Eşimin hediye anlayışı

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
32
Hanımlar merhaba ...eşim bana hiç hediye almıyor...mesela 14 şubat geliyor ya instagramdan güllere falan etiketliyorum baksın belki alır diye ..bana söylediği kredi kartımı vereyimde hangisini beğeniyorsan al beni kargoyla adresle uğraştırma ...ben kendi kendime Gül almış oluyorum p zmn ..onun dışındada bana hediyesi hep para oluyor hiç uğraşıp bişey almıyor...millet eşine sevgilisine nasıl hediye aldırıyor şaşırıyorum taktiği falan Yok mu

Hediye zorla aldırılmaz ki o içten gelen bir şey. Üzgünüm yani yapacak bir şey yok. Sizin de dediğiniz gibi, siz aldırdıktan sonra kendi kendinize almış gibi olursunuz.

Etiketleyip gulleri gostermekle kendinizin kredi kartiyla almanizin ne farki var ?

Belki gerçekten nerden alınacağını bilmiyordur diyeceğim de her yerde çiçekçi var sonuçta.
Demekki o da böyle, mecbur böyle kabul edeceksiniz

Belki gerçekten nerden alınacağını bilmiyordur diyeceğim de her yerde çiçekçi var sonuçta.
Demekki o da böyle, mecbur böyle kabul edeceksiniz
Sevgiliyken bana aldığı ilk hediyeyi beğenmemiş değiştirmişim o zmndan beri böyle çok nadir alıyor para vereyim istediğini al diyor ama öyle bi tadı olmuyor bnce keşke değişebilse

Arkadaşım son model cep telefonu resmi koyup kocişimin erken sevgililer günü hediyesi yazmış. Telefonu kendi sipariş verdi. Kocişim dediği adam da 1 ay önce ona tokat attı. Bakmayın fotoğraflara.

o içten gelen bir şey canım zorla olmuyor

benım hedıyem alınalı 10 gun oluyor , ve hiçbir özel günümüzü unutmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…