- 22 Eylül 2015
- 226
- 278
- 53
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Elektronik muhendisligi adayi sevgilime bozulan lambayi yaparmisin dedim. Çünkü bizim bildigimiz tak ampulu yansin cesidi bir lamba degil benim ki maalesef. Baya karışık bir sistemi var. Eve geldi yapayim dedi ve devreyi bozdu gitti sagolsun. Ertesi gün usta cagirdik adam; abla bilmeyenlere kurcalattirmayin dedio gunden sonra akillandim.
Yazını kahkaha atarak okudum..çok güzel ifade etmişsin gözümde canlandı. .
Benim eşimde de var bu huy.Birşey tamir edecek mesela allahım bir havalar filan..sanırsın işin ustasi.bende çırak. .onu ver bunu getir yok bu değil öbürü..hah oldu..derken yok olmamış acaba birine mi baktirsak..yada dur kullanma kılavuzu neredeydi bu şeyin onu okuyayım bir..Sinir harbi..evde birşey bozulmasın diye dua eder oldum..birde dağıtır bırakır öyle ben temizliyeyim diye..çok iş yapmış gibi..
erkek kardeşim taşınırken, evden bir çuval;kırık teyp,açılmış ev teli,radyo,bilgisayar kasası vb elektronik eşyalar çıkmıştıo gün bu gündür ,şu bozuk denmez!,hele bir getirin bakayım dediğinde ;yok uğraşma çöpe atacağız diye diye köşe bucak sakladık herşeyi sonra zamanla vazgeçti huyundan şükür
Kız ne adamı ben bekarım ayolSeninki de bir ayrı uç, benimki de ayrı bir uç. Gerçekten artık sinirden gülüyorum bazı hallerine. Bak son verdiğim örnekte, lavabonun bi sorunu yok, tıkanık değil. Yavaş akıtıyor belli ki temizlik vakti gelmiş ama başka bir plan var aynı gün için ve aciliyeti yok o lavabonun. Ben adamı bekliyorum, iş içinde ayrı iş çıkarıyor durduk yere 2 saat gitti. Bi de yönsüz yapıyor bazı şeyleri, gelişi güzel...
Evin içinde küçük eşyalarla ya da sadece bozulanlarla sınırlandırsa kendini, kabul edebilirim bir yere kadar. Ama çalışan şeyi açmak riskli bir iştir. İlk akıllı telefon edindiğimiz sene, telefonun içini açtı bir ay geçmeden. Eli kaşınıyor arkadaşım bu kadar da olmamalı bir insan. Hatta bazı aletlerin garantisini de yiyor.
Ama değişmiyor, keyif alıyor bundan, huy diyorum geçiyorum. Gülüyorum da işte... Çünkü dert desen dertten sayılmaz. Öyle kabul edip geçiyorsun.
O da senin adamın bi huyu... Sizin de bol olsun muhabbetiniz ^_^
Yok yok benim ki bildiğin havalara giriyor. Sanki her aletin her cihazın ustası o..tamirci gelmeden illa önce bir kendisi el atacak..yahu bilmiyorsun işte ne diye zaman harcayıp yoruyorsun kendini diyorum.."niye bilmeyeyim ki?"diyor..cevaba bak..
Bende baya dertliymisim bu konuda haha
Demesine derim de aşka gelir iyice herşeye el atar diye korkuyorum.hayır birde tehlikeli yani.bazı elektronik ev aletlerini tamir etmeye kalkıyor carpilacak haberi yok Allah korusun.Niye bilmesin ayol Ada'm peki kocicim deseydin.. Ben bilmem eşim bilir deseydin
Demesine derim de aşka gelir iyice herşeye el atar diye korkuyorum.hayır birde tehlikeli yani.bazı elektronik ev aletlerini tamir etmeye kalkıyor carpilacak haberi yok Allah korusun.
Benim kocis yanık kocis olsun istemem yani
Yok yok benim ki bildiğin havalara giriyor. Sanki her aletin her cihazın ustası o..tamirci gelmeden illa önce bir kendisi el atacak..yahu bilmiyorsun işte ne diye zaman harcayıp yoruyorsun kendini diyorum.."niye bilmeyeyim ki?"diyor..cevaba bak..
Bende baya dertliymisim bu konuda haha
ha ha benim eşime benziyor biraz, ama benimki baya baya kabullenmeye başladı.
yapamayınca tamirci çağırmayı.
evliliğimizin ilk yıllarında inat yapar, haftalarca bozduğu şeyi yapmaya uğraşırdı, şimdi en azından bir kaç kez deneyip mağlubiyeti kabulleniyor.
sana iş çıkarmıyorsa hobi olarak görüp çok ellememek lazım.
zira benim babam evdeki musluk için bile tamirci çağırdığı için çok çektik biz. hem üç dakikalık iş için bir sürü para harcamaya hem de işini iyi yapmayan ustalarla uğraşmaya doyduk.
Kız ne adamı ben bekarım ayol
Bir başladı mı saatlerini verir de yapmadan kalkmaz başından. İnanın bir yerden sonra sinir bozucu bir hal alıyor.
Tabi bu kısa aralıklarla tekrarlanan bir şey değil Allah'tan. Sadece saracak bi şey ararsa ortaya çıkıyor. Şu ara arabaya sardı... Motoruyla oynuyor.
Hobi diyorum, huy diyorum elimden geldiğince, onun da keyif aldığı bir alan, benim resim yapmam gibi. Dolaylı olarak beni etkilemese bazı halleri, belki hiç sinir olmayacağım. Öyle... Diyorum ya dert de değil yani, öyle bi gıcıklaşma, çalışan makineyi kurcalamak tuhaf geliyor, "Durduk yere bozulacak iş çıkacak" düşüncesi biraz da.
Esin terazi burcumu acaba?
Başak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?