Eşimin her şeye sinirlenmesi

eyllllulll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
35
11
3
38
Eşim her şeye sinirleniyor ve her ne etkinlik yapacak olsak tüm enerjim o bir şeylere bağırığ çağırırken sıfırlanıyor. Benim de şu ara bazı sağlık sorunlarım var kendimi pek iyi hissetmiyorum.Artık alttan alacak enerjim de sabrım da kalmadı. Geçen gün haksızdı ama buna rağmen sinirlenip ablamı azarladı. Saygı benim kırmızı çizgim. Ben artık dolduğumu hissediyorum. Özür diliyor ama benim artık hiç yaşam sevincim kalmadı.

Kocanız kraliyet soyundan mı geliyor. Saygı kırmızı çizginizse neden bu zamana kadar sustunuz. Evliliği tek taraflı fedakarlık yaparak mı ilerletmeye çalışıyorsunuz? Deli gibi niye sağa sola bağırıp duruyor. Höst diyemediniz mi ? Sağlık sorunlarınız olması normal bu "adam"la.

Eşim her şeye sinirleniyor ve her ne etkinlik yapacak olsak tüm enerjim o bir şeylere bağırığ çağırırken sıfırlanıyor. Benim de şu ara bazı sağlık sorunlarım var kendimi pek iyi hissetmiyorum.Artık alttan alacak enerjim de sabrım da kalmadı. Geçen gün haksızdı ama buna rağmen sinirlenip ablamı azarladı. Saygı benim kırmızı çizgim. Ben artık dolduğumu hissediyorum. Özür diliyor ama benim artık hiç yaşam sevincim kalmadı.
Ben neyse de, ailemden birini asla azarlayamaz eşim. Çok saygısızca. Kim oluyor da ablanızı azarlıyor? Sınırı aşmasına izin vermişsiniz. Bu şekilde devam eder siz sağlam bir tepki koymadıkça.

Sınır koyun uyarın diycem de hepsini yapmışsınızdır .Bu aşırı sinirli ,herşeye sinirlenen ,gölgesiyle bile kavga eden tiplerde birde şöyle bir problem oluyor deli gibi sinirli , yakıp yıkıyor ortalığı karşıdaki de yalnızca bana bunu yapma diyip kendini savununca ;sen daha sinirlisin , bak gördün mü nasıl da hızlı hızlı konuşup cevap yetiştiriyorsun deniliyor bu arada kendi araba direksiyonu falan yumruklarken .Aynalama yapıp manipüle etmeye çalışıyorlar sanırım .Böylelerine laf anlatmak zor Allah yardımcınız olsun.

Ablanızı azarlarken siz ne yaptınız? Haddini bildirmek konusunda geç kalmışsınız..

Bir şeyi merak ediyorum. Ne kadar zamandır böyle eşiniz?

Back
X