- 24 Aralık 2014
- 10.838
- 10.201
- 298
- 31
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Bakar, her şeyi tamir eder. Hatta sağlamsa önce bozar, sonra tamir eder.
Tamir edilemiyorsa da zaten kesin bi üretim hatası bi şeyi vardır.
Ya bana böyle adamlar cok tatli geliyor yabüyük ihtimalle müstakbel kocam da bu çeşitlerden biri olacak o zaman anlycam tatlı mı acı mı gercekten :)
birde bizde her alet olmali almadigim zaman eksik hissediyom kendimi diyo dairede sehrin gobeginde oturuyoruz.testereden kurege su pompasindan kac cesit matkap makinesine kadar neler neler banyo dolabida bunlarla dolu asagidaki kucuk bodrum bunlarla dolu biktim
Kucuk erkek cocugu gibi.
bozuyosa kotude.herseyi tamir etmesi elinden gelmesi iyi.
Benim eşimde tamir işini çok sever.Ama hakkını yiyemem bu durum çok işime yarıyor.
Ütüm yatay pozisyonda buhar vermez olmuştu şimdi de buhardan ev hamama dönüyor.
Rondo ve blendır rahmetli olmuştu hayata döndürdü.
Ha çalışan bişeyi bozduğu da oluyor ama napcan hayatın cilvesi.:))
Kova burcu mu enişte?
Aynen kabul etmiyor gibi gorunuyorlar ama biliyorlar ne halt yediklerini. Benimkide kabul etmedi ben yapmadim ici yanmıştı zaten dedi yersen :)) ama ben cok eğleniyorum bu halleriyle cezasini kendileri cekiyor :))Alanı bilgisayar programlama, anlar pc işlerinden ama, onu ona eklesin ondan alsın ona taksın huyu da var. Klavyesini değiştirecekti komple laptopumun. Bırak diyorum. Tırnağı kırılmış tab tuşunun, bir tuş için olduğu gibi söküp klavye değiştirecek. Kullanıyorum ben rahatım, ama ona batıyor. Bıraktım artık. Ben yedeklerini alabildiğim kadar alıyorum o kadar.
Dün dışarı çıkacağız, kapının önünde bekliyorum, adam saatin pilini değiştirmeye gitti. Kafasına takılmış bir kere bi açacak, ben beklemişim 5 -10 dk daha ne çıkar. :)
Bozulan bi şey olsa kendi bozduğunu kabul etmez ki. Kesin bi başka hatası vardır onun, ondandır :)
benim kardeşimi anlatmışsınnerde değişik aksamlı cihaz görsün açar inceler sonra bozardı. sonra kardeşime sadece içini açması için ucuz küçük aletler aldık onlarla vakit geçirdi sonra. senin durum zor ya servisten gelen arabamı açıp bozacak elimden zor alırlar onu
Hahahaha Türk usta mantığıyla bu parça fazlaymış mı diyor? Sadece komedi tv programlarında olduğunu sanıyordum. :))))
bizde üç aydır kırık iki priz yapılacak hala ortada açık duruyor. Normalde ben yaparım ama hamile kafası be olur ne olmaz ellemiyorum. Benimki de her hafta sonu önümüzdeki haftada onu yaparız diyor.
Bu bakımdan düşününce iyi.
Diğer yönden sürprizli herzaman her şey olabilir.
işte çalışma aksamını merak ediyor. açıp bakmayı makinenin mantığını görmek hoşuna gidiyor. walla ne yapılır bilemedimBozduğunu bir şekilde yapıyor bak onu takdir ediyorum, arada sağlamın haşatını çıkarıyor, ondan huylanıyorum. Çünkü bozuk olanı yaparsın anlarım da çalışan şeyi açıp bakmazsın normali budur :) Ama işte, hobi halinde bir şey bu kabul etmek lazım artık, huy, seviyor adam. Bazen pahalıya patlayan bir hobi işte :)) Geri dönüşü zor ya da imkansız bi şey olacak, aleti öldürecek diye de tırsıyorum çaktırmıyorum.
Yok, sinir olduğumu görüyor o da espri yapıyor "Bu fazlaymış" diyor gülüyor arkasından.
Mesela en son mutfak lavabosunun altını söktü. Çift evyeli, makineye bağlı filan. Karışık altı, ustalar puzzle gibi yapmışlar artık hata mı vardı bilmiyorum, sökmeden önce bi çek fotoğrafını en azından ama değil mi? Söktü, abartmıyorum 2 saat toplayamadı. Borunun biri elinde kalmış, "Hah tutmuşsun boruyu" dedim dayanamadım, gülüyor. Fazladan döşemiş ustalar diyor. Asabım bozuluyor
Sonra allem etti kallem etti birleştirdi.
benim babam öyle:)))Bir şey düzgün çalışıyorsa onu kurcalama mantığında bir insanımdır. Eşim ise tam tersi, "Bu nasıl işliyor bir bakayım" cı.
Macgyver gibi adam, her şeyi kurcalasın, onu söksün ona taksın, oradan onu çıkarsın "Ustalar bu parçayı fazladan koymuş" desin bi de üstüne gülsün.
Evlendiğimizin ilk senesi dolmadan klimayı bozdu (Hala daha kabul etmez kendinin bozduğunu). Düzgün çalışan aletin içini açtı, bir gün sonra bozuldu.
Üni. kalma emektar bir laptopum var, içerisinde tüm fotoğraflarım, hatıralarım. Haberim yok, bir gün açmış içini, bilmem kaç parçaya bölmüş, elektrik süpürgesiyle temizliğini yapıyor. Gördüm, ses çıkarmadım ama içim sallandı izlerken.
Hakkını yemeyeyim tabi, tamir işlerinden anlar ama her şeyi tamir edemeyeceğini anlaması lazım. Bırak da arabanın motorunu ustası yapsın. Hayır... Servisten yeni çıktı araba, başladı bizimki netten yabancı kanallardaki paylaşımları izlemeye. Hayırdır diyorum "Hiçç öyle bakıyorum" diyor. Geçen pazar yakaladım, arabanın motorunun üst kısımlarını sökmüş. İzlediği videolarda öğrendiklerini arabanın üzerinde deniyor. Bazı yerlerini geri toplamayı başardı da kerata, ama beynini sıfırlamış arabanın. Neymiş efendim "Sıfırdan kendi kullanışına göre ayarlayacakmış"... Şimdi araba gaz yerken zıplıyor, alışana kadar yapacakmış.
Bu adama, elektronik alet sağlam durunca batıyor.
Huy işte... Eşim çocukluk arkadaşım da aynı zamanda ama bu yönünü hiç bilmezdim.
Birkaç huyu daha var böyle, hali hazırda iş varken başka bir iş daha çıkarma huyu ve gereksiz derecede zaman harcaması...
Değişmiyor, değişmeyecek...
Şuracığa yazayım öyle kendi kendime söyleneyim dedim.
Hayat... Ben biraz yavaşlayayım inceleyeyim, o biraz hızlansın kurcalamasın diye bizi birbirimize kattı deyip geçiyorum işte.
Elektirik dış fırça monte edılcek,eğreti duruyor,rezıl gıbı,spor aletım monte edılcek,kullanamıyom,sifon akıyor ,geçen kombi bozuldu,ben yaptım ıkı kez,ınternetten bakarak sonuç fıyasko,eniştemız bıze gelsın dıye boluna demıyorummuhabbetınız bol olsun,huzurla yaşayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?