Eşimin her şeyi tamir etmeye çalışma huyu

Benim eşimde tamir işini çok sever.Ama hakkını yiyemem bu durum çok işime yarıyor.
Ütüm yatay pozisyonda buhar vermez olmuştu şimdi de buhardan ev hamama dönüyor.
Rondo ve blendır rahmetli olmuştu hayata döndürdü.
Ha çalışan bişeyi bozduğu da oluyor ama napcan hayatın cilvesi.:))

aynen ya adamin akli cicekte mesala yatmisiz sohbet ediyoruz romantik romantik tam duygusalligin ortasinda ya askim kasimpatilar niye oyle yapraklari demirmi versemki acaba..hayy senin ciceginede..
guzelligide var tabi heran bizim evden acan cicekler ve kokular eksik olmaz heryer rengarenk balkona cikar izleriz simdi gullerimiz sardunyalarimiz emel hanimlarimiz rengarenk..bahceden elinde koparilmis cicekle gelir hep hadi yine bedavaya getirdin derim ben..ama fazlasi zarar..dusunsene bir gul cinsinden on cesidimiz vardir belki..digerlerini sorma..ters lalemiz bile vardi.

Kusura bakmayın ama nasıl güldüğümü size anlatamam :))))))))))))) okuyunca durum çok şirin gözüksede tabi işin aslının öyle olmadığı aşikar :)))) Ne alemsiniz yahu Allahta senin yüzünü güldürsün çok hoşsun:)))

evdeki diger aletler neysede laptop olayi beni bitirirdi heralde

Ya bana böyle adamlar cok tatli geliyor ya büyük ihtimalle müstakbel kocam da bu çeşitlerden biri olacak o zaman anlycam tatlı mı acı mı gercekten :)

Önce sinirleniyorsun, sonra sinirden gülmeye başlıyorsun. Bir yerden sonra da böyle kabullenip kendi kendine homurdanıyorsun :)

Ayıp ettin tabi ki her şeye hazırlıklı olmalıyızdır biz de. Balisinden japonuna her çeşit yapıştırıcı, boy boy tornavidalar, anahtarlar, kablolar, yedek pc parçaları vs vs...

Kucuk erkek cocugu gibi.
bozuyosa kotude.herseyi tamir etmesi elinden gelmesi iyi.

Tamir eder, ama arada bozar da. Çok kurcaladığından. Sağlamsa bile içini açar, onu yapmasa neyse de...

Ya ütü olsun rondo olsun, küçük ev aletleri filan canımı yisin. Koca araba, yeni çıktı servisten... Adamlar senelerce çalışıp usta oluyorlar, öyle 3-5 videodan araba mı tamir edilir? :) Gerçi anlıyor motordan ama işte. Kafaya koyduktan sonra bozar bozar en sonunda bir şekilde yine yapmanın bir yolunu bulur, bulamıyorsa zaten ölmüştür o :)) Ama niye riske atmak? Çalışıyo işte araba, kurcalama...

Aynen kabul etmiyor gibi gorunuyorlar ama biliyorlar ne halt yediklerini. Benimkide kabul etmedi ben yapmadim ici yanmıştı zaten dedi yersen :)) ama ben cok eğleniyorum bu halleriyle cezasini kendileri cekiyor :))

benim kardeşimi anlatmışsın nerde değişik aksamlı cihaz görsün açar inceler sonra bozardı. sonra kardeşime sadece içini açması için ucuz küçük aletler aldık onlarla vakit geçirdi sonra. senin durum zor ya servisten gelen arabamı açıp bozacak elimden zor alırlar onu

Hahahaha Türk usta mantığıyla bu parça fazlaymış mı diyor? Sadece komedi tv programlarında olduğunu sanıyordum. :))))

bizde üç aydır kırık iki priz yapılacak hala ortada açık duruyor. Normalde ben yaparım ama hamile kafası be olur ne olmaz ellemiyorum. Benimki de her hafta sonu önümüzdeki haftada onu yaparız diyor.
Bu bakımdan düşününce iyi.
Diğer yönden sürprizli herzaman her şey olabilir.

Bende Başak burcuyum. Bişeyleri kurcalamayı çok sewiyorum hele eski kıyafetlerimi hiç atmam kıyamam pantolonda şort, hertürlü kutudan takı kutusu falan eskicimiyim ne erkek olsam eşin gibi bişey olurdum sanırım

Bozduğunu bir şekilde yapıyor bak onu takdir ediyorum, arada sağlamın haşatını çıkarıyor, ondan huylanıyorum. Çünkü bozuk olanı yaparsın anlarım da çalışan şeyi açıp bakmazsın normali budur :) Ama işte, hobi halinde bir şey bu kabul etmek lazım artık, huy, seviyor adam. Bazen pahalıya patlayan bir hobi işte :)) Geri dönüşü zor ya da imkansız bi şey olacak, aleti öldürecek diye de tırsıyorum çaktırmıyorum.

Yok, sinir olduğumu görüyor o da espri yapıyor "Bu fazlaymış" diyor gülüyor arkasından.

Mesela en son mutfak lavabosunun altını söktü. Çift evyeli, makineye bağlı filan. Karışık altı, ustalar puzzle gibi yapmışlar artık hata mı vardı bilmiyorum, sökmeden önce bi çek fotoğrafını en azından ama değil mi? Söktü, abartmıyorum 2 saat toplayamadı. Borunun biri elinde kalmış, "Hah tutmuşsun boruyu" dedim dayanamadım, gülüyor. Fazladan döşemiş ustalar diyor. Asabım bozuluyor
Sonra allem etti kallem etti birleştirdi.

işte çalışma aksamını merak ediyor. açıp bakmayı makinenin mantığını görmek hoşuna gidiyor. walla ne yapılır bilemedim

Elektirik dış fırça monte edılcek,eğreti duruyor,rezıl gıbı,spor aletım monte edılcek,kullanamıyom,sifon akıyor ,geçen kombi bozuldu,ben yaptım ıkı kez,ınternetten bakarak sonuç fıyasko,eniştemız bıze gelsın dıye boluna demıyorummuhabbetınız bol olsun,huzurla yaşayın

benim babam öyle:)))

Seninki de bir ayrı uç, benimki de ayrı bir uç. Gerçekten artık sinirden gülüyorum bazı hallerine. Bak son verdiğim örnekte, lavabonun bi sorunu yok, tıkanık değil. Yavaş akıtıyor belli ki temizlik vakti gelmiş ama başka bir plan var aynı gün için ve aciliyeti yok o lavabonun. Ben adamı bekliyorum, iş içinde ayrı iş çıkarıyor durduk yere 2 saat gitti. Bi de yönsüz yapıyor bazı şeyleri, gelişi güzel...

Evin içinde küçük eşyalarla ya da sadece bozulanlarla sınırlandırsa kendini, kabul edebilirim bir yere kadar. Ama çalışan şeyi açmak riskli bir iştir. İlk akıllı telefon edindiğimiz sene, telefonun içini açtı bir ay geçmeden. Eli kaşınıyor arkadaşım bu kadar da olmamalı bir insan. Hatta bazı aletlerin garantisini de yiyor.

Ama değişmiyor, keyif alıyor bundan, huy diyorum geçiyorum. Gülüyorum da işte... Çünkü dert desen dertten sayılmaz. Öyle kabul edip geçiyorsun.

O da senin adamın bi huyu... Sizin de bol olsun muhabbetiniz ^_^

Son düzenleyen: Moderatör:
ben iste bende boyleyim kurcalamayi cok severim oyle bikac sey bozmuslugum vardir ama yapmisligimda vardir huy iste cocukken de babamla kurcalardik degismez ama daha az yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…