Eşimin her şeyi tamir etmeye çalışma huyu

Burçların öyle karakteristik sayılan özelliklerine ne kadar inanmasam da bazı durumlarda gerçekten böyle bir şey var galiba. Eşim de aynen titizdir, düzenlidir. Hatta bazı temizlik yöntemlerime karışmaya yeltendiği bile olur. Kuzenim başak, o da acayip titiz ve düzenli, ya birkaç kişi daha var böyle, diyorum tesadüf mü?

Bi de nasipse, bebiş babasıyla aynı gün doğacak... 2 başak başıma, affedersin de bazı konularda baya bacılar.

ay hadi inş.
valla dediğim gibi bizimki planlı başak

ay hadi inş.
valla dediğim gibi bizimki planlı başak

Otosansür yapmıştım, alıntılamışsın neyse :))
Ya sağlıklı hayırlı olsun da gerisi hikaye. Öyle burç filan hiç ayarlamadık ya o da değişik bi şeymiş :)
Maşallah, analı babalı büyütün inşallah ^_^

Benim hem oğlum hemde kızım plansız başak. Eskiden pek inanmazdım burçların özelliklerine filan ama ikiside yataklarında çarşaf kırışık olsun uyumak istemezler o derece düzen hastası. .
İkiside odalarını kendileri toplar biraz bir eşyanın yeri değişsin suratları asılır. .
Ama eşim boğa. .darmadağın bir adam..peşinden topluyorum çoğu zaman..

Benimki de bende kendimiz yapariz bozulan esyalarimizi :))))

benim kuzen böyledir, hiçbirimiz yüzüne vurmuyoruz diye her şeyi çok güzel becerdiğini sanır her yerde de anlatır ustalığını, eyliyor karısı da garibimi

Benim eşimde başak. telefonunu bilgisayarını kaç kez açtı bilemiyorum. Sürekli açsın baksın tamir etsin ister. Aklına bişey takılsın o an başka bişey varmış gecenin bi yarısıymış farketmez. Yalnız titiz ve düzenli değildir. O niye tutmadı bilmem

Erkeklerin çogu böyle seylere meraklıdır benimkide böyle eli kolu hiç rahat durmaz sürekli birşeyler yapayım derdinde hiç bişe bulamasa elindeki kumandaya sarar :)
Elektronik şeyleri kurcalamak genel erkeğin dikkatini çeker çünkü erkekler "baaaakk ben yaptım" cıdır :)

Bende de var azıcık. Babamdan genetik olarak geçti. Çocukken el tetrisini tamir ederdim. Büyüyünce bilgisayarı. Bi ara ölü radyoyu sökmen için elime vermişlerdi. Şimdi lavabo tamiri vs de yapabiliyorum. Silikon işleri de yapardım da dokuluyor artık. Koku olduğu için. Eşimi fi tarihinden beri bekliyor. Bakalım bu yıl yapacak. Bozmadim ama ben.

Eşim de gereksiz düzen sorunu var. Misal cdlerim bir gün hepsini üst üste koyup içeriğine göre dizecekken yakaladım. O manzara çok kötüydü. Tüm cdlerim yerde üst üste çıkmış. Sadece yanlarından itinayla tuttuğum cdler avuçlarında . Nasıl kızdım. O kadar çok kızmıştım ki eşim boşanmak istediğimi sanmış. Bilgisayar Programcisiyim kaç yıllık emegim onlar. ..

Benim eşim de başak titiz düzenli ve bi iş bitecekse saat kaça kadar sürerse sürsün bitirecek. Allah nasip ederse bir başak burcu olacak minik erkeğim de yolda. Hapı tuttum ben

Okurken iste babam dedim..
Sanirin erkeklerin cogunda var bu huydan.

Ayyy kocan tam benım kafadan Ya bir sorsana sana zahmet bir begonyam var ölmek üzere besini filanda verdim yeni de aldım halbuse kurtulur mu neden böyle olmuştur

Konuyu okuyunca çok güldüm pek şeker bi konu .Sizde Antalyadaymissiniz biz gibi burada yapacak o kadar çok etkinlik varken Eniste kendine farklı uğraşlar bulmuş. Oto Galeri açsa yeridir.Benim kıdem güvercin tutkunu evim dublex evin tersini güvercinler doldurmuş zavallı Hayvanarin diskleri terasta orda burda sinirleri bozuluyor ki o biçim keşke tamir işleriyle uğraşsa

Ayyy kocan tam benım kafadan Ya bir sorsana sana zahmet bir begonyam var ölmek üzere besini filanda verdim yeni de aldım halbuse kurtulur mu neden böyle olmuştur
yeni okudum msjini yarin cevapliyim sorunu bizim evde cicek öldumu seviniyorum ohh biri daha gitti diye cunku cook fazla tasinirken napcam diye dusunuyo insan.tabi kocaya cok uzuldum ya tuh diyom hadi hadi sen sevinmissindir diyoo

Ayyy cok güldüm yorumunuza ))

benimki de tamir eder bozulanlari falan o iyi hoş güzel de benimkinin birde icat etme huyu var evde peynir kutusundan ahşap yakma makinesi yaptı kendi tasarımı :) tıkır tıkır calisiyo masallah

http://azbitki.com/ev-begonyalari sitesine gir canim orda bilgiler var.
cilli begonyami yumrulumu oda onemli yeni aldiysan strese girmistir.begonya cam kenari yari golge yari gunesi sever.oda cicegidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…