim
önceden sağlıklı bir aile olabilmek için bir düzenin olmasını düşünürdüm ama artık çocuğumuzun her akşam babasını görmesinden daha çok ayda, yılda bir olsa da mutlu bir baba görmesini istiyorum
geriye kalan hayatında mutlu olabilmen için daha fazla vakit kaybetme hayallerinin peşinden git dedim

Son düzenleme:
canm bnm esimde asketiyede calismak istiyor oyle bisty olursa hayir gitme diyemem
ölüm gunumuz degismez esim sehit olmak ister olceksem sehit olmak isterim der ben bunun vebalini alip gondermemezlik yapamam .
gerci gitme desem de gider

canm bnm esimde asketiyede calismak istiyor oyle bisty olursa hayir gitme diyemem
ölüm gunumuz degismez esim sehit olmak ister olceksem sehit olmak isterim der ben bunun vebalini alip gondermemezlik yapamam .
gerci gitme desem de gider
canım benim eşimin babası şehit
o bu sebepten dolayı olmak istiyor
asıl mesele ölüm değil zaten hangimiz ne kadar yaşayacağız rabbim bilir
malesef benim eşim gitme dediğim için gitmiyor

Bende istemezdim sanirim duzenli bir yasantiniZ var ustelik..

Destek olun,mesleginde mutsuz bir erkek ne derece mutlu edebilir ki sizi?
kendisinin biz evlenene kadar böyle düzenli, huzurlu bir aile ilişkisi ve yaşantısı olmamış bir insan
bu yüzden bana bazen şımarıklık yapıyor gibi geliyor:kızgın::kızgın::kızgın:
işi o kadar güzel ve rahat ki aslında çokta başarılı ama sevmiyorum diyor

Düzen bozmak kolay değil evet ama eşler birbirini desteklemeli.Mutsuzluğu sana da evinize de yansımaya başlarsa büyük sorun yaşarsınız.

günaydın hanımlar
hamileliğinde verdiği duygusallıkla beni oldukça düşündüren bir konu hakkında sizlerden fikir almak istiyorum
3 yıllık evliyiz öncesinde de 3 yıllık sevgililik dönemimiz oldu
eşim kamuda çalışan mühendis bende çalışıyorum
maddi, manevi açıdan Rabbime şükürler olsun ki hiç bir problemimiz yok
Eşimle 8-5 çalışıyoruz, hafta sonları, resmi tatiller hep birlikteyiz
benim için mükemmel birşey ama...
eşimin başka mesleğe geçme hayalleri var tanıdığımdan beri
Mesela askeriye geçmek istediklerinden birisi
ve ben her zaman buna engel oldum
çünkü düzenli bir yaşantımız var ve askeriye de yaşayanların sıkıntıları oldukça fazla
artık buna engel olduğum için vicdan azabı çekiyorum
sevmediği bir mesleği yapmak zorunda bıraktığımı hissediyorum
sizce ciddi bir şekilde konuşup artık istediği yere geçmesi için onu desteklediği mi mi söylemem gerekli yada onun isteklerini kendi hayalimde ki aile düzeni için görmezden mi gelmeliyim?
Ben de istemezdim şahsen.
Eşim bir ara işini bırakıp evden çalışmak istemişti, homeofis. Para kazanıp kazanmayacağı vs. kesin değildi ki, uzman maaşı alıyordu. Ben onu destekledim. İki sene sonra o işinde sıkıntılar olmaya başlayıp yorulunca yeniden devlete geçti kendisi. Ama benim desteklemem dikkat ederseniz sadece para riskine karşıydı. Ben zaten çalıştığım için bu riski alabilirdim ve çok önem vermem zaten fazlasına paranın. Ama bu sayede evdeydi hep ve çok güzeldi. Evde olmayacağı, uzaklara gideceği, hayatını riske atacağı bir hayali asla desteklemezdim. Asker karısı olmak kolay değil. Hiç istemedim. İstesem öyle biriyle evlenirdim. Sizin de yeni çocuğunuz olacak yazık size. Bu yaşına kadar hala somut bir adım atmadıysa o kadar da çok istemiyordur bence.
Hepimizin hayalleri var ama bazen ailevi sorumluluklar öne çıkıyor.

kendisinin biz evlenene kadar böyle düzenli, huzurlu bir aile ilişkisi ve yaşantısı olmamış bir insan
bu yüzden bana bazen şımarıklık yapıyor gibi geliyor:kızgın::kızgın::kızgın:
işi o kadar güzel ve rahat ki aslında çokta başarılı ama sevmiyorum diyor
Esimde bir donem hayalindeki meslek icin didindi,sınavlara girdi, baktı olmuyor uzerine cizgi cekti....Ama ilk zamanlar hevesini anlatamam kendisini cok hazirlamisti ama olmadi....Şimdilerde sesi cikmiyor....En azindan denemesi icin destek verin,alinmaz diye dua ederek....Bizimde düzen allak bullak olacakti ama bir sureligine belki de ondan gözyumdum destek verdim bilemiyorum....

Ben de istemezdim şahsen.
Eşim bir ara işini bırakıp evden çalışmak istemişti, homeofis. Para kazanıp kazanmayacağı vs. kesin değildi ki, uzman maaşı alıyordu. Ben onu destekledim. İki sene sonra o işinde sıkıntılar olmaya başlayıp yorulunca yeniden devlete geçti kendisi. Ama benim desteklemem dikkat ederseniz sadece para riskine karşıydı. Ben zaten çalıştığım için bu riski alabilirdim ve çok önem vermem zaten fazlasına paranın. Ama bu sayede evdeydi hep ve çok güzeldi. Evde olmayacağı, uzaklara gideceği, hayatını riske atacağı bir hayali asla desteklemezdim. Asker karısı olmak kolay değil. Hiç istemedim. İstesem öyle biriyle evlenirdim. Sizin de yeni çocuğunuz olacak yazık size. Bu yaşına kadar hala somut bir adım atmadıysa o kadar da çok istemiyordur bence.
Hepimizin hayalleri var ama bazen ailevi sorumluluklar öne çıkıyor.
aslında adım atsa tıkır tıkır işleyecek işleri
ama ben hep önüne engel koydum
bazen bana şımarıklık yapıyor gibi geliyor
biz evlenene kadar ne huzurlu nede sağlıklı aile ilişkisi vardı
ama şimdi evimizde huzurlu ve mutlu işi gerçekten iyi ve başarılı
geçtiği zaman tam anlamıyla mutlu olacağına da inanmıyorum nedense
çocuğumuzun doğum gününde yanında olmasa yıkılacak bir insan ama yinede o zor şartları seçmek istiyor

Ben kesinlikle istemezdim. Başka meslek neyse de, askerlik bütün düzeni bozar.

Eşim istediği mesleği yapacak diye de aile huzurumuz, düzenimiz mi bozulsun?

Şimdi kendisi işinden dolayı mutsuz, asker olsa bütün aile mutsuz ve diken üstünde olacaksınız.

aslında adım atsa tıkır tıkır işleyecek işleri
ama ben hep önüne engel koydum
bazen bana şımarıklık yapıyor gibi geliyor
biz evlenene kadar ne huzurlu nede sağlıklı aile ilişkisi vardı
ama şimdi evimizde huzurlu ve mutlu işi gerçekten iyi ve başarılı
geçtiği zaman tam anlamıyla mutlu olacağına da inanmıyorum nedense
çocuğumuzun doğum gününde yanında olmasa yıkılacak bir insan ama yinede o zor şartları seçmek istiyor
Duygusallığından seçmek istiyor. Tabi ki mutlu olmayacak. Bence kendiniz için olduğu kadar onun için de iyi yapıyorsunuz engelleyerek.

Esimde bir donem hayalindeki meslek icin didindi,sınavlara girdi, baktı olmuyor uzerine cizgi cekti....Ama ilk zamanlar hevesini anlatamam kendisini cok hazirlamisti ama olmadi....Şimdilerde sesi cikmiyor....En azindan denemesi icin destek verin,alinmaz diye dua ederek....Bizimde düzen allak bullak olacakti ama bir sureligine belki de ondan gözyumdum destek verdim bilemiyorum....
Düzen bozmak kolay değil evet ama eşler birbirini desteklemeli.Mutsuzluğu sana da evinize de yansımaya başlarsa büyük sorun yaşarsınız.
eşimin önünde ki tek engel benim o engeli geçerse işi olacak gibi
ama galiba artık destek vereceğim
çünkü yoruluyorum bende onun isteklerine yok demekten :KK42:

Ben kesinlikle istemezdim. Başka meslek neyse de, askerlik bütün düzeni bozar.

Eşim istediği mesleği yapacak diye de aile huzurumuz, düzenimiz mi bozulsun?

Şimdi kendisi işinden dolayı mutsuz, asker olsa bütün aile mutsuz ve diken üstünde olacaksınız.

Duygusallığından seçmek istiyor. Tabi ki mutlu olmayacak. Bence kendiniz için olduğu kadar onun için de iyi yapıyorsunuz engelleyerek.
inanın artık ciddi olarak yolunu açmak istiyorum
ne yapacak çok merak ediyorum
ama olumlu yönünden daha çok olumsuz yönlerini söyleyeceğim
belkide kendisi cesaret edemez bu sefer

inanın artık ciddi olarak yolunu açmak istiyorum
ne yapacak çok merak ediyorum
ama olumlu yönünden daha çok olumsuz yönlerini söyleyeceğim
belkide kendisi cesaret edemez bu sefer

Ben kendim için sıkıntı çekmeyi göze alsam bile çoçuğum için alamazdım.

Umarım siz de pişman olmazsınız onun yolunu açtığınız için.

Ben kendim için sıkıntı çekmeyi göze alsam bile çoçuğum için alamazdım.

Umarım siz de pişman olmazsınız onun yolunu açtığınız için.
ben yolunu açtığımda cesaret edebilecek mi bilmiyorum
belkide edemez inşaallah etmez diye dua edeceğim:dua:

Gerçekten istese, tereddütleri olmasa geçer bence. Kimsenin desteğine ya da onayına ihtiyaç duymaz. Ben olsam izin vermem, hayalse öyle kalsın ya her şey daha berbat olursa? Bu sefer keşke izin vermeseydim diye kendinizi yer bitirirsiniz. Eşiniz can sıkıntısından heyecan arıyor kendine o kadar.

Back
X