Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır siz erkekmisinizŞu yatak muhabbetlerini de hiç sevmiyorum be. Kadınlar pek seviyor galiba.
Hayir ne erkegi ya neden boyle dusunuyo sinuz kiHayırdır siz erkekmisiniz![]()
Cahillik değilde yenge menge yokmu evli yakın biri ne biliyim yada eşinle konuş bu konuyu seyreltinSoracak kimsem yok diye buraya actim cahilligime verin
Açık mı yakaladın sandın :) evli değilim canikom ondan diyorum. Burda kaç konu açıldı saçma geliyor bana. Biri de tutmuş altın günlerinde oral muhabbeti yapıyor musunuz diye sormuştu da ordan bu çıkarıma vardım.Hayırdır siz erkekmisiniz![]()
Yaniniza gelip size yaklasinca: " yine mi biraz özletseydik birbirimizi "falan gibi. Tabii bunlari gûlúmseyerek söyleyin. Yoksa onu hiç istemediginizi düşünebilir.Nasil yani saka yapar gibi
Açık mı yakaladın sandın :) evli değilim canikom ondan diyorum. Burda kaç konu açıldı saçma geliyor bana. Biri de tutmuş altın günlerinde oral muhabbeti yapıyor musunuz diye sormuştu da ordan bu çıkarıma vardım.
![]()
Yok hayatım şaka yaptım zaten bende sevmiyorum fazla açık konusulmasiniAçık mı yakaladın sandın :) evli değilim canikom ondan diyorum. Burda kaç konu açıldı saçma geliyor bana. Biri de tutmuş altın günlerinde oral muhabbeti yapıyor musunuz diye sormuştu da ordan bu çıkarıma vardım.
Hele cinselliğe girin bakın sen de bak @Papatya gelini neler var heheYok hayatım bende şaka yaptım zaten bende sevmiyorum fazla açık konusulmasini![]()
Kiz sana mi yazdım ben erkeksin diye kendi üstüne aliniyon aşk olsunArkadaslar bi konu actim diye bana erkek muamelesi yapiliyo cok yalis degil mi
Ben bazen giriyorum da mizah okuyorum hiç denk gelmedim:/Hele cinselliğe girin bakın sen de bak @Papatya gelini neler var hehe![]()
Haklisiniz ama onuda yapamiuorim isteYaniniza gelip size yaklasinca: " yine mi biraz özletseydik birbirimizi "falan gibi. Tabii bunlari gûlúmseyerek söyleyin. Yoksa onu hiç istemediginizi düşünebilir.
Evrt bana dediniz erkrk misin diyeKiz sana mi yazdım ben erkeksin diye kendi üstüne aliniyon aşk olsun![]()
Evet guzel ama bazen bikiyo insanNormal. Ne güzel işte ilgili bir kocan var![]()
Emin misin???Evrt bana dediniz erkrk misin diye
Bu konu sizin özeliniz oldugu için fazla detayli yamak veya sorular sormak istemiyorum. Ne sıklıkla ne yasiyorsunuz bilemem. Haftada bir veya ikinin 7 aylik bir evlilikte az olacagini dùsùnùyorum. Her gùn oluyosa en azindan 2 gùnde bire dùsùrebilirsiniz. Esinizle bunu konussaniz size kizacagini , yanlis anlayacagini düsünmùyorum. Ayrica demekki sizi gùzel buluyor ve ćok seviyor şanslisiniz .Haklisiniz ama onuda yapamiuorim iste