- 17 Ocak 2018
- 218
- 232
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Özel günleri unutmuyor zaten ...ama hep para teklif ediyo sen istediğini al diye ben dışarı çıkıp benim için düşünüp bişeyler almasını istiyorum bu içten gelen bişey olabilir bende içinden nasıl getirtebilirim diye soruyorum zateno içten gelen bir şey canım zorla olmuyor
benım hedıyem alınalı 10 gun oluyor , ve hiçbir özel günümüzü unutmaz
Özel günleri unutmuyor zaten ...ama hep para teklif ediyo sen istediğini al diye ben dışarı çıkıp benim için düşünüp bişeyler almasını istiyorum bu içten gelen bişey olabilir bende içinden nasıl getirtebilirim diye soruyorum zaten
Benim eşimde aynı birşeyi beğenmiyormuşum ondan sen al diyorHanımlar merhaba ...eşim bana hiç hediye almıyor...mesela 14 şubat geliyor ya instagramdan güllere falan etiketliyorum baksın belki alır diye ..bana söylediği kredi kartımı vereyimde hangisini beğeniyorsan al beni kargoyla adresle uğraştırma ...ben kendi kendime Gül almış oluyorum p zmn ..onun dışındada bana hediyesi hep para oluyor hiç uğraşıp bişey almıyor...millet eşine sevgilisine nasıl hediye aldırıyor şaşırıyorum taktiği falan Yok mu
Sizin etiketlediginiz sey sizi sasirtir mi.Hediyeyi senin secmeni istiyorum diyebilirsiniz.beğenmiş bunu alıyım der mi sürpriz yapar mı diye etiketliyorum ama hiç etki etmiyor bence farkı var
Bunu beğendim saol :)Bu seneki 14 şubatta ona Harika bir sürpriz yap, ama sana göre degil-ona göre harika,uğraşılmış birşey olsun.
Mahcup olup bir sonraki özel günde o da benzer birşey yapmak isteyecektir.
Ben sevgililerime çiçek ala ala bir anda gelen ciçegin - üstüne yazılan notun insani ne kadar mutlu edebileceğini öğretiyorum :) onlar da almaya başlıyorlar.
Sevgilimin ülkesinin birşeyi çok meshur-yazmiim hemen anlaşılır. Yanıma gelirken ondan almasını istemiştim, almamış . Almadığı gibi 'cok pahalıydı,ondan almadim' dedi. Bozuldum ama 'iyi yapmışsın,pahalli olduğunu bilsem istemezdim zaten' dedim.
Ama ne yaptım ? Aynisinin bir benzerini buldum hem ona hem kendime aldım, oturduğumuz kafede geçmiş doğum gününü kutlar gibi mumlu pasta getirtip hediyesini verdim.
Bir utandı, bir mahcup oldu ki, yüzünden anladım yani pişmanlığını :)
Böyle böyle eğitiyorum ben erkek milletini. Tavsiye edebilirim
Sevgiliyken bana aldığı ilk hediyeyi beğenmemiş değiştirmişim o zmndan beri böyle çok nadir alıyor para vereyim istediğini al diyor ama öyle bi tadı olmuyor bnce keşke değişebilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?